TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
13.1.23 22:50

@jedno.devce velká gratulace🍀 at děla malý jenom radost❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
13.1.23 22:51

@Peťulinda29 ve stredu nástup do porodnice a ctvrtek to vypukne🙈 necítím spodek už a poslicky mám taky ale nepravidelný teda. Verim ze už to dáme🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.1.23 10:22

@Peťulinda29 Já myslím že naše bude až poslední :mrgreen:. Poslíčci mě taky trápí, ale naší dámě se zřejmě opouštět domeček nechce :lol:. A to doktor tvrdil, že bude dřív :D. Ale dcera i syn jsou oba po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.1.23 10:24

@jedno.devce Moc gratuluji, ať jste oba v pořádku a brzy doma :srdce: :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.1.23 17:32

Tak ještě nic ještě jste v celku? To je nekonečný to čekání já mám 6dni do termínu každý den čekám že to vypukne a nic 😜 😜malému se nechce tak doufám že nebudu přenášet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.1.23 21:47

Zapojení do skupinky (chatu) na messengeru

Ahojda holky, nechtěla by se některá z vás přidat do mého online chatu (skupinky) na Messengeru? Je nás tam zatím 16 - nastávající i stávající maminky. Tak kdybyste některá chtěla pokecat, napište mi prosím zprávu a přidám vás tam. Čím víc nás tam bude, tím lepší, víc to bude žít :-) na Messengeru jsem jako Lucie Havelková (Pardubice, na profilovce černé vlasy viz obrázek), případně mi sem napište Vaše jméno a příjmení či přezdívku na fb a najdu si vás a přidám. Mějte se fajn :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.1.23 13:41

Ahoj holky tak já dnes kontrola jsem skoro na 2prsty otevřená dr.mi udělala nějaký hmat aby se to rozjelo no ale myslela jsem že mě to roztrhne jak to bolelo… Řvala jsem tam jak na lesy :roll: :roll: :D :lol: tak teď jen čekat co bude jestli se rozrodim nebo ne… Jinak mám ještě 4dny do termínu a co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
17.1.23 14:13

@Peťulinda29 to Ti asi dělali Hamiltona. Já zítra nástup do porodnice, ctvrtek rano to vypukne😀 už se těším, vůbec nespim a boli mi spodek tak ze už ledva chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.1.23 14:17

@Dani52 tak ti držím palce.. jo jo Hamilton to byl nevěděla jsem ten název.. :palec: já se těším ale zároveň po tom dnešku mám teda šílený strach z porodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
17.1.23 14:45

@Peťulinda29 neboj to se vše zvladne, hlavne ze už tady budu miminka s nama 🍀 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
17.1.23 18:53

@Peťulinda29 Já jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak uvidíme, jestli je nějaká změna :mrgreen:. Ale asi se jí zatím nechce. Má sněžit, tak se ani nedivím :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.1.23 19:41

@maky 1993 no to jo asi ví do jakého počasí se mají narodit a nechce se jim… V bříšku mají krásné teploučko kdo by taky chtěl ven :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.1.23 13:10

@maky 1993 ahoj tak jak dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.1.23 16:21
Díky všem za gratulace. :)
@kozulena píše:
@jedno.devce Gratuluju, jak je velký a ve kterém týdnu? :kytka: proč nakonec císař?

41+3 (vyvolávání), 3400 g a 50 cm. Nevím, jestli to fakt bylo takhle kulatý, nebo měření odflákli. :D Malý měl pupečník dvakrát omotaný kolem nožičky, při kontrakci mu vždy padaly ozvy, asi se to tam nějak skříplo…

Holky co zatím čekáte, buďte trpělivé, po porodu to bude fakt mazec… 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
19.1.23 17:10

@Peťulinda29 Zatím pořád stejné, myslím, že dřív prostě nevyleze :mrgreen:. Dole je to hezky nachystané, hlavička naléhá, ale stejně si madam dělá pořád větší a větší domeček směrem nahoru. Kolikrát cítím ty nohy až nad žebrama :lol:. A co ty, koukám, že hamilton zatím nepomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí