TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
27.2.23 21:03

@Peťulinda29 Marťa měl 3 210g a Krýša 3 090g na dvojčata měli dost.

Příspěvek upraven 27.02.23 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.2.23 21:07

@Morgy2465 tak to je krásné teda malý měl 3kila a po porodu šel dolů s váhou domu sme odcházeli 2700 a teď ma 6 týdnů a jsme teprve na 3apůl kilech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.2.23 21:11

@Peťulinda29 mě šli taky kluci s váhou dolů, ale rychle to dohnali, ale oni jsou dost velcí jedlíci, žádný tabulkový děti..😁 oni si málo kdy odpustí, že by si dali jídlo víc jak po třech hodinách.. každopádně doktorka s tím nemá problém, a já taky ne, když mají hlad. 🙂 A buď v klidu, každé mimčo je jiné, důležité je že malý nabírá na váze. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.2.23 22:32

Holky taky se vám stane že vám mimča nechtějí spát? Já jsem s malým v jednom kole uspim ho a během 20 min je vzhůru a takhle to probíhá celý den vůbec mi nespí kdy teprve zabere aspoň na hodinku je až večer tak kolem 9hod a pak v noci mi usne na těch max 5 hodin nevím čím to může být nějaké rady prosim :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
10.3.23 17:08

@Peťulinda29 Mně malá nespí od porodnice. Ve dne max párkrát na půl hodiny až hodinu a to ji musím někdy mít celou dobu na rukách, skákat na míči a v noci to samé. Teď už se to začíná trochu lepšit, ale první týdny jsem spala max 2-4 h. denně. Do toho prdíky a teď ještě nachlazení, kterého se nemůžeme už 14dní zbavit :(. Jinak příbírá až až, prý bych ukojila i dvě děti, říkala doktorka :mrgreen:. V pěti týdnech měla skoro pět kilo, tak uvidíme teď v pondělí.
Takže já moc neporadím, ale nejsi v tom sama. Navíc naše malá nechce být ani v kočárku, takže jsme zatím bez procházek doma 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
11.3.23 13:14

@Peťulinda29 ja sem to tak mela u prvniho a u druheho ted taky, jak zacali poradne videt tak jsou zvedavi a radsi hledi kolem sebe nez aby spali, postupem casu az mel syn vic pohybu, vic sebou mrskal a byl vic akcni tak byl taky vic unaveny a ten spanek se pomalu prodluzoval, vydrz urcite se to zlepsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
14.7.23 14:07

Ahoj můžu se připnout? Je tu někdo treba z okoli Benatek nad Jizerou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.7.23 13:38

@Morgy2465 Ahoj, jam vám to jde? :) u nás jsme slavili ve čtvrtek 7 měsíců a Maruška 7kg a 0 zubů, Matěj 7,5kg a 3 zuby. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
19.9.23 14:20

@Velešínka3 Ahoooj, u nás super. Klukům bylo 5.9. osm měsíců. Marťa 10.995g a 74cm a žádný zub. A Kryšta 10.555g a 73,5cm a taky žádný zub. 😃 Oba lezou jak diví, Kryšta už i sedí. Spinkají celou noc a jsou to neskutečný zlata. A samozřejmě všude jich je plno, zejména u starších sourozenců v pokoji, kde jim všechno vytahují. 😃 😃 Co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
30.11.23 21:01

Tak to rozjedeme zase tady ne? Holky si udělaly soukromou skupinu :roll: a všechny vycházely…i když top je asi fb co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
1.12.23 06:24
@Kammina12 píše:
Tak to rozjedeme zase tady ne? Holky si udělaly soukromou skupinu :roll: a všechny vycházely…i když top je asi fb co

Tak pokud vím, tvůj poslední příspěvek v té skupině je z dubna. Správkyně pravidelně třídí neaktivní členy skupiny. A pokud jsi nenapsala nic 7 měsíců, tak ji naprosto chápu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
1.12.23 15:00

@Kammina12 všechny vyházely :lol: pravidelně jsi skupinu navštěvovala a nepřispívala, proto nechápu, proč to chceš rozjet tady? Abys mohla sledovat, kde se co děje u jiných? :think: Několikrát se ve skupině apelovalo na to, aby členky přispívaly, alespoň jednou za čas, ale navštěvovat skupinu denně a nic, to je opravdu zvláštní :think:

Jinak se máme všechny moc fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
1.12.23 16:14

Je to jak píšou holky. Pokud má někdo čas chodit každý den číst a půl roku nic nenapsat, tak má letenku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.12.23 14:31

Já ráda čtu :lol: a prispovat pak už bylo nemožné :mrgreen: to byla denně taková smršť, že jsem měla co dělat to docitat.
Takže pak už jsem koukala jen letmo na novinky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.23 15:00
@Kammina12 píše:
Já ráda čtu :lol: a prispovat pak už bylo nemožné :mrgreen: to byla denně taková smršť, že jsem měla co dělat to docitat.
Takže pak už jsem koukala jen letmo na novinky… :nevim:

Tak pro vášnivé čtenáře jsou stejně vhodnější knihy. Zkus to :palec: Tady je to spíš pro lidi, co chtějí diskutovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí