Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maky 1993 ne nepomohl ale dnes mám od rána šílený tlak mezi nohama a i tlačí celkově břicho sem tam nějaká malá bolest jako přicházející ms ale jinak se nic neděje furt čekám jestli už se začne něco dít no…
Ahoj holky. Tak my už to mame za sebou❤️ Mame malou Pavlínku❤️ 2750g a 48cm. Malinka je velmi sikovna akorát vylekala maminku když se napila plodové vody a nemohla dejchat. Plánovaný cisar 37+5 kvůli placente která nechtela za nic venku a tak jsem strávila víc mez hodinku na sálu.
Holky moc dekuju❤️ Je to teda náročný po tom císaři. Hrozne to boli a chci brecet, pak si vzpomenu na malou a snažím se.
@Dani52 Jojo, pořád mě chtěli kuchat dřív, ale nakonec snad dnes plánovaně.
@Dani52 Drž se, vím jaké to je. Snaž se brzo vstát a trochu chodit, fakt i jen pár kroků. Zlepšuje se to každým dnem. Já měla císaře ve čtvrtek a v pondělí už jsem ani nepotřebovala nic na bolest. ![]()
@jedno.devce jo dnes chodím často aby jsem to rozchodila. Včera večer jsem nic na bolest nechtela a rano toho litovala. Tak mi ted něco dali. Mám hroznou zacpu, potrebovala by jsem si ulevit ale proste to nejde😪