Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peťulinda29 Já už můžu spát jen na pravém boku, takže jsem pak ráda, že se vůbec rozhýbu
. Přes den zas neusnu, nějak mi to podvědomě nejde, když musím potom vyzvednout děti.
Jo, to u nás přítel taky nepomůže, si tu připadám jak služka. No, snad jsou to jen těhotenské hormony a ne nějaká moje krize
.
@maky 1993 ti závidím že se u toho všeho ještě stačis starat o děti to já bych asi těžko dala..
@Peťulinda29 Tak ono člověku nic jiného nezbývá.
Chlap už se těžko změní.
@Peťulinda29 Císař 20.1. ve 27+5, jestli vydržíme
ještě jsou malí, potřebují se trochu vypást…
Příspěvek upraven 07.01.23 v 10:19
@Peťulinda29 @maky 1993
Ať vám ti chlapi koukají pomoct, jsou to i jejich děti! ![]()
@kozulena presne tak ted by měli o holky pečovat chlapi nejvíc 🤦🏻♀️ Já mám teda zlatého muže, ten vyzehli, uvaří i uklidi…nedovolí mi dělat nic ted už…proto když mám divne nálady tak se kousnu radši😀 on za nic nemůže chudák 😀
Ty už si krasny týden to už kdyby prislo mimi tak je to pohodka 😇
@Dani52 už jsme dokonce i doma
vůbec se neboj, dá se to vydržet
@Peťulinda29 píše:
Už se nám tady krásně ty miminka rodí…![]()
![]()
zůstal tady někdo semnou v termínu 21.1??? Pokud to teda vydržíme… Nějak nám ty miminka chodí dříve na svět
![]()
21.1.jsem měla termín já 😁už jsme 8 dní na světě
Nespím, nejím, malého trápí prdiky, plně kojim, je to maraton a často mám krizi. No snad se to brzy zlepší ![]()
@heluska1992 tak to je parada🙏🏻 Mám radost🙂 jak to zvladas a jaký byli první dni po císaři? Mimi dobrý? Vaha? Jsem už nervozni 🙈
@Dani52 den císaře byl zvláštní. Mas zavedenou cevku, takže jen lezis. Malou mi vozili na kontakt.
Druhy den už sem musela chodit, to bylo příšerný, fakt sem brecela bolesti chvilkama. Malou mi opět vozili.
No a další den už sem musela fungovat sama. Dneska sem asi 5 den po císaři a všechno v pohodě. Jako neříkám, ze to nebolí, ale nic hrozného.
Malá v pohodě. Porodní váha 3kg a nejakej gram.
@heluska1992 a taky si ho měla ráno ten císař? já ho mám mít v 8 právě. Pak všude čtu a radí, že musím hlavně chodit, tak mám strach už. A co kojení, rozkojila jsi se? Prý to trvá déle. Váhu ma malá krásnou, ja se modlím at máme taky kolem 2kg. No už aby to bylo za mnou…bojím se aby to nepřišlo dřív, mám hrozné bolesti spodku a ms bolesti, ale zatím ne pravidelný. Středa porodnice, tak tam se to vše potvrdí.
@Iwetas No nestraš
jestli nebudu ty dvojičky zvládat, hrozí mi, že se k nám nastěhuje tchyně! ![]()