Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peťulinda29 to znám uplne presne, doktor řekl ze i tím ze je ta placenta takhle nízko tak to tak bolí. Budu držet prsty, dej pak vedet, jak si dopadla. Hlavne se setri a nic netahej🙏🏻
@Dani52 jo jo určitě dám vědět příští týden v úterý jdu na gyndu a pak hned ve čtvrtek do té porodnice na vyšetření tak snad to bude ok…jen co mi moc není jasné že až do teď nic o placentě a císařským řezu nikdo nic neříkal že by až teď se teprve takhle posunula dolů?
@Peťulinda29 možná tím ze si nemela problémy během těhotenství tak Te na to tvůj gynekolog nějak neupozornil treba…mne taky můj doktor nic neřekl až kým jsem neskončila v nemocnici s krvácením pak šla na kontrolu k nemu a vše mi zakázal…nemyslím si ze se Ti placenta šupla dolu ta nepadá spis se táhne horu a kdyz se něco stane tak jedine ze se odlucuje od stěny….neboj nic vše bude vporadku, hlavne na sebe dávej pozor🙏🏻
Ahoj holky přeji vám všem krásné vánoce…krasné svátky…hlavně ten klideček ať jsme ještě všechny 2+1…
![]()
@Peťulinda29 I tobě krásné svátky a pohodové Vánoce
. Snad ještě pár týdnů vydržíme
.
Ahojky děvčata, všem krásné a pohodové svátky. 🎄 ❄️ A ať co nejdýl vydržíte komplet. Já mám 4.1.2023 nástup do porodnice na vyvolání porodu. 😍 🙂
Ahoj holky přežili jste všechny vánoce nikdo nepraskl z toho všeho jídla?? Já musím říct že jsem se o vánocích dost přejedla druhý den mi bylo totálně blbě jen jsem spala
jinak jste všechny v celku?? Nikdo nám neporodil?? Já dnes kontrola 37tt a zatím v poho…večer přicházejí poslíčci je to nepříjemný hlavně ten tlak tam dole…a co vy???
@Peťulinda29 Já dnes taky kontrola a zatím vše v pořádku. Jen jsem tedy za poslední týden přibrala 1,7kg
. Příští týden registrace v porodnici a další kontrola. Poslíčci jsou taky výživný, už jsem jednou myslela, že snad pojedeme
. Břicho tvrdne celé dny jak kámen a o spodku ani nemluvím. Už aby to bylo za námi
.
@maky 1993 taky sem už myslela že pojedu ale dala jsem si sprchu a bylo to ok…já jdu ve čtvrtek na registraci a pak 3.1 zase kontrola…břicho mám taky tvrdé jako kámen tento týden už dobíram hořčík… Jak jsi na tom vahově kolik jsi nabrala mě dnes řekla že už sem dosáhla strop…mám nahoře 21kg…
@Peťulinda29 Já mám kontrolu 4.1.
. Mám nahoře zatím 8,5kg, ale pupek pořádný
.
@Peťulinda29
Jj mně praskla voda 25. V 18 hod večer a v 1:56 26.12. jsem porodila Matyáška. Ve 36+2tt ![]()
@Iwetas Moc gratuluji
, ať roste jako z vody a jste oba v pořádku
.
@Iwetas moc gratuluji❤️ At jste hlavne vporadku🙏🏻 V kolikatem tydnu jsi byla? A co malý?