TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
2.12.22 14:13
@Dani52 píše:
@Iwetas no hlavně ty stěry dělal na moji žádost spíš, že se mi nezdálo něco, tak mi pak hned napsal recept, že mi dá antibiotika, čípek mám 5cm a prý ten ok…jsem si říkala, že ke konci bude klid, ale ono je to spíš naopak :-( vůbec nevím, jak vypadá když odtéka plodovka teda, výtok jsem měla nějak celý těhu, ale teď s gynprodylem je teda horší.

Taky nemyslím, že bych to poznala. Ale nenervuj se tím. Pokud je čípek dlouhý a tuhý, tak určitě nic nehrozí. A ten gynprodyl a ATB jsi dostala vyloženě preventivně, aby se to právě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
2.12.22 14:14

@Iwetas no veřím, že máš pravdu, jsem teď z toho vystresovaná celkem. Už aby jsme to měli za sebou a miminka byla vpořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.22 14:29

@Dani52
Jo je náročný ten konec, víc než nejistý první trimestr. Nebo alespoň pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
2.12.22 14:49

@Iwetas pro mně je to úplně stejný, a to jsem si myslela, že to bude pohodička…no to teda ani náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.12.22 15:07

Plodinou poznáte :mrgreen: jak si myslíš, že curas a přitom necuras, vemte vlozky-poporodni ne na menzes, a jdete na gyndu, nebo porodnici a oni na tu vložku kapnou chemikalii a poznají to :lol:
Já si myslela, že se pocuravam a měla jsem inkontinencni vložky, pak to najednou ruplo cele :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.22 15:16
@Kammina12 píše:
Plodinou poznáte :mrgreen: jak si myslíš, že curas a přitom necuras, vemte vlozky-poporodni ne na menzes, a jdete na gyndu, nebo porodnici a oni na tu vložku kapnou chemikalii a poznají to :lol:
Já si myslela, že se pocuravam a měla jsem inkontinencni vložky, pak to najednou ruplo cele :mrgreen: :lol:

Hm akorát když odkapává po troškách několik dní, tak to s močením těžko srovnávat. Pokud netrpíš na únik, což v těhotenství taky může být. A ten roztok reaguje bohužel i na tu moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
2.12.22 15:39

@Kammina12 já toho moc nemám hlavne to mám i s vytokem takže ono na kalhotkách nebo intimce je to bílý jakoby😐 a doktor prvně ze je to typicky tehotensky vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.12.22 16:21

@Iwetas to čtu poprvé teda s tou moči :think: tak curanky beru jako žlutý, kdežto voda není vidět… A oni by to zkontrolovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.22 17:01
@Kammina12 píše:
@Iwetas to čtu poprvé teda s tou moči :think: tak curanky beru jako žlutý, kdežto voda není vidět… A oni by to zkontrolovali :mrgreen:

Bohužel konkrétně ten Temešváryho roztok vychází hodně částo falešně pozitivně. Reaguje i když slabě se skoro každou tekutinou. Proto ho nechtějí ani dávat domů, aby ženské nebláznily. Takže jo u doktora se to dělá, ale stejně tě pak ještě dovyšetří a ten test samo o sobě se nijak vážně nebere. Něco jiného je, když ta plodovka odtéká po celý den. Tam je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.12.22 18:06

@Iwetas to jo no, já si myslela, že se prostě pocuravam :mrgreen: i ženský v práci říkali, počkej až se začneš pocuravat :mrgreen: :mrgreen: a pak to povolilo a bylo, jak děravá konev :lol: jsem zvědavá teď… Ve 36 tt jdu poprvé do Motola, což je po Novém roce a jako už aby to bylo :think: minule jsem taky stihla jen vstupní pohovor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.22 18:13

@Kammina12
Fakt? Tak to je dobrý. Zase jsi tam nemusela lítat furt. To má taky své výhody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.12.22 19:20

Ahoj holky,
zatím jsem sem do skupiny nepsala, ale ode dneška přesně za měsíc mám termín, tak začínám trošku plašit. :roll: Přece jen, ten měsíc, to už se to fakt blíží…
Všechno je s miminkem i se mnou v pořádku; výbavičku víceméně mám, hrozně se na mimi těším, ale… Trochu občas stresuju. Teď např. proto, že jsme zkusili složit postýlku a ukázalo se, že je mnohem větší, než jsem si myslela (ani teda nechápu proč…), takže máme trošku problémů s místem. :zed:
A jinak dvě mé největší obavy: 1. binec v bytě - chtěla bych pro mimi mít fakt čisto, ale jednak jsem prostě nepořádník, jednak se mi trochu nedostává na ten úklid energie. Nevydržím dlouho poletovat po bytě…
2. Celkově mám obavy z péče o miminko, kolik toho nevím, jak se dělá, kdy se dělá, jak s kojením, se spaním, přebalováním atd. atd. Prostě je to naše první a já si to neumím moc představit. Když chci něco zjistit od zkušenější kamarádky, ve výsledku mi to moc nepomůže, spíš mi z toho jde hlava kolem a obavy naopak narůstají…
Já vím, že ono se vše nakonec nějak zvládne, ale třeba mi pomůže tady svoje starosti nějak sdílet… :mavam: Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.12.22 21:35

@jedno.devce jo holka, chce se mi z toho bordelu doma brečet :mrgreen: ale snažím se ho ignorovat :lol: ono na jednom konci uklidím, na druhém je zase bordel…
Hele neboj, všechno se tak nějak naučíš v porodnici a pak prostě doma… Přijdeš na to, co ti vyhovuje… Sem tam se zeptas, sem tam okoukas z videi… On ten začátek je jen o jídle, spánku, přebalování… Bonus je procházka… A proto je to šestinedělí… Pak už to bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.12.22 21:48

@Lucinka126126 malinká je nádherná moc gratuluji ať jste obě v pořádku a co nejdříve doma.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.12.22 01:03

@jedno.devce Ahoj, hele hlavně klid..🙂 žádná z nás učená z nebe nespadla. Já teď žiju v domě, kde v půlce probíhá rekonstrukce, celá nadšená. 🤦🏽‍♀️ Nejradši bych měla vše hotové, udělané. Ale nedá se nic dělat. A to už doma dvě děti mám, a další dvě čekám. ☺️️ Hlavně jestli máš základní výbavičku, zbytek se dá dokoupit za „cesty“ až bude mimčo na světě. A zbytek si sedne sám, sama si budeš muset najít co vyhovuje tobě a mimču. Něco načteš, něco odkoukáš z internetu, pak určitě i rady od kamarádek budou mít hned smysl, a řiď se především sebou a potřeby miminka. Hlavně nepanikař. ♥️️ Přeji hodně štěstí a především zdraví tobě a miminku. Zvládneš to. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí