TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
26.11.22 06:49

@Lucinka126126 Ať je vše v pořádku :srdce: :hug:. Také mě straší s předčasným porodem. Doufám, že to ještě pár týdnů vydrží, jsem teprve 31tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.11.22 14:15

Ja jsem teď 33+6 a už 6. den ležím na rizikovým kvůli otevření na 2cm. Jinak mi nic není, žádné tvrdnuti, odtok plodové vody atd. Už jsem dostala injekci na dozrání plic, pravidelně infuze magneskem a zároveň atb kvůli infekci, která otevření pravděpodobně způsobila :nevim:
Doktoři si mě tu chtějí ještě týden nechat, ze je riziko rychlého porodu takhle brzo, tak jsem zvědavá, jak dlouho tu budu - nejradši bych se valela doma, ale nemocnici mám 40min a boji se, ze bych nestihla dojet včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.22 18:34

@Luskal mě převezli tedy když jsem byla 33+5 ale s prasklou vodou a otevřenou volně pro 2 prsty. Nyní 34tt přesně. Právě mi kape magnézko které střídají s atb. Ale pokaždé když mi odpojí magnézium a napojí atb tak mi začne co 2 nebo 3 minuty bolestivé tvrdnutí. Řekla bych že je to už na spadnutí :? Kapačka je prý do zítra a pak dr rozhodně co s námi dále. Je to docela stresující a vyčerpávající. Jinak dneska ráno mi začalo masivně téct z prsou že jsem se probudila se dvěma koláči :lol: :lol: Byla jsem překvapená že se mléko spustilo tak brzy. Co si pamatuji tak se mi první mléko u prvorozené vytvořilo až na druhý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.22 18:35

Po porodu myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.11.22 19:24

@Lucinka126126 tak držím palce, ať vše dobře dopadne, ale jestli už i odtéká plodové voda, tak to bude určitě za chvíli porod 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.22 20:01

@Luskal odtéká mi docela dost při každém pohybu. Když vztanu na wc tak skoro po každé mám pod sebou loužičku nebo mi to minimálně začne stékat po nohách. Je to děs :zed: nic příjemného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.11.22 20:44

Tak vám holky držím palce ať je vše v pořádku určitě pak dejte vědět… Já normálně začínám mít trochu strach :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
27.11.22 10:52

Holky moc držím prsty, ať vydržíte co nejdéle 2v1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.22 18:38

Zatím se ještě držíme. Zítra se prý uvidí jestli mi už nevysadí kapačky. Alespoň už nebudu tolik pohybově omezená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 19:00

Ahoj holky, mám otázku. Dnes jsem 35+0 vše v pořádku, maličká už otočená hlavičkou dolů, krásně se hýbe - ale zajímalo by mě, všude čtu jak mají ženy okopaná žebra, za celou dobu ( pohyby cítím od 15. tt - je to druhé těhotenství po 9.letech) cítím vše jen uprostřed nebo dole v podbrisku, ani jednou někde nahoře. Je pravda, že bříško mám od začátku celkem dole. Myslíte, že je to v pořádku? Pokaždé má nožičky zkroucené u hlavy od začátku. Je tu také někdo kdo to tak má?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
203
29.11.22 21:25

Ahoj anonymní… Já jsem 32tyden a Maly je taky hlavičkou dole a kopanců dostávám až dost od rána až do večera už docela dost dlouho..mě taky vůbec do žeber nekope…nejvíce cítím hlavičku a nebo kope v boku a taky nad pupíkem…takže vůbec bych se nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.11.22 22:54

Ahoj holky 😊 taky přeju ať vydržíte co nejdéle 2v1 a ať vás ještě pustí domů :kytka: Já teď jsem 33tt…s první jsem byla taky v tomto týdnu na rizikovce v porodnici kvuli hrozicimu předčasnému porodu…na různých kapačkách a injekcích na dozrání plic…byla jsem tam necelý týden, pak mě pustili domů a malá se narodila ve 36 nebo 37tt (ted nevim presne), a byla v pořádku, sama dychala a vsechno :srdce: Teď je to vše víc ok, ale posledních pár dnů se mi hůř dýchá, je mi celkem blbě od žaludku a přijde mi že mám úplně obří břicho oproti prvnímu těhu 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.11.22 09:12

Ahoj holky, my byli včera na kontrole, placenta se nezvedla, takže budeme planovat císař…mám hrozný křeče tak mi doktor napsal jiný horčík, kt. beru 6krát denně, pak mi dal gynprodyl a dnes navíc ještě psal že jsem chudokrevná, tak beru další prášky…včera na utz byla malá menší, tak snad bude růst dobře, minule byla zase vetší…kdo se v tom má vyznat…snad vydržít co nejdéle a nezačnu zase krvácet.
Jak se vede Vám? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
30.11.22 09:40
@Dani52 píše:
Ahoj holky, my byli včera na kontrole, placenta se nezvedla, takže budeme planovat císař…mám hrozný křeče tak mi doktor napsal jiný horčík, kt. beru 6krát denně, pak mi dal gynprodyl a dnes navíc ještě psal že jsem chudokrevná, tak beru další prášky…včera na utz byla malá menší, tak snad bude růst dobře, minule byla zase vetší…kdo se v tom má vyznat…snad vydržít co nejdéle a nezačnu zase krvácet.
Jak se vede Vám? :-)

Jsem na tom úplně stejně! Dítě asi o 10 dni menší a vcestná placenta. :roll:
Koukala jsem a má to 5/1000! Tak se divim, ze to má i někdo jinej než já :mrgreen:
Já jdu na kontrolu 5.12 to budu 34+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.11.22 09:55

@heluska1992 tak jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já se bojím aby ta placenta fungovala jak má a vyživovala mimi…doktor proto chtěl aby jsem už šla za primářem v porodnici…vůbec netuším, kdy se pak plánuje císař nebo jak to probíhá, jsem taková zmatená. Dej pak vědět jestli budeš mít nějaký Info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí