TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
980
2.12.23 17:34

@Iwetas sis asi spletla skupinku, tady se neděje vůbec nic a nemusíš být jízlivá…ale co už… hlavně ať se vám daří holky…dětičky ať jsou zdravé a hravé :mrgreen: evidentně jsem se vás nějak strašně dotkla :mrgreen: přitom jsem jen konstatovala skutečnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.23 19:49

,

@Kammina12
Ne nedotkla, jen je to prostě zvláštní, když si tam chodíš a nepřispíváš :nevim: my si tam sdělujeme soukromé a mnohdy dost intimní věci a také fotky, je tedy pochopitelné, že nechceme, aby si to tam chodil někdo jen tak číst, je to takové dost zvláštní…
Děkujeme za přání a tobě samozřejmě také jen to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.12.23 10:58

@Kammina12 Me takhle vyrazily ze skupinky pri prvnim diteti - taky jsem nestihala a po nejake dobe jsem tam neco napsala, jak se dari a tak a ony se na me vrhly jak srsni, co tam delam, ze urcite zadne dite nemam, at vypadnu, ze je smiruju…no dost me to slozilo, ze jsem si tehdy nechala zrusit profil, bylo mi do breku cist ty hnusne vypady, nadavky…mela jsem nedonosenecka, nejake trapeni s nim a ony se mnou takhle zatocily. V zivote do zadne skupiny nevlezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
3.12.23 20:38

@JezinkaBezinka Tak záleží jaká doba to byla. U Kamminy 7 měsíců. My tam rozhodně nejsme zlé. A tohle, co ti napsaly v té skupině, bychom nikomu nenapsaly. Stačí občas napsat, že toho má hodně atd atd a my to pochopíme. Vždyť jsme na tom stejně. Ale když tam chodí pravidelně jen číst a nic nenapíše, tak asi čas má. Zrovna s nedonošenci, po potratech atd je nás tam dost. Ale bavíme se tam i o rozvodech, rodinných peripetiích, sdílíme soukromé fotky, intimní zdravotní informace. A když si tam chodí někdo jen číst… tak je to prostě divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.12.23 21:09

@Velešínka3 To uz vubec nevim, jaka doba to byla, je to 3,5 roku zpatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.12.23 20:52

Já to chápu, člověk to nechce ventilovat venku… já si někdy připadám, že dělám z mravence velblouda, když někdy vidím co lidi řeší :think: Kurde tak hlavně ať se mají fajn…třeba dvojky od velesinky…ono něco je i na fb…
No nic, jdu péct cukroví :zed: Ježíš jak já nesnáším vánoce…teď je musím začít mít zase ráda :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí