Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Krišpínkaa píše:
Ahoj holky, tak včera v 10:15 vykoukl na svět náš Matyáš (3110g, 50cm). Císař byl plánován sice na 16.1., ale chlapec je tvrdohlavej a chtěl to jinaktakže ráno praskla voda a jeli jsme
![]()
To je ťutík, gratuluji
Taky máme Matyáška
At jste zdraví ![]()
@Krišpínkaa velká gratulace🙏🏻 ❤️At malej děla jenom radost🍀 kolikaty týden si byla?
Moc děkuju ❤️
@Morgy2465 no neke 😱 a jsi normalne ve druhem patře? ![]()
@Dani52 37+5, takze uz pohoda ![]()
@Morgy2465 píše:
@Janule84 děkuji. 🍀Od porodnice jsme pro matriku dostali papír, kde jsme uvedli pro dvojčata dvě jména. Klučičí dvě, holčičí dvě. Napsali jsme čísla OP, a s manželem podepsali. V porodnice se ještě ujišťovali jestli je vše jak má být. A vždy první jméno je použito pro první narozené miminko. 🙂 Dnes tu byla paní s matriky vše si procetla, u jmen ještě napsala čísla 1. a 2. aby to bylo vše přehledné a bylo to. 🙂 A vše bylo uváděno na jeden papír.
Bojím se, že když napíšu dvě, že to pochopí tak, že první dítě bude mít dvě křestní jména a druhé dítě doplníme až po porodu
. Ale asi to spolu nějak sepíšeme a možná fakt napíšeme 1 a 2. Ale děkuji!
@Krišpínkaa tak to už je pohodka. Já mám plánovaný cisar taky 37+5 tak doufám ze vydrzime 🙏🏻
@Krišpínkaa je nádherný moc gratuluji ať jste oba v pořádku a co nejdříve doma…
Už se nám tady krásně ty miminka rodí…
zůstal tady někdo semnou v termínu 21.1??? Pokud to teda vydržíme… Nějak nám ty miminka chodí dříve na svět
![]()
@heluska1992 ahojky, tak jakpak už mas po? Myslim na Tebe a držím prsty✊🏻 🍀
@Krišpínkaa jsem v přízemí, na oddělení těhotných vzadu. 🙂
@Janule84 já udělala mezi jmény pomlčku, a právě paní z matriky říkala že to vypadá jak dvě jména.. tak nad nimi napsala čísla..aby se to dobře pochopilo..😁
Já měla termín 24.1. mám teď čas do 17. Se rozrodit sama, jinak pak jdu na předoperační vyšetření a bude císař asi okolo 19.1.
l
Ještě bych ráda s holkama v úterý do hospody na burgra a pak už můžu rodit ![]()
@Peťulinda29 Popravdě už nic moc, poslíčci, pálení žáhy, dole tlak, jak kdyby měla vypadnout
. Do toho mě chytají nějaké depky, no prostě krásný konec těhotenství
. K tomu doma další dvě děti, naštěstí už celkem samostatné
. A co ty? ![]()
@maky 1993 úplně jsem na tom stejně do puntíku jak říkáš… Ktomu V noci nespím tak to dohanim přes den kdyz to jde… Depky ty mám taky tady z toho bordelu doma přítel nic moc nepomůže a já už na to nestačím a pak brečím že je tu bordel a já ho sama neuklidim
![]()