TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1455
8.1.23 10:46

@Dani52 Joo já šla na sál taky něco málo po 8 hodině. :srdce:
den císaře me úplně nechali jen ležet a ten druhy den, sem se fakt snažila chodit, ale brecela jsem bolesti. Možná sem to rozchodila a dneska už celkem v klidu.
Taky sem si nechala dat všemožný léky na bolest.
Jinak mléko se mi spustilo včera až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
8.1.23 11:18

@heluska1992 tak to jsem zvedava, doufám ze to taky zvládnu jako ty. Uplne se toho děsím 😀 ale už se těším až to bude za mnou🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
8.1.23 19:00

@kozulena Ahoj, jak jsi na tom? Kdy máš TP a jak budeš rodit? Já bych měla TP zítra a v úterý Marušce a Matějovi budou 4 týdny. 🙂 Teď mají oba cca 3200g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.1.23 19:52

@Velešínka3 A jak to se dvěma zvládáš, dobrý? Když jsem viděla ségru, jak nestíhá s jedním, upřímně si to nedovedu představit :mrgreen: To mají hezkou váhu a ta jména jsou fakt super.
Měla bych jít na plánovaného císaře v 37+5, což je 20.1. (TP byl 4.2.). Doufám, že vydržíme, ráda bych je trochu vykrmila, Dalibor má 2,5kg a Lumír jen 2,3kg. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
8.1.23 21:24

@kozulena Tak to už mají hezkou váhu. Hele, někdy to jde, jindy je to naprd. Na začátku jsme kvůli žloutence strávili 11 dní v nemocnici a to byl očistec. Na všechno jsem byla sama, všechno zapisovat, chodit daleko před každým krmením do ledničky atd atd. Jinak teď jsou nejhorší ty noci. Někdy to jde, jindy spím 30 minut za noc. Nejhorší je, když řve jeden, přestane a začne druhej. To je pak nekonečná noc bez spánku. A samozřejmě bojujeme s prdíkama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.1.23 20:16

Ahoj holky tak jak válčite?? Já byla včera na kontrole dr řekla že Maly má hlavičku už hodně dole že si myslí ze do další kontroly porodim tj.17.1. jsem zvědavá už sotva chodím v noci je to šílené utrpení vůbec nespím bolest ve spod jak bych tam měla slona… Váha 24kg co jsem nabrala jde pěkně znát teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.1.23 20:55

@Velešínka3 No tak už se těším :cert: držím pěsti, ať jsou co nejvíc synchronizovaní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.1.23 23:14

@Peťulinda29 Ahoj, já zítra nastupuju do porodnice na vyvolání. Už mám přes týden po termínu a miminku se stále ven nechce. :nevim: Jo, a asi tě to nepotěší, ale natlačené hlavičkou úplně dolů, že mu ji doktor na utz ani nemohl pořádně změřit, bylo už asi dva týdny zpátky. :roll: :D Ale doktor mi teda řekl, že to nic neznamená, že kolem porodu je vše absolutně nevyzpytatelné… No, měl pravdu. ;)
Tu váhu ti teda nezávidím, to musí být šílený, mně úplně stačí těch mých 12, 13 kilo. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
11.1.23 00:26

@jedno.devce tak to ti závidím že už to budeš mít zasebou já mám jinak ještě 10 dní do termínu no tak uvidíme jak to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
11.1.23 10:19

@Peťulinda29 Jé, já měla 25 kg nahoře, takže vím, jak ti je, kdybych neporodila o 4 týdny dřív, nevím, co bych se sebou v termínu porodu dělala. To bych se už nehla. Ale mám dobrou zprávu. Teď - 4 týdny po porodu mi zbývá už jen 7 kg, šlo to samo. Takže se neboj, že se toho nezbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.1.23 10:44

Jéje já mám taky 25 kg nahore 😀 možná už další kilo jak přenasim už se bojím stoupat na váhu :lol: každým dnem čekám ze kdy asi tak to přijde a ono furt nic když do pondělí neporodim mám nástup na vyvolání a nevím čeho se bojím víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.1.23 21:37

Holky, tak náš chlapeček už je na světě. :srdce: Narodil se včera večer, nakonec akutním císařem… Tak je všechno jinak, než jsem si představovala. Hlavně ale, že je úplně v pořádku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.1.23 21:38

@jedno.devce gratuluji a přeji hodně štestička tobě i Prckovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
13.1.23 21:39

@jedno.devce Gratuluju, jak je velký a ve kterém týdnu? :kytka: proč nakonec císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.1.23 21:53

A co ostatní holky jak jste na tom?? Jste ještě celé?? Mě docela dost dnes trápí poslíčci byla jsem už 2 krát ve sprše ale nezastavilo se to je to pořád stejne tak čekám co se bude Dít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí