TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Beruska97
30.11.22 12:17
@Dani52 píše:
@Beruska97 přesně tak jsem to zjistila ja s tou placentou, do tý doby doktor nic, až pak v nemocnici…spodek mi taky hrozně bolí, je to fakt nepříjemný, kulhám hrozně, zvedat mi nejde…jo přesně jakoby mi táhlo něco vid :D

Doktor řekl že „to bylo ve 20tt bezpředmětné řešit“ no tak to mi moc nepřišlo bezpředmětné když jsem se ve dvě ráno vzbudila s krvavou louží v kalhotkách :cert: jdu k němu za týden tak jsem zvědavá, pořád doufám že se vytáhne nahoru ale jestli se nepohla od toho 20tt tak nevím nevím

• Citovat
  • Upravit
1378
30.11.22 14:24

@Beruska97 budu držet prsty aby se umoudrila aspon ta tvoje placenta :-) moje se nehla ani o mm :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.22 21:08

Tak ahojte holky. Nakonec se nám po týdnu od odtoku plodovky (dnes ve 12:45) narodila princezna v 34+4tt. Vážila 1989g a měřila 43cm. Je moc šikovná dýchá sama, zatím nám krásně papá a drží si teplotku ale pro jistotu je se mnou na pokoji ve vyhřívané postýlce :srdce: v inkubátoru si položela do té doby, než mě odvezli z porodního sálu na šestinedělí s maličkou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.22 21:14

Přikládám fotečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
30.11.22 21:24

@Lucinka126126 nádherná princezna, moc gratuluji :srdce: ať jste jen a jen zdravý :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1455
30.11.22 21:27
@Lucinka126126 píše:
Tak ahojte holky. Nakonec se nám po týdnu od odtoku plodovky (dnes ve 12:45) narodila princezna v 34+4tt. Vážila 1989g a měřila 43cm. Je moc šikovná dýchá sama, zatím nám krásně papá a drží si teplotku ale pro jistotu je se mnou na pokoji ve vyhřívané postýlce :srdce: v inkubátoru si položela do té doby, než mě odvezli z porodního sálu na šestinedělí s maličkou :*

Gratuluji! :srdce: Je fakt nádherná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
30.11.22 22:18

Velká gratulace. Malá je krásná…ať dobře prospívá a jdete brzy domu. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
30.11.22 22:34

Moc gratuluji, nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
30.11.22 22:51

No ta je krásná, a má dvě kila a vypadá úplně dopečená, skvělý, gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
1.12.22 08:31

@Lucinka126126 moc gratuluji, je kouzelná :srdce: at nadále prospíva a jste brzy doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.22 08:55

Moc vám všem děkujeme :srdce: Přeju vám krásný zbytek těhotenství a hlavně rychlý a co nejméně bolestivý porod :hug: Jinak byla za 3 půl hodinky od začátku kontrakcí venku na 1 zatlačení a já vyvázla bez šití :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
2.12.22 09:28

@Lucinka126126 juu to je krásná princezna :srdce: moc gratuluju :kytka: to je super že pro tebe byl porod takhle rychlej :) přeju, ať krásně prospívá a brzy můžete domů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
2.12.22 09:48

Ahojky holky, tak jsem dostala další předpis na antibiotika azitromycin…prý kultivaci mi zjistili bakterii, která prý může způsobit odtok plodové vody…úterý jsem měla plodové vody přiměřené, tak snad to teda stačí…vůbec nevím jak odtéká plodovka, nebo jak to vypadá…zavádím ted gynprodyl, tak mám výtoky celkem časté…máte některá podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.22 10:57

@Dani52
Gynprodyl taky zavádím už 4. týden pomalu a je to teda síla. Předtím jsem měla sem tam výtok ale spíš vodnatý. Mám pozitivního streptokoka, který se neřeší, až pak jak se rozjede porod dostanu PNC nitrožilně. Nicméně budou mi dělat ještě jeden stěr v tom 36tt. Nic jiného nevykultivovali, tak ATB nemám žádná. Ale říkali mi i ohledně toho čípku, jak se zkracoval, že právě různé infekce spouští ten předčasný porod, že to je celkem časté. Proto dělají ty stěry, když se něco děje na čípku. Tak ať se toho brzo zbavíš a máš klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
2.12.22 14:02

@Iwetas no hlavně ty stěry dělal na moji žádost spíš, že se mi nezdálo něco, tak mi pak hned napsal recept, že mi dá antibiotika, čípek mám 5cm a prý ten ok…jsem si říkala, že ke konci bude klid, ale ono je to spíš naopak :-( vůbec nevím, jak vypadá když odtéka plodovka teda, výtok jsem měla nějak celý těhu, ale teď s gynprodylem je teda horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí