Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já dnes dožehlila poslední várku oblečení jsem ráda protože žehlení z duše nenávidím tak oblečení mám už hotové…ve skříni mě pak čekají další 4 tašky od velikosti 62 až do 74.. ale to má čas… Dnes jsem si také už nachystala postýlku tchýně mi šila hnizdečko zavinovačku mantynel polštářky… Já můžu říct že mám hotovo vše…už jen počkat na prcka… Přikládám foto
![]()
Ahoj holky tak jak to jde jak se cítíte? Já jsem v jednom ohni zda se mi že celá hořím jsem oteklá snad všude mám tlaky v podbřišku nevím jestli nemám náhodou poslíčky…
@Peťulinda29 já sem strasne otekly v obličeji, úplně sem se sama sebe lekla ![]()
Jinak me bolí děsně zada ![]()
@Peťulinda29 mně šíleně bolí spodek, jakoby mi někdo nakopal. ledva chodím ![]()
Jee holky, jak já chodím do té soukromé skupiny, tak mi sem nechodí upozornění. 13.12. v 10:51 a 11:03 přišli na svět Maruška a Matýsek. 36+1 2580g a 2510g. Porod byl rychlý a přirozený a za 4 hodiny bylo hotovo. Vyrazila jsem na pohotovost kvůli bolestem a růžovému špinění. V čekárně mi začaly kontrakce, na prohlídce u dr. praskla voda a otevřeno na 5 cm, za hodinu na 10 a už to jelo. Bez nástřihu, epidurálu i klistýru. Na nic z toho nebyl čas.
Porod dopadl nejlíp jak mohl. Jsme teda pořád kvůli žloutence v porodnici a jsem už tu z toho na prášky.
![]()
@Velešínka3 velká gratulace, at drobeckove dělají jenom radost ❤️️🍀
Tak to skvělý, gratuluju, krásný termín, váha i jména
snad vás brzy pustí domů!
@Velešínka3 Moc gratuluji, ať jste v pořádku a brzy doma
. To budou krásné Vánoce
.
@Velešínka3 moc gratuluji! 🙂 A přeji mnoho zdraví 🍀.. a klobouk dolů před tak rychlým porodem..👍 🙂 ať se daří..🙂
@Dani52 tak první týden v lednu plánovaný císař.
Možná by to šlo i normálně ale i doktor se přikláněl k císařovi.
@heluska1992 tak to už mas za par teda🍀 mas kontrolu i mezi svátky? A mimi roste dobre? Já se bojim jenom aby rostla mala vpohode. Ve stredu jedu do porodnice tak jsem zvedava. Tak první týden v lednu budeš 39tt…já když půjdu cisarem tak taky asi ten 39 když vydrží mala