Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terez788 ahoj můj prvorozeny mel take zvětšenou ledvinovou panvicku. Zjištěno ve 22 tydnu.. Rovnou na pracovisti si me pozvali na 25 tyden a pak už jen klasicky screen ve 30 tt. Neroste to tak rychle vetsinou to po 20t zpomaluje a ditko do dilatace doroste. Po porodu měl syn kontroly v pul roce a pak ve 2 letech a vše se zpravilo. Je to častější tak se tim nestresuj. Utz takhle často za sebou by stejne pravděpodobně neměli vypovídající hodnotu. ![]()
@Susi990 Ahoj, já už chodím teda jen do skupiny Ledňátka 2023, asi jako spousta ostatních holek
Jinak já mám nahoře už 14 kg.
Z 58 mám 72.
@Terez788 Mně UZ teda dělala dr. pokaždý. Ale vím o holce, které se narodila dvojčata a že je čeká zjistila až při porodu.
Právě proto, že měl její dr. starý UZ a dělal jí ho jen v 6tt a pak byla na screeningu ve 20tt někde jinde a nechápu, že ani tam na dvojčata nepřišli.
Jo i takový věci se v dnešní době ještě (cca 3 roky zpět) dějou.
Holky, já už nové členy již nepřijímám. Ve skupině je spousta intimních i osobních informací a jsme tam již sehraná skupina. /dost se čistilo, hlavně neaktivní členové. Nebo nováčci s 0 příspěvky. Pokud tam nikdo čtvrt roku nenapsal, letěl též/. Tak se prosím nezlobte, ale skupina je již uzavřena. ![]()
@kam2 píše:
Holky, já už nové členy již nepřijímám. Ve skupině je spousta intimních i osobních informací a jsme tam již sehraná skupina. /dost se čistilo, hlavně neaktivní členové. Nebo nováčci s 0 příspěvky. Pokud tam nikdo čtvrt roku nenapsal, letěl též/. Tak se prosím nezlobte, ale skupina je již uzavřena.
Kam2 přimlouvám se za Susi990. Psaly jsme si už zde na skupině ale pak jsme všechny přešly k tobě.
Prosím prosím
Oki holky, ale dávám pak STOP, a je nutné přispívat. Alespon občas něco napsat. Skupinka je vedená jako aktivní /o tom svědčí snad už 500 popsaných stran. ![]()
@Velešínka3 píše:
@kam2 Taky se za @Susi990 přimlouvám. Je tu už snad od začátku
Musí požádat o vstup. Nevidím ji tam ![]()
@kam2 Tak buď mám halucinace nebo ji ve skupině mezi členy už vidím ![]()
@Velešínka3 ta je u nás od srpna asi.
mně překvapilo, že ji tam chcete přidat. Ale v žádostech do skupiny jsem ji neviděla.
takže vyřešeno.
@kam2 Aha, tak dobrý. Je ve skupině, ale ptá se, kde tu skupinu najde. Tak aspoň máme jasno. ![]()
@Velešínka3 děkuji tak v tom mám pak zmatek ja
já tu skupinku nevěděla právě najít tak proto jsem myslela že tam nejsem. Děkuji holky
Měla bys ji mít v oblíbených, případně zkus ten odkaz a ulož si ji. Možná sis ji omylem smazala. ![]()
@kam2 píše:
Oki holky, ale dávám pak STOP, a je nutné přispívat. Alespon občas něco napsat. Skupinka je vedená jako aktivní /o tom svědčí snad už 500 popsaných stran.
Chápu, ale škoda - s dvojčátky by se podpora hodila… nepřidala jsem se dříve, protože nevyšly úplně dobře prvotrimestrální testy a bála jsem se…