Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Iwetas píše:
@Werisek93
Ty jo to je mi líto. A nemůžeš ještě dřív skočit za svým doktorem? Jestli byl malej jen moc nalokanej, což je nejpravděpodobnější, tak bude žaludek zase normální a tebe to uklidní. Držím palce ať máte brzy dobré zprávy
@Iwetas jdu zítra do poradny, ale doktor pořád říká, že má špatný utz, že tyhle věci tam špatně vidí. Minimálně mám ale v plánu se ho zeptat na případnou prognózu. Jestli se mám klepat před potratem, nebo jestli by to šlo vyřešit ‚jen‘ operací.
Je to hrozný, vůbec jsem s tím nepočítala, že by ještě něco mohlo vyjít zle, když byly jinak všechny výsledky ok ![]()
@Werisek93 píše:
@Iwetas jdu zítra do poradny, ale doktor pořád říká, že má špatný utz, že tyhle věci tam špatně vidí. Minimálně mám ale v plánu se ho zeptat na případnou prognózu. Jestli se mám klepat před potratem, nebo jestli by to šlo vyřešit ‚jen‘ operací.
Je to hrozný, vůbec jsem s tím nepočítala, že by ještě něco mohlo vyjít zle, když byly jinak všechny výsledky ok
Neboj to nebude tak špatný. Jestli je jinak vše v pořádku tak to určitě nebude nějaká vážná vada, která by nešla řešit. Určitě bude jen nalokanej a nebude to nic. A kdyby náhodou, tak te budou sledovat a budou připravení po porodu to řešit. Taky se to může i samo do porodu upravit. Určitě se neboj ničeho vážného. Zítra tě doktor určitě uklidní. Tyhle stresy to je hrozný no. Bude to dobré. Uvidíš ![]()
@Iwetas Děkuji za uklidnění. Dneska jsem z toho vážně vystrašená, tak snad bude zítra lépe a pan doktor mě vážně trochu uklidní. Dám vědět…a ještě jednou díky ![]()
@Werisek93
Tak jak v poradně? Uklidnil tě pan doktor trochu?
@Iwetas Ahoj, promiň, včera jsem se sem už nějak nedostala
ale ano, primář mě v poradně uklidnil, že to téměř jistě byla jen zpolykana plodovka. Že prý izolované vady žaludku jsou hrozně moc vzácné, že sám se s ní nikdy nesetkal, tak že by se toho nebál ![]()
@Werisek93
To je dobře
Oni někdy na tech kontrolách umi vyděsit no ![]()
Ahoj holky. Nemáte některá nízko placentu? Já dnes začala krvácet tak mi nechali v nemocnici a řekli ze mám nízko placentu. Snad mi brzy pustí a placenta se vytáhne 😪 🙏🏻
@Dani52 mne řekli na screeningu, ze mám nízko placentu, ale ze se snad ještě vytáhne. Zatím nekrvacim ani nemám žádné bolesti, tak uvidíme
@Dani52 Ahoj, já s krvácením kvůli nízko položené placentě ležela v nemocnici na začátku července. Šla jsem jednou večer na záchod a teklo ze mě krve jak při MS. Byla jsem v nemocnici pět dní, kdybych nečekala dvojčata, tak mě pustí i dřív, důležité je, aby krvácení přestalo, případně přešlo ve špinění. Určitě ti dali injekce na zastavení krváceni a magnosolv. Pokud tomu bude tak, tak půjdeš za pád dní domů
Jinak už se mi placenta vytáhla.
@Morgy2465 Ahoj, v pátek dopadla kontrola dobře, jedno 526, druhý 534 g. Břicho mě pořád bolí, večer je to nejhorší
Unavená ani tak nejsem, ale začíná mi dělat problém řídit, nemůžu se pořádně otočit a bolí mě břicho vlevo od spojky
Jo a mám nahoře 10 kg. Mám 68.
Před 14 dny jsem měla covid, naštěstí teplotu 38 jen jeden den, zvládla jsem to s paralenama, ale rýmu a kašel mám doteď. Jinak nic ještě nenakupuju, natož abychom vybírali jména.
A co ty, jak se vede tobě? ![]()
@Velešínka3 Ty joo. Tak já byla na kontrole ve středu. Jedno mimčo má 419g a druhý 387g a do toho má zřejmě něco s ledvinami (uvidíme na další kontrole, možná jen nebylo vyčůraný) a má pupeční šňůru na kraji placenty, tak teď záleží jak si to mezi sebou rozhodí, snad to bude dobrý. 🙂 Já nijak extra nepribiram, já jsem sama o sobě silnější, tak si mají z čeho brát. Tak já jsem teď nemocná od utěrkai, ale zatím držím jen na čajích s medem. 😁 Do toho synové taky nemocní, tak je o zábavu postaráno, a ti dva raubíři v břiše mě taky dávají co proto. Jeden boxuje v podbřišku a druhej v u pravých žeber. 😂 Jinak to celkem jde, únava už není tak strašná jako na začátku, kdežto mám šílený bolesti kříže, kyčlí a stydké kosti. 🤦🏽♀️ My už jména máme doma jasný, a nějaký věci už máme, a dost toho máme po synech. Ale další věci budu řešit až po 25tt, protože děláme doma ještě rekonstrukci, tak je to náročnější.