Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Iwetas dnes jsem byla u svého doktora a ještě nedostal zprávu a mne taky nikdo nic. Jinak zase nám doktor potvrdil holcicku, udelal i fotku mezi nozicky. Tak budu rada když to takhle zůstane 😀 😀 😀
@Dani52
Tak to je dobře, určitě to je v pořádku 👍
My zas máme kloučka👶
@Dani52 já jdu na 2 screening 13.9. no jsem napnutá jak gatě a zvědavá, zda už zjistíme pohlaví 😁 😁 😁
@kam2 také bych se ráda přidala, jsem též prvorodička a za rady budu moci ráda. ❤️️
@Velešínka3 podle váhy u doktorky 4 kila ale podle mé 6 kilo😁 😁 a jsem též v půlce. Ty jo toto letí 😁 😁 😁
@Radussha mně už to řekli 4krát
tak doufám, že už zůstane holčička, nějak se těším na holčičku
hlavně aby bylo vše vpořádku. Já jdu na 2.screening až 23.9., tak veřím, že nám jenom potvrdí holčičku
Ja jdu na 2.screening 6.9 a doufám ze bude všechno v pořádku. Ale ted ve čtvrtek jdu na kontrolu do rizikovky tak zase uvidim naše mimi. Uvidim jestli nam už potvrdí toho kluka nebo si budeme muset počkat az na screening nebo to nakonec byl jen pupečník ![]()
Ahoj děvčata,
tak jsem dnes měla s dvojčaty kontrolu v rizikové poradně. Jedno mimčo má 240g a druhé 300g, obě jsou v pořádku, tak jsem ráda. ♥️️ A k mým dvěma klukům, přibudou další dva kluci. 😂 Přesilovka je jasná. 😂 Na kontroly chodím každých 14 dní, takže další 14.9. a rovnou udělají velký ultrazvuk, každopádně si tam nechám potvrdit ty kluky. 😁 ☺️️
@Iwetas No je to pěkný mazec. Spíš uvažuji jestli nebudu zralá na Bohnice 😁
@Iwetas to ano, to já nepopírám. ♥️️ Jen to bude prostě mazec 🙂
@Morgy2465 Ahoj, super, já měla u obou před 3 týdny stejně - 270 g a to jsou holka a kluk. Na ten váhový rozdíl ti nic neříkali? A do rizikové poradny chodíš kvůli dvojčatům nebo jinému problému? Já chodím pořád ke svému dr. jednou za čtyři týdny. A jak cítíš pohyby? Já je cítím spíš jen u jednoho, u toho, co je vzadu, moc ne.
@Velešínka3 ne profesor nic na váhu neříkal, prý oba kluci jsou v pořádku a odpovídají, tak jak mají. 🙂 Do rizikové poradny chodím s toho důvodu, že děti mají pouze jednu placentu, což je rizikové kvůli transfúznímu syndromu, aby se to popřípadě podchytilo co nejdříve a řešilo se to. Takže kontrolu mám co 14 dní, jak vyšetření čípku přes ultrazvuk, tak i samotný ultrazvuk dvojčat. A ke svému díky tomu už nechodím. Placentu mám na zadní straně děložní, takže obě děti už cítím hezky. Zatím si každý drží svou stranu v břiše, tak se to dá rozeznat. 🙂