Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Susi990 píše:
@Sasanka19 bud podle pohlavního hrbolku nebo kdyz je starší tak podle pindika nebo holky maji kávové zrno mezi nožkama. Ja tak dnes videla „něco“ ve tvaru pindika protože mělo roztazene nožičky ale doktor si byl jistý na 90%
Nám to právě taky řekl, včera jsem viděla pohlavní hrbolek na te fotce do špičky, takže asi vážně to bude kluk ![]()
@Sasanka19 tak vidis
ja jdu zaae do rizikove poradny 1.9 po 3 tydnech tak se zeptám znovu na pohlaví a 6.9 jdu na 2.screening.
@Sasanka19
Tak to vypadá zatím na převahu kluků ne? Nebo se pletu?
Asi nějaká zvláštní sezóna, i ty moje dvě holky, co mi dávali, jsoi holka a kluk. ![]()
@Susi990 píše:
@Sasanka19 tak vidisja jdu zaae do rizikove poradny 1.9 po 3 tydnech tak se zeptám znovu na pohlaví a 6.9 jdu na 2.screening.
Já mám jít 16.8. na kontrolu na gynekologii ke své gynekoložce, tak se jí zkusím zeptat, i když prý ona to tam uvidí až ve 20.tt na tom UTZ. Nevím, ale přítel má už dvě neteře, tak by chtěl chlapečka, ale já jsem mu řekla, ať se na to moc nespoléhá. Proto kupuji radši oblečení pro kluka i holčičku. A TP mám 29.1.2023. Na narozeniny jeho sestry ![]()
Příspěvek upraven 11.08.22 v 19:08
@Iwetas u mne to zatím vypadá na holčičku a termín porodu mám den před mými narozeninami:heart_eyes
Já jedu 23.8. Do Černic na konzultaci po screeningu, kvůli zvýšeným hodnotám hcg beta v krvi.
Příspěvek upraven 11.08.22 v 19:11
@Susi990 no tak jsem to spletla, jdu 7.9.13:30 Tak škoda, to jsme se mohly potkat
@Iwetas jee no to je opravdu škoda ![]()
Ale nevadi po porodu se můžeme potkat s kočárkama ![]()
@Dani52 Tak vida, budou se mít o koho prát na hřišti
Ať to dobře dopadne.