TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
9.8.22 10:23

Byla jsem na stejné fakultě s porodníma asistentkama a měly jsme některé přednášky společné a z toho mého ročníku šly všechny ty porodky pracovat do menších porodnic v kraji. Co vím tak tam zůstaly snad 2 a obě účinkovaly v té trapárně co tam točila Nova :lol: Ale už je to spousta let co jsem po škole, snad už mají holky lepší podmínky a zdravější pracovní prostředí než před 12ti lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
9.8.22 10:25
@Susi990 píše:
@Iwetas tak budu se muset taky někde poptat. A to si sehnala na poliklinice? Ja mam polikliniku 5 minut pěšky.

Nee je to v Mánesova 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.22 10:30

@Iwetas jj už jsem koukala na tu doktorku.
Tak uvidim ale už budu muset detskou doktorku hledat. Snad něco najdu a hlavně aby měla fakt vztah k dětem a dokázala pomoct. Znám doktorky které se k tomu moc nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
9.8.22 10:37

Nemám žádné špatné zkušenosti s tím. Jsem zdravotník a nepřemýšlím primárně tak, že by jsme měli špatné zdravotnictví nebo nedbalé lékaře. Jsou určitě i takoví, ale já si myslím, že jsou to opravdu jedinci a půjdou snadno odhalit. To by se člověk zbláznil kdyby přemýšlel o všech rovnou negativně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.22 10:43

@Iwetas nepřemýšlím o všech stejně nebo špatně zatím jsem narazila jen na pár doktorů který řekněme neměli třeba „svůj den“ co zase chápu.
Je to tvoje první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
9.8.22 11:13

@Susi990
Jj první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.22 11:25

@Iwetas víš co čekáš? Nám se nechce ukázat tak snad ve čtvrtek se poodhali :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
9.8.22 12:31

@Susi990
Na screeningu řekla kluk na 60% a 14 dní na to můj doktor taky řekl, že to vypadá na kluka. Půjdu za 14 dní do poradny tak doufám že to potvrdí :lol: Už ho oslovuji chlapeckým pracovním názvem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.22 12:40

@Iwetas my nějak cítíme že to bude holka už od začátku. Ale trošku mam pocit že to bude stejně kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
9.8.22 12:45

Tak snad se už brzo ukáže :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.22 12:56

@Iwetas uz by mohlo :)
Ja uz začínám cítít takove bublinky a vibrovani v bříšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
9.8.22 14:24

@Iwetas Mně včera potvrdili na 100% kluka a holku. Tak u tebe už to bude taky poznat.

@Susi990 Já už cítím pohyby i na břiše, když na něm mám ruku, zhruba 14 dní po prvních bublinkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.22 23:07

@Velešínka3 tak to je super :)
Taky se už těším ale dnes to vibrovani je docela často a asi 3 krát jsem cítila lehounce ťukanec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.22 14:09

Už jsem po kontrole. Miminko odpovídá 17+0 takže zatím žádné odchylky. Ma 174 g a pořádně sebou mrskalo. Srdíčko vypadá být úplně v pořádku.
Doktor neřekl pohlaví ale když pomalinku projížděl bříškem tak miminko melo nožičky od sebe. Teď nevím jestli jsem videla kuličky nebo pipinku. Ale nic navíc tam nebylo :)
Tak snad zítra v rizikove poradně reknou víc mají lepší ultrazvuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
10.8.22 14:13
@Susi990 píše:
Už jsem po kontrole. Miminko odpovídá 17+0 takže zatím žádné odchylky. Ma 174 g a pořádně sebou mrskalo. Srdíčko vypadá být úplně v pořádku.
Doktor neřekl pohlaví ale když pomalinku projížděl bříškem tak miminko melo nožičky od sebe. Teď nevím jestli jsem videla kuličky nebo pipinku. Ale nic navíc tam nebylo :)
Tak snad zítra v rizikove poradně reknou víc mají lepší ultrazvuky.

Já byla včera na UZ v 16 tt a tak jsem se těšila jestli už řekne jestli je to kluk nebo holka a doktor jen „Jo tady tluče srdíčko“ a hned to vypl. Viděla jsem velký prd takže budu v nevědomosti až do 13.9 kdy mám velký UZ a tam už to snad řekne :think: zatím mu říkám František :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky