TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
10.8.22 17:15

@Iwetas chvalil dokonce všechny míry a když jsem odcházela řekl že stejne pokud se do 24 tt neco stane tak to nezachrání. Člověk moc rad slyší takové věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
10.8.22 17:44

@Susi990 Prosímtě, ty máš toho zvláštního doktora, vůbec ho neřeš. Člověk si to sám moc dobře uvědomuje, tak proč ti to ještě připonínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.22 18:24

@Velešínka3 jj on je zvláštní. Dnes mi ani fotku nedal prý se mu tam cele mimino nevejde protože je roztahanelé. Hele ja byla ze jsem videla srdíčko a změřil mimi. Snad zítra v nenocnici pochodim lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
10.8.22 19:47
@Susi990 píše:
@Velešínka3 jj on je zvláštní. Dnes mi ani fotku nedal prý se mu tam cele mimino nevejde protože je roztahanelé. Hele ja byla ze jsem videla srdíčko a změřil mimi. Snad zítra v nenocnici pochodim lépe.

No ten je divnej teda to ti řeknu. To bych snad radši si našla někoho jiného. Mě na to minule upozorňoval ten můj, že už se tam od příště celé miminko nevejde, že mi vyfotí co zrovna budu chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.22 19:55

@Iwetas ale on je jinak dobrý doktor protože pred tim než prevzal místo po svém tatovi tak dělal v centru asistované reprodukce.Tam měl i to vybaveni jiny no. Chápu ze ho to možná štve ze šel o úroveň níž ale nemusí mít tak blbe keci teda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
10.8.22 20:05

@Susi990 To je teda přístup, vždyť u něj máš ty fotky předplacené, bych mu řekla, že chci na fotce aspoň část mimina. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.22 20:08

@Velešínka3 ukazoval mi z blízká srdíčko že ma všechno co ma mít. Ja tam nic nevidela :? Fakt ten ultrazvuk ma na prd.
Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.8.22 20:09

Tak já jdu zítra na další kontrolu v 16tt, tak jsem zvědavá, jestli bude říkat něco o pohlaví :lol:. Zatím to byl chlapeček a za týden na screeningu zas holčička :mrgreen:
Každopádně už pěkně kope :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
10.8.22 20:31

@Susi990 Je mi dobře, teda až na to, jak mě pořád někde tlačí, píchá, bolí břicho. :) dopoledne dobrý, ale odpoledne a večer se pohybuju rychlostí 1 km/h. V pátek jdu po měsíci do poradny, tak jsem zvědavá… A jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.22 20:37

@Velešínka3 docela dobře ale dnes uz skoro pořád citim vibrovani a vlneni v bříšku občas kopnuti :)
Jinak je to dobrý akorat vcera mne dost bolela hlava tak jsem musela ležet s ručníkem na hlave ale asi za 4 hodiny to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
11.8.22 11:52

@Susi990 Pak napiš, jak jsi dopadla v té rizikové poradně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
11.8.22 11:58

Jít na svatbu nebo ne?

Jinak já mám jet za 4 týdny na svatbu, je to asi 2 h cesty autem, hrozně ráda bych tam jela. Ale, jednak ty moje dvojčata, pak to moje krvácení před měsícem a hlavně mě pořád bolí břicho, hlavně odpoledne a večer, že nevydržím pořád sedět a musím si lehnout, tak nevím, jestli zvládnu celý den sedět u stolu :-/ Měla bych tam být na začátku 23tt a samozřejmě jim to musím už potvrdit. Co byste dělaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.8.22 12:11

@Velešínka3
Tak 2 hodiny není taková dálka, jestli budeš mít možnost kdykoliv odjet domů :nevim: Taky záleží, čí to je svatba. Jestli je to někdo blízký tak by tě to mohlo mrzet. Ale určitě nejvíc bude záležet na tom, jak ti bude. A to 4 týdny dopředu asi neovlivníš. Bývá ti nevolno? Zkoušela jsi na ty bolesti hořčík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
11.8.22 12:56

@Iwetas Ty dvě hodiny mě netrápí, minulý týden jsem musela 3 h do Plzně na tu reprodukční imunologii. Je to právě svatba v rodině, tak bych tam ráda jela. Nevolno mi nikdy nebylo. Brala jsem akorát v nemocnici Magnosolv, ale to jsem ještě bolesti neměla, až teď, jak mi roste břicho a děloha :-/ A na co je ten hořčík? Beru Femibion a teď koukám, že je v tabletě 75 mg hořčíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
11.8.22 13:02

@Velešínka3 magnosolv beru taky, je proti křečím, tvrdnuti bricha případně pro lepší chození na záchod. Beru 1 denne, při dvou mi hrozne prohanelo😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí