Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Beruska97 my pořád říkáme fazolka ![]()
Doktor ted změřil obvod bříška, hlavičky a stehenni kost ale ma strašně nekvalitní ultrazvuk. Když šel dolu přes nožičky tak se pak vrátil nahoru ale ja tam toho pindika ani pupečník neviděla. Tak uvidime snad se to zítra dozvím ![]()
Hlavní ze je v pořádku.
Na 2 screening jdu 6.9
@Susi990 píše:
@Beruska97 my pořád říkáme fazolka
Doktor ted změřil obvod bříška, hlavičky a stehenni kost ale ma strašně nekvalitní ultrazvuk. Když šel dolu přes nožičky tak se pak vrátil nahoru ale ja tam toho pindika ani pupečník neviděla. Tak uvidime snad se to zítra dozvím
Hlavní ze je v pořádku.
Na 2 screening jdu 6.9
Taky jsem minulý týden byla na prvním screeningu a vypadá to na chlapečka ![]()
@Sasanka19 u prvního těhotenství jsem to v 19 tydnu poznala ze to byl kluk ale ted tam pindik nebyl a to melo nožičky od sebe. Bud jsem ho prehlidla nebo to bude holčička ![]()
@Susi990 píše:
@Sasanka19 u prvního těhotenství jsem to v 19 tydnu poznala ze to byl kluk ale ted tam pindik nebyl a to melo nožičky od sebe. Bud jsem ho prehlidla nebo to bude holčička
No a kolikátý týden jsi? Pokud pan doktor nebo doktorka tam vidí vaječníky, tak to bude holčička. Pindik tam jde vidět, sice maličký, ale jde vidět. Mě řekl doktor, že to bude chlapeček a to jsem tam byla ve 13+4 tt. Ale nevím, jak to poznají takhle brzy.
@Susi990 píše:
@Sasanka19 17+1 a právě doktor neřekl nic. Tak snad zitra
Tak dej pak vědět. Já jsem teď 15+2 tt. Akorát jsem nepochopila, co tím doktor myslel, že miminko bude drobnější.
@Susi990 píše:
@Sasanka19 neni třeba trošku menší?
To vůbec nevím no. Asi je to tim, že jsem malá 154 cm mám
@Sasanka19 miminko všechno jeste může dohnat. Ja mam 162 cm a zatím nikdo nic neříkal. To bude dobrý uvidíš ![]()
@Susi990
Tak to je dobře. Nechce to říct lékař? To je blbý teda. Tak snad zítra se dozvíš 🙂
@Iwetas ne lékař nic neřekl jen se pozastavil u roztazenych nozicek a nic ![]()
Snad zitra ![]()
@Sasanka19 píše:
Tak dej pak vědět. Já jsem teď 15+2 tt. Akorát jsem nepochopila, co tím doktor myslel, že miminko bude drobnější.
Jé buď ráda, nebudeš rodit obra 👍 já bych taky chtěla drobečka. Jsem malá mám 164 cm, ale přítel 192cm, už jsem zjišťovala u jeho maminky jak byl velký, a prý byl drobný, něco málo přes 3kg stejně tak i já. Nehnojím ho radši žádnýma vitamínama, jen listovka a teď je dost ovoce i zeleniny tak baštím a netřeba dokrmovat ![]()
@Susi990
A ptala jsi se? Mně se teda ptali sami jestli chci vědět tip na pohlaví. Doktorka teda řekla že to je tip na 60% a pak za 14 dní můj doktor řekl, že to vypadá na kluka, ale ze ještě počkáme do příště. Byla jsem 14+3 a teď půjdu 18+3 tak to už mi to snad potvrdí. Pak si konečně půjdu koupit první bodyčko
Stejně asi bude krémový nebo piskovy, zbožňuju takové ty barvy přírodní ![]()
@Iwetas ptala jsem se a na to řekl at si počkám co mi reknou v rizikove poradně ze tam na to maji lepší ultrazvuk.
On ma opravdu starší ultrazvuk jeho tata šel do důchodu a od po nem prevzal ordinaci.