Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Iwetas mne treba vyskočí kolem 150 ale hned prestanu a počkám minutku a pokracuji tak snad to neškodí miminku…nikdy jsem tohle nehlidala já prave běžela aby jsem byla vpoho a cetla jsem diskuzi kde holky psali ze to berou pocitově…jako ze můžeš u toho mluvit tak ok…já nedelala nic 1trimestr protože mi to doktor vyloženě zakázal. Ted už mužů tak se snažím pomalu. Apku mám tuhle ( viz obrázek) zatím ok a robim treba víc opakování nebo jak se to hodi…hlavne ze tam jsou cviky pro tehule…já taky behala půlmaratony a tak🙂 já když behala závody tak jsem měla tepovku i 180😀 a byla jsem ok.
@Velešínka3 tak ty cekas dvojicky ne? To se nedivím 🙂 neboj nic, telo má super paměť a po porodu budeš ve stejný formě🙂
@Dani52 Ano, dvojcata, plus u jednoho placentu nizko a muzu kdykoliv po namaze krvacet, plus jsem s krvacenim lezela pred mesicem v nemocnici 😀 Nemuzu vyrazit ani nikam na vylet 🙈 Ale musim to prezit. 🙏
@Velešínka3 no to jsem si myslela ze mas placentu nízko, to nemůžeš dělat nic. Důležitý je ze nemusíš ležet v nemocnici. Myslim ze ted si hezky odpocivej a při dvojickach budeš mít pak pohybu až až🙂
@Dani52 Modlím se, aby se brzo vytáhla, v pondělí jdu na (už třetí
) screening, tak se zeptám, jak to s ní vypadá. Ale fakt jsem ráda, že nemusím být v nemocnici. Tam to bylo fakt děsný. ![]()
@Velešínka3 budu moc držet prsty 🍀 😇 verim ze vše dobre dopadne, musíš verit🙏🏻
Ahoj holky, zase se hlásím, že jedu v pondělí na (už třetí) screening, kvůli tomu, jak mi dávali dvě holky a je tam holka a kluk (jak mi dali vybrat buď plodovku nebo za 14 dní znova screening). Budu začínat 19tt. A zase se mi tam vůbec nechce. ![]()
@Velešínka3 věřím že to všechno dobře dopadne
držím palečky a budu na tebe myslet.
Ja jdu ve středu do poradny po měsíci a pred pár dny jsem mela úplně katastrofický sen ![]()
@Susi990 Já jdu do poradny taky příští týden po měsíci - v pátek. Prosímtě sny vůbec neřeš, mně se ob den zdá o tom, že se s manželem rozcházíme. ![]()
Holky, jak se hejbete? Bolí vás břicho? Říká se, že druhý trimestr je nejpohodovější. Ale u mě to teda neplatí. Ráno to jde, ale odpoledne a večer cítím v břiše každý krok, píchá, tahá, bolí, tlačí…
Po jídle je to nejhorší, jím snad ještě míň než před těhotenstvím, protože když se najím na ten dvojčatama utlačený žaludek, tak je mi pak těžko a ani se nehnu. I tak mám nahoře 4 kg.
@Velešínka3 Moc se teď nehýbu
ale s jídlem to mám podobně, když sním více, hned je mi těžko. Chtěla jsem se zvážit, ale máme vybitou váhu, nicméně jsem začínala s dost kily, tak to snad nebude tak moc jak u hubených holek ![]()
Tak já se taky teď moc nehybu kvůli spineni
Takže se spis bojím aby to neznamenalo něco blbeho ty va 🙏🏼
Jinak jim docela normálně
Hlavně na blbosti to by mě užili takže se musím krotit :smiling_face_with3_hearts:
@Velešínka3 píše:
@Zrustinda Jee, to jsi nepsala, že špiníš. Jak dlouho?
Jako od pátku ale mám ty prášky a v pohodě jen ráno jsem měla jednou jakoby zlutejsi hlen a nevím od té doby mám úplně hnusne myšlení ohledně miminka ze se něco stane a nemůžu to z hlavy vyndat 🙏🏼