TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
5.8.22 12:31

@Iwetas mne treba vyskočí kolem 150 ale hned prestanu a počkám minutku a pokracuji tak snad to neškodí miminku…nikdy jsem tohle nehlidala já prave běžela aby jsem byla vpoho a cetla jsem diskuzi kde holky psali ze to berou pocitově…jako ze můžeš u toho mluvit tak ok…já nedelala nic 1trimestr protože mi to doktor vyloženě zakázal. Ted už mužů tak se snažím pomalu. Apku mám tuhle ( viz obrázek) zatím ok a robim treba víc opakování nebo jak se to hodi…hlavne ze tam jsou cviky pro tehule…já taky behala půlmaratony a tak🙂 já když behala závody tak jsem měla tepovku i 180😀 a byla jsem ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.8.22 12:32

@Velešínka3 tak ty cekas dvojicky ne? To se nedivím 🙂 neboj nic, telo má super paměť a po porodu budeš ve stejný formě🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
5.8.22 14:37

@Dani52 Ano, dvojcata, plus u jednoho placentu nizko a muzu kdykoliv po namaze krvacet, plus jsem s krvacenim lezela pred mesicem v nemocnici 😀 Nemuzu vyrazit ani nikam na vylet 🙈 Ale musim to prezit. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.8.22 14:44

@Velešínka3 no to jsem si myslela ze mas placentu nízko, to nemůžeš dělat nic. Důležitý je ze nemusíš ležet v nemocnici. Myslim ze ted si hezky odpocivej a při dvojickach budeš mít pak pohybu až až🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
5.8.22 14:56

@Dani52 Modlím se, aby se brzo vytáhla, v pondělí jdu na (už třetí :zed: ) screening, tak se zeptám, jak to s ní vypadá. Ale fakt jsem ráda, že nemusím být v nemocnici. Tam to bylo fakt děsný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.8.22 15:10

@Velešínka3 budu moc držet prsty 🍀 😇 verim ze vše dobre dopadne, musíš verit🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
5.8.22 22:54

Teď se holt budem válet a šetřit a pak to zase strhnem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
6.8.22 17:40

Ahoj holky, zase se hlásím, že jedu v pondělí na (už třetí) screening, kvůli tomu, jak mi dávali dvě holky a je tam holka a kluk (jak mi dali vybrat buď plodovku nebo za 14 dní znova screening). Budu začínat 19tt. A zase se mi tam vůbec nechce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.8.22 17:45

@Velešínka3 věřím že to všechno dobře dopadne ;) držím palečky a budu na tebe myslet.
Ja jdu ve středu do poradny po měsíci a pred pár dny jsem mela úplně katastrofický sen :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
6.8.22 17:52

@Susi990 Já jdu do poradny taky příští týden po měsíci - v pátek. Prosímtě sny vůbec neřeš, mně se ob den zdá o tom, že se s manželem rozcházíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.8.22 13:18

Holky, jak se hejbete? Bolí vás břicho? Říká se, že druhý trimestr je nejpohodovější. Ale u mě to teda neplatí. Ráno to jde, ale odpoledne a večer cítím v břiše každý krok, píchá, tahá, bolí, tlačí… :) Po jídle je to nejhorší, jím snad ještě míň než před těhotenstvím, protože když se najím na ten dvojčatama utlačený žaludek, tak je mi pak těžko a ani se nehnu. I tak mám nahoře 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
7.8.22 13:34

@Velešínka3 Moc se teď nehýbu :oops: ale s jídlem to mám podobně, když sním více, hned je mi těžko. Chtěla jsem se zvážit, ale máme vybitou váhu, nicméně jsem začínala s dost kily, tak to snad nebude tak moc jak u hubených holek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
7.8.22 18:40

Tak já se taky teď moc nehybu kvůli spineni
Takže se spis bojím aby to neznamenalo něco blbeho ty va 🙏🏼
Jinak jim docela normálně
Hlavně na blbosti to by mě užili takže se musím krotit :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.8.22 18:45

@Zrustinda Jee, to jsi nepsala, že špiníš. Jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
7.8.22 19:03
@Velešínka3 píše:
@Zrustinda Jee, to jsi nepsala, že špiníš. Jak dlouho?

Jako od pátku ale mám ty prášky a v pohodě jen ráno jsem měla jednou jakoby zlutejsi hlen a nevím od té doby mám úplně hnusne myšlení ohledně miminka ze se něco stane a nemůžu to z hlavy vyndat 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí