TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1455
26.7.22 11:53

@Velešínka3 podle me to nikdo moc nehrotí, pochybuju, že by s tím měl pak někdo problém.
Ono chodíš k zubařů spis kvůli sobě, protože v těhotenství se mohou zuby více kazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
26.7.22 11:56

@Velešínka3 ja sem v prvnim tehu nebyla a nikdo to vubec neresil, ted mi to taky prave nevychazi, byla sem zacatkem roku tak proste pokud nebude problem tak nepujdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
26.7.22 11:59
@Ellenya píše:
@Velešínka3 ja sem v prvnim tehu nebyla a nikdo to vubec neresil, ted mi to taky prave nevychazi, byla sem zacatkem roku tak proste pokud nebude problem tak nepujdu ;)

A u tebe dělá zubař taky kontroly 1× ročně? Se divím, co je to za novinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
26.7.22 12:01

@Velešínka3 ja se tak nejak objednavam jednou za rok, ma tak silenou cekaci dobu ze i kdyz sem chtela po pul roce tak to stejne neklaplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
26.7.22 12:04

@Velešínka3 hele já taky chodím jednou za rok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.7.22 12:19

@Velešínka3 já jsem byla u zubařky minulý týden a řekla mi, že jako těhotná mám nárok na kontroly co čtvrt roku a objednala mě za tři měsíce na další kontrolu. To je mazec, jak je to všude úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.7.22 12:22

A jinak na ty zápisy doktorů v těhu průkazce jsem se ptala při minulém těhotenství. Je tam zubař, praktik a kardio myslím… Nikdo to po mě nepožadoval, doktorka mi říkala, že je to na mě. Že pokud nemám nějaké zdravotní problémy, tak to mít vyplněné nemusím. Ale vím, že po někom to vyžadovali… Asi záleží opět jak kde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
26.7.22 12:33

@Velešínka3 ani u jednoho z děti když jsem je čekala jsem neměla v průkazce potvrzení od zubaře a nikdy to nikdo neřešil. Naposledy jsem byla u zubařky v květnu a hned mě bez debat objednala na prosinec, těžko říct jestli s dvojkami ještě budu v celku nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.7.22 13:06
@Velešínka3 píše:
A u tebe dělá zubař taky kontroly 1× ročně? Se divím, co je to za novinku.

Od začátku tohoto roku pojišťovny tu druhou kontrolu proplatí úplně správnou částkou a není to povinné, tak to zubari nedelaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
26.7.22 13:10

@Morgy2465 Budeme doufat, že budeš v celku co nejdýl :-D Já doufám v to samé, ale taky předpokládám porod nejpozdějc v prosinci.

@Lenulli01 Já tam mám zubař a praktik zaškrtnuto. Ale gynekoložka mi k tomu nic neříkala.

@LJJ247 Aha, a přitom to pojišťovna zaplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
26.7.22 13:15

@Velešínka3 opravdu pevně doufám, že vydržím 3v1 co nejdéle, jsem ještě po konizaci děložního čípku, tak snad to vydrží ten nápor dvojčat 😁 ale jsme holky šikovný tak to zvládneme viď 💪.. zítra mě čeká první screening, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
26.7.22 14:27

Tak já k zubari chodím 2× ročně teda
A už mám u potvrzené v tehu knížce ale to jsem tam šla a napsali to vo bylo před měsícem na kontrole a byl klid teď jdu zase až nějak září/rijen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
26.7.22 14:36

My jsme chodili 2× ročně. Ale teď mi říkala sestra, že to pojištovna změnila a je jen 1× ročně. Myslím, ale, že si to každý lékař vykládá po svém. Je tam jednorázový příspěvek, který jde samozřejmě čerpat na 2×. Jinak jsme byli v dubnu myslím, to jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, takže kolonka na zubaře zůstane v průkazce prázdná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.7.22 15:03

Ja byla včera na diabetologii a když jsem doktorce říkala že budu potřebovat do prukazky razítko tak mi odpověděla ze ho dávat nebude protože nevidí důvod (doktorka trošku vic naladova).
Tak snad v nemocnici ma Dia mi razitko daji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.7.22 15:18

První pohyby

Včera ráno, jsem tak ležela, a najednou cítím takový jako bublání, tak si myslím, že mi pracují střeva, ale trvalo to asi 5 minut už, pak cítím takový jako šťouchnutí, a najednou, jak kdyby se ve mě něco otočilo, :) :lol: no a tak od té doby, cítím malou :D. A to říkali všichni, že je to že začátku jen takové zabublání, a málokdy, a ještě čekám první a placentu mám vepředu (jsem dneska 16+0tt), tak jsem si říkala, že to ucítím za dlouho, a zrovna včera takový soukromý mejdan :D a od té doby ji cítím když se hýbe, a že je aktivní, to až to bude vidět z venku, to mi snad vyskočí z břicha :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí