TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
23.7.22 17:15

@Radussha Já mám právě ty migrény taky, jenže mám ke všemu sešroubovanou páteř, takže je ta krční páteř přetěžovaná. A to počasí tomu fakt nepřidá :(. Už ať je kolem těch 25 stupňů :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.7.22 17:17

@Velešínka3 Také mám migrenol. Mně právě na migrénu Paralen nezabírá, tak ani nemá cenu ho brát. Nic jiného si ale radši netroufnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.7.22 17:20

@Iwetas Také jsem měla už párkrát holtera. I u těhotenství s dcerou. Ať ti to dopadne dobře :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.7.22 17:21

@Radussha To máme stejný termín :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
23.7.22 17:23
@maky 1993 píše:
@Velešínka3 Také mám migrenol. Mně právě na migrénu Paralen nezabírá, tak ani nemá cenu ho brát. Nic jiného si ale radši netroufnu.

Mně zabere až třeba za hodinu a půl. Ale lepší než nic. Ale asi fakt víc než ten migrenol mi zabírá Cola. Teď jsem zkoušela jen migrenol a nic a přestala mě bolet hlava až po vycucání skleničky Coly. Normálně ji nepiju, nechutná mi, tak možná proto mi tak dobře zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
23.7.22 17:35
@Olmička píše:
Taky mi špiněním začal potrat, ale to bylo několik týdnů už mrtvé. Teď jsi měla určitě nedávno utz a ten byl ok, takže potrat to nebude. Já teď v tomto ok, žádné špinění, krvácení. Jen jsem měla opět infekci bez příznaků (pouze tvrdnutí břicha), ale už je přelečená. A už cítím pohyby, jen nevím, jestli 1 nebo obou, je to ve 2/3 podbřišku, tak snad jsou na sobě jen namáčknutí nebo to druhé je někde vzadu nebo prostě to druhé začne později. No uvidíme. A pupek už mám solidní :roll:

Ahoj, jak vypadají ty pohyby? Já cítím už pár dní „něco“ vlevo dole. Na půli cesty mezi podbřiškem a pupíkem. A možná něco vpravo pod pupíkem, ale to míň často a nevím, jestli to není činnost střev. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.7.22 17:43

@Velešínka3 Mně právě nechutná vůbec Cola ani teď v těhotenství :lol:. Je pravda, že mi teď chutná dost málo věcí :zed:. Navíc jsem byla zvyklá každý den na kafe a to teď taky nedávám, tak aspoň černý čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
23.7.22 17:56

@maky 1993 Mně chutná to, co mi chutnalo, a nechutná, co mi nechutnalo. :) :nevim: Jím stejně jako předtím a i tak mám nahoře 3 kg. Akorát se míň hejbu kvůli tomu krvácení, co jsem měla, v nemocnici mě vynervovali, že nesmím chodit do práce a jen ležet, aniž by se mě zeptali, co za práci dělám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
23.7.22 18:03

Děvčata (doufám, že to oslovení nevadí)
Komu z vás bývalo v prvním trimestru špatně, kdy to přešlo?
Já jsem teď 13+5 a měla jsem dojem, že to brzo přejde, už jsem se cítila líp a dneska
už zas bleju jak šakal sotva jsem vstala, už jsem docela zoufalá z toho 😔

• Citovat
  • Upravit
1455
23.7.22 18:05
@Beruska97 píše:
Já jsem teď 13+5 a měla jsem dojem, že to brzo přejde, už jsem se cítila líp a dneska

Jsem 15+4 a do teď zvracim jednou denně. Většinou hned ráno nebo až později večer. Přes den jsem relativně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
23.7.22 18:15

@heluska1992 to jsou vyhlídky 😭 já od 6 týdne bleju každý den ale posledních 14 dní už to bylo třeba jen dvakrát týdně tak jsem doufala ale dnešek mě zas dostal

• Citovat
  • Upravit
1455
23.7.22 18:21

@Beruska97 hele já skončila i na kapacce, z 56kg se dostala na 48kg :zed: nemohla jsem pomale ani pít.
Ale fakt kolem toho 14tt se to zlepšuje! Musis věřit :srdce: někomu to přestane po prvním trimestru někdo zvraci ještě na poradním sále.
Chápu tvoje zoufalství, já kolikrát taky brecela na záchodě, ze už to nezvládnu, ale opravdu to přejde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
23.7.22 18:27

@heluska1992 já už zhubla 6 kg, z 65 na 59, manžel říkal, že už to jde poznat, mám 174 cm. Jsem přijela k rodičům na 14 dni abych jim trochu pomohla když jsem doma na PN, pohlídala bráchu atd, a zatím jen ležím a rodiče se o mě starají jako by mi nebylo 24 ale 4 roky ????😁

• Citovat
  • Upravit
1455
23.7.22 18:34

@Beruska97 já vypadam jak smrt, protože mám 169cm :mrgreen: nyní se už chlubim 51kg :lol: doktoři to moc neřeší, prý je to normální :zed: teď už naštěstí jim, takže věřím, ze časem už naberu :srdce:
Jinak já teda do práce chodím pořad, protože naštěstí to tam mám tak, ze si nikdo ani nevšimne když sem šla zvracet a po obědě nebyl problém si jít na hodinu lehnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
23.7.22 18:36
@Beruska97 píše:

Mě bylo zle ale ze začátku hned a cely první trimestr a něco mezi 12-13 se to začalo zlepšovat teď jsem 16+5 a už opravdu v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí