Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Velešínka3 mne taky ne ja si to našla na stránkách genetiky kam chodíme na screening. Ja se na to zeptala a pry neni problém a rovnou mne objednali. Je to ale placené.
@Susi990 píše:
Půjdete na 4D ultrazvuk? My chceme ale ted přemýšlím. 2.screening mám 6.9 to budu 20+5tt a na ten samí den mi dali i 4D ultrazvuk. Ted nevím jestli to neni brzo. Mimi bude ještě hubené a vypadat trošku jako mimozemšťan
Ted nevim jestli se na to neobjednat aspon na 23tt.
Mně to přijde zbytečné, i ten 3D je dost drahý, to raději ušetříme na něco jiného 😊
@LJJ247 u nas to stojí 1000 Kč na genetice. Nikomu to oni nevnucuji. Známá byla ve 24tt a byl to pro ne zážitek. Natočené video v reálném čase a pak fotky.
1.screening mi proplati pojišťovna tak si připlatim za tohle ![]()
@Susi990 my jsme ani u prvního nešli na 4D ultrazvuk a ani teď to neplánujeme. Mi ty děti přijdou na tom ultrazvuku jako mimozemšťané 😅 😇. Já si počkám na reálné mimi po porodu 😅
@Susi990 navíc moje doktorka na gyndě má i 4D ultrazvuk a třeba teď mi sama ukazovala prcka v 4D.
@Lenulli01 je to samozřejmě každého rozhodnutí. Ja se jen ptala…
Třeba muj gynekolog takove vymoženosti nemá a jelikož chci mimino videt ve 4D tak si za to zaplatím ![]()
@Susi990 jasný. Já to ani nemyslela nijak zle
. Každý dle svého uvážení a preferencí ☺️️.
@Susi990 píše:
Půjdete na 4D ultrazvuk? My chceme ale ted přemýšlím. 2.screening mám 6.9 to budu 20+5tt a na ten samí den mi dali i 4D ultrazvuk. Ted nevím jestli to neni brzo. Mimi bude ještě hubené a vypadat trošku jako mimozemšťan
Ted nevim jestli se na to neobjednat aspon na 23tt.
Také bych chtěla jen přesně nevím jak si zavolat alw také chci určitě až bude mi i větší
@Zrustinda ja se na to ptala kdyz mne objednavali na 2.screening a sestřička rikala že to udělají rovnou vtedy ze mimi bude pěkně vidět celé protože kolem 25-27tt uz se cele na obrazovku nevejde ![]()
@Susi990 píše:
@Zrustinda ja se na to ptala kdyz mne objednavali na 2.screening a sestřička rikala že to udělají rovnou vtedy ze mimi bude pěkně vidět celé protože kolem 25-27tt uz se cele na obrazovku nevejde
To by mi neva
nám by stačil oblicejik :smiling_face_with3_hearts:
@Zrustinda to nam taky ale pani doktorka nam ji/ho chce ukazat asi v plne kráse ![]()
@Susi990 píše:
@Zrustinda to nam taky ale pani doktorka nam ji/ho chce ukazat asi v plne kráse
To je dobre to se potom pochlub s foteckou 🤩
@Zrustinda pokud se nam nějak pěkně natočí tak ano ![]()
Ale jeste čekat mesic a půl.