TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2631
20.7.22 11:16
@Susi990 píše:
Tak jsem volala do rizikové poradny a mluvila semnou příjemná sestricka.
Tak se v pozadí domlouvala s doktorkou a nakonec prisla k telefonu právě doktorka a řekla mi ze je 14+0 semnou nic neudelaji a ani mne neprohlidnou prorote je to dost brzy. At chodim ke svemu gynekologovi. Mám si zavolam kolem 18-19tt a oni mne objednají na ten 22-24tt a položila.
Nechápu proč lidi vykonávají jistou práci když je to nebaví. Vic se semnou nebavili. Tak teda odpoledne se objednam ma gyndu do klasicke poradny :?
Za poslední tyden jsem z tech doktoru docela deprimovana jak jsou nepříjemný.

Neřeš je, nestojí za to rozčilování. Ale vidíš, po tom 22tt tě začnou hlídat víc, dřív stejně nic nehrozí. Tak budeš dál chodit k tomu svému dr., upotřebíš alespoň ten jeho balíček :-D a pak budeš chodit zároveň k oběma a budeš mít větší kontrolu. Jo a četla jsem, že v Čechách zachraňují děti narozené po ukončeném 22tt, takže kdyby se i tak něco pak podělalo, tak už je velká šance na záchranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 11:19

@Velešínka3 už jsem zase v klidu. Nema cenu se rozčilovat. Ano je pravda ze aspon vyuziju ten balíček :)
Ve 12 si budu volat na gyndu at mne objedná na dalsi poradnu.
Miminko poslouchám kazdy den par vteřin přes angelsound tak jsem vzdy v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
20.7.22 11:21

Tak já byla dnes u MUDr a pak na genetice. U MUDr na scree to bylo vše ok, na genetice to potvrdili :lol: a dle druhého MUDr má vystupek směrem jako mají kluci, takže Amálka bude mít nakonec asi bráchu :lol: říkal, že to je většinou dost přesně :mrgreen: takze jsem tam málem brečela, jen nevím z ceho :nevim: jestli radost, zoufalství, strach z neznáma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
20.7.22 11:21

@Susi990 Já jsem o Angelsounds přemýšlela, ale radši ho nechci, protože se bojím, že bych měla problém obě lokalizovat, a když by se mi nedařilo nic slyšet, tak bych začala panikařit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 11:27

@Velešínka3 ja taky před 10 dni nevěděla najít ale pozorne jsem se zaposlouchala a našla. Ted uz najdu vždy staci jen přiložit :)
Zitra rano jdu na krev na diabetologii tak snad to bude dobrý a zajdu na konzultaci k obvodní kvůli mému tlaku. Beru skoro tyden Dopegyt ale mne ten tlak skáče chvilku mam 148/97 a za 5 minut 132/80 a porad takhle dokola tak aby to neublizilo mimi.
Jak je tobe? Všechno dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
20.7.22 11:40

Jinak to pohlaví sedí zatím s čínským kalendářem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 11:41

@Kammina12 jak se to počítá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.7.22 11:43

Holky na gynekologii vše v pořádku
Akorát mě pak doktor rozhodil, ze si mysli jiné pohlavi než na genetice, ale říkal ze by počkal do toho 21 tt
Další kontrola za měsíc a objednat se do nemocnice na srdíčko miminka 🍀 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 11:50

@Zrustinda je super ze je všechno v pořádku. Nooo tak uvidíš ve 21tt co ti nakonec řeknou.
Ja taky čekám na pohlaví az na 2.screening to nam udělají už i 4D ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
20.7.22 11:58

@Susi990 Dneska žádný špinění, musím to zaťukat, tak kdoví co to včera bylo. Dneska jen ležím v prací v posteli. I chudáka psa musí manžel jezdit z práce domu venčit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 12:00

@Velešínka3 tak odpočívej a bud v klidu. Věřím že to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.7.22 12:01
@Susi990 píše:
@Zrustinda je super ze je všechno v pořádku. Nooo tak uvidíš ve 21tt co ti nakonec řeknou.
Ja taky čekám na pohlaví az na 2.screening to nam udělají už i 4D ultrazvuk.

Takže také ještě vůbec nevíš jo ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.7.22 12:01
@Velešínka3 píše:
@Susi990 Dneska žádný špinění, musím to zaťukat, tak kdoví co to včera bylo. Dneska jen ležím v prací v posteli. I chudáka psa musí manžel jezdit z práce domu venčit. :)

Jen pěkné odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.7.22 12:12
@Kammina12 píše:
Jinak to pohlaví sedí zatím s čínským kalendářem 8o

Když to já nevím jak se to počítá přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 12:19

@Zrustinda nevím protože na 1.screeningu doktorka rekla hned ze holka, pak se mimi otočilo tak pry kluk a za 2 minuty říkala ze ona už neví a radši at se na nic nevažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí