TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
17.7.22 16:05

@kam2 tak podle doktora se do 20tt nejak nemusím preeklampsie obavat ale papírky si koupím.
Jinak už nekdy cítím tlak v podbřišku kde se mimino netěsna. Dnes u vaření taky jsem citila bouly na leve strenae uplne dole a když jsem lehce zatlacila tak to bylo cítít a na druhy strane nic. Už se těším na pohyby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
17.7.22 16:25
@Esmenka píše:
Ahooojky holky moc všem gratuluji ❤️️❤️️Já jsem nyní začala 14 tt a užívám si to jak to jde, bylo to tak krásný zjištění 😁 máme 14 dni od screeningu a zatím bez obtíží 💪🏽 :srdce:

Gratulace i tobě užívej i nadále :smiling_face_with3_hearts: 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
17.7.22 16:26
@Esmenka píše:
Jinak holky není tu nějaká nastávající maminka okolí Vyškov nebo Prostějov? Jsme zde nově přistěhování a nějaká kamarádka aktuálně ve stejným stavu by bodla 😂 ❤️️
Každopádně klidně holky napište odkud jste, možná se propojí dvě nastávající maminky :lol: :lol: :lol:

Já jsem ze severu Ústí nad Labem 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
17.7.22 16:27
@Susi990 píše:
@Zrustinda uz jsem se trochu uklidnila. Jen mi nejde do hlavy te mi dali prasky na tlak a ted odpoledne mam tlak jako kdybych ani prášky nebrala to je 160/95.Ve stredu si zavolám do rizikove poradny a doufám ze nebudu čekat dlouho na termín.

Ono také chvíli trvá než ty léky začnou ucinkovat a pokud by byl nález stejný zkusila bych každopádně jiné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.7.22 16:30

@Zrustinda ja si blbec myslela ze ty leky na tlak působí hned :lol: tak to potom jo. Nekdy ho mam krasny 137/82 a pak za 20 minut zase vyskočí. Ale taky jsem koukala na ten Dopegyt a 1 tableta ma ucinek na 6-8 hodin takže když vemu rano v 8 tak odpoledne uz neucinkuje tak možná mi je zvýší na 3 krat za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.7.22 17:55
@Susi990 píše:
@kam2 tak podle doktora se do 20tt nejak nemusím preeklampsie obavat ale papírky si koupím.
Jinak už nekdy cítím tlak v podbřišku kde se mimino netěsna. Dnes u vaření taky jsem citila bouly na leve strenae uplne dole a když jsem lehce zatlacila tak to bylo cítít a na druhy strane nic. Už se těším na pohyby :)

Mě bolí břicho všude možně, boule, tlaky, píchání, tahání, tvrdnutí… Říkám si, že je to spíš roztahování dělohy nebo zaražené prdy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.7.22 17:56

@Velešínka3 ale taky máš v bříšku 2 fazolky tak to může být tím ze ti cítíš vsude :mrgreen:
Myslim ze za 2 tydny uz budeme neco cítit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
17.7.22 18:08
@Susi990 píše:
@Zrustinda ja si blbec myslela ze ty leky na tlak působí hned :lol: tak to potom jo. Nekdy ho mam krasny 137/82 a pak za 20 minut zase vyskočí. Ale taky jsem koukala na ten Dopegyt a 1 tableta ma ucinek na 6-8 hodin takže když vemu rano v 8 tak odpoledne uz neucinkuje tak možná mi je zvýší na 3 krat za den.

Tak samozrejmne ze by na tlak měli ucinkovat co nejrychleji ale proste někdy trvá než si ty léky sednou jestli mi rozumíš
Než se vlastně ustálí hladina
Mno uvidíš co ti řekne viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.7.22 20:36

Berete normálně léky na bolest? Mívám normálně migrény, tak se je snažím zahnat 1-2× do týdne paralenem. Jako samozřejmě lepší je nic nebrat, ale četla jsem, že paralen se může, a říkám si, že ta bolest má horší efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
17.7.22 20:40
@Velešínka3 píše:
Berete normálně léky na bolest? Mívám normálně migrény, tak se je snažím zahnat 1-2× do týdne paralenem. Jako samozřejmě lepší je nic nebrat, ale četla jsem, že paralen se může, a říkám si, že ta bolest má horší efekt.

Já zatím zvladam bez, ale třeba včera to bylo fakt hrozny, tak sem si dala studenty obklad a šla si lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.7.22 20:47
@heluska1992 píše:
Já zatím zvladam bez, ale třeba včera to bylo fakt hrozny, tak sem si dala studenty obklad a šla si lehnout.

Já mám kolikrát stavy, že mi ani spánek nepomáhá. Jdu s bolestí hlavy spát a ráno se s ní probudím :-/ Dřív jsem tolik na bolesti hlavy netrpěla, až teď v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
17.7.22 20:53
@Velešínka3 píše:
Berete normálně léky na bolest? Mívám normálně migrény, tak se je snažím zahnat 1-2× do týdne paralenem. Jako samozřejmě lepší je nic nebrat, ale četla jsem, že paralen se může, a říkám si, že ta bolest má horší efekt.

Už jsem si taky vzala 2× paralen
Na migrénu to se nedalo a to jsem byla i na vYtrzeni 8 a samozřejmě zánět takže asi 5× cisteni ale to jsem zvládla bez léku
Ale ta migrena se nedala a ještě jsem si koupila pak takovej eukalypt na krk a tím si potiram i spanky a pak byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
17.7.22 21:41

@Velešínka3 já se cpu paralenem když mě chytne hlava protože bych jinak zešílela, než jsem byla těhotná tak jsem normálně jela na aulinu a indometacinu když mě to chytlo takže i ten paralen je pro mě čajíček.. říkám si, že je možná lepší když si dám paralen než abych trpěla bolestí

• Citovat
  • Upravit
2631
17.7.22 21:45
@Beruska97 píše:
@Velešínka3 já se cpu paralenem když mě chytne hlava protože bych jinak zešílela, než jsem byla těhotná tak jsem normálně jela na aulinu a indometacinu když mě to chytlo takže i ten paralen je pro mě čajíček.. říkám si, že je možná lepší když si dám paralen než abych trpěla bolestí

Právě si říkám to samý. A to, že trpíš bolestí podle mě miminu vadí víc než paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
18.7.22 09:04

Holky, jak jste na tom s očkováním? Mám dvě dávky z letošního ledna, jestli se COVID zhorší, šla bych i na třetí, protože se bojím průběhu v těhotenství. Ale zároveň se bojím, co by očkování udělalo, když čekám dvě a mám za sebou ty 3 nepodařená těhotenství. :-/ S doktory to teprv budu řešit.
Teď má COVID moje 3× očkovaná v 8. měsíci těhotná švagrová a nic moc teda :(

Příspěvek upraven 18.07.22 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí