TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
13.7.22 21:36

@Lenulli01
Domácí bazén to je ideální. Bohužel nemám tu možnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
13.7.22 21:40
@Iwetas píše:
Holky chodíte se koupat i nekam do přírody těhotné? Prehrada nebo lom, rybník. Podle hygieny nezávadná voda, ale trochu z toho mám obavy. Co myslíte?

Ty jo tak to úplně nevím jestli bych šla do přírodního mno trochu bych se bála ale vím ze tehulky chodí normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
13.7.22 21:42
@maky 1993 píše:
Tak já dnes odběr krve a vaginální utz a příští týden screening. Dnes doktor říkal i pohlaví, ale tak uvidíme, co řeknou ještě příští týden :mrgreen:. Jinak prcek je prý dost akční, vždycky když chtěl udělat dr. foto, tak rychle odplul :mrgreen:. Ale na fotce se i směje :srdce:. Břicho teda nemám už zas žádné, až se doktor divil. A to mám váhu momentálně tak 45kg 8o.

Taky nám řekli ale pak mě na gynde řekl ze ještě abysme se na to neupinali
Teeeda ty jsi hubenoucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.7.22 07:32

@Iwetas Byla jsem, nic se nestalo, pokud je těhotenství bezproblémové a netrpíte na nějaké záněty, mělo by to být dobré, raději ale pořádně koukněte na tu vodu jak vypadá (aby nebyla zelená, aby tam nebyly mrtvé ryby či ptáci, aby tam neplavalo nějaký echt bordel..), ale jinak to přírodní je možná lepší než klasické veřejné koupaliště, kde je plno lidí (občas se tam objeví někdo, o jehož hygieně opravdu pochybuješ, a může se to filtrovat jak chce, a kolikrát se bojím, aby mě někdo třeba nechtíc nekopl do břicha) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.7.22 07:41
@Zrustinda píše:
Taky nám řekli ale pak mě na gynde řekl ze ještě abysme se na to neupinali
Teeeda ty jsi hubenoucka

Taky mám zjistili holčičku na screeningu, říkal na 100% a dost jistě, tak snad, věřím mu to :D, 29.7. jdu na kontrolu, to budu 16+3tt, tak se zeptám znovu, jestli je to stále holčička :D. Teda jestli se ukáže, na screeningu (12+2tt) byla zrovna nějaká klidná, asi zrovna spinkala (a zakrývala si oči ručičkama), ale jinak je hodně aktivní, jiný doktor mi to chtěl říct už dřív (11+1tt), ale jak se vrtěla, tak to nešlo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.7.22 07:46

No, teda doufám, že se nespletl, ne, že by mi kluk vadil, hlavně ať se narodí zdravé miminko, ale už jsem začala kupovat holčičí oblečky 😀. Kdyžtak by kluk měl bodyčko s beruškami :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
14.7.22 08:49
@1212023 píše:
No, teda doufám, že se nespletl, ne, že by mi kluk vadil, hlavně ať se narodí zdravé miminko, ale už jsem začala kupovat holčičí oblečky 😀. Kdyžtak by kluk měl bodyčko s beruškami :D.

Já vím, že čekám holky, ale na screeningu řekli, že 100% je jedno holka a druhé vypadá jako kluk, ale jelikož testování DNA se nemůže splést, tak říkali, že si tipli toho kluka určitě špatně :) Já si na kupování oblečení radši ještě počkám, po minulých zkušenostech nechci nic zakřiknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.7.22 10:35

No to by mě taky zajímalo, kdy tak asi začnete pořizovat výbavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.7.22 10:45
@Iwetas píše:

Nooo… :lol: už mám kočárek, vaničku, domluvenou postýlku, houpatko, zateplovací vložku do kočárku, dva dudlíky, zavinovačku, hrazdičku, hrací deku, odsávačku (El. I manuál)
oblečení:
50
4× bodyčko
2× overal
2× tepláky
2× kabátek

56
2× kabátky
3× polodupačky
1× dupačky
2× bodyčko

68
Overal

Od známé tašku oblečení, ale už na větší.
6 párů ponožek
(Jsem šílená, začala jsem po pozitivním testu.) :lol: :mrgreen: :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.7.22 10:47

@Iwetas ja už pomalinku začala :) ale co se týče postylky a kočárku tak to nechám az na cca 30tt teda pokud nebude hrozit předčasný porod. Oblečení už par kousku neutrálních mám. Jenže tchyně si myslí že to bude holka tak donesla plnou krabici holcicich věci 8o (když to bude holka tak na prvni 3 mesice ma oblečení spousta).Ona příště nemůže počkat.
Zitra jdu na gyndu(poradna) tak se zeptam na vysledky ze screeningu a rovnou budeme řešit tu preeklampsii. Ale poslední tyden mi strašně kolísá tlak. Jednou mam 128/85 a za 10 minut když sedim tak 147/95. Když vylitne takhle kolem oběda tak uz nechce klesnout. Ten nižší tlak ma obvykle jen ráno.
Zeptám se jestli by uz věděl poznat co to bude i když ma trochu blby ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
14.7.22 12:22
@1212023 píše:
Taky mám zjistili holčičku na screeningu, říkal na 100% a dost jistě, tak snad, věřím mu to :D, 29.7. jdu na kontrolu, to budu 16+3tt, tak se zeptám znovu, jestli je to stále holčička :D. Teda jestli se ukáže, na screeningu (12+2tt) byla zrovna nějaká klidná, asi zrovna spinkala (a zakrývala si oči ručičkama), ale jinak je hodně aktivní, jiný doktor mi to chtěl říct už dřív (11+1tt), ale jak se vrtěla, tak to nešlo :D.

Mno nám se také vrti pořad jen na poslední návštěvě gynde jsme probudili to jsem zirala 😂
Tak já jdu teď ve středu tak jsem zvědavá :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
14.7.22 12:23
@Velešínka3 píše:
Já vím, že čekám holky, ale na screeningu řekli, že 100% je jedno holka a druhé vypadá jako kluk, ale jelikož testování DNA se nemůže splést, tak říkali, že si tipli toho kluka určitě špatně :) Já si na kupování oblečení radši ještě počkám, po minulých zkušenostech nechci nic zakřiknout.

Jj já také ještě čekám také jsem poverciva
Ale v kramech teda čumím po těch věcech a tak 😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
14.7.22 12:24
@Iwetas píše:

Já tak nějak potom 2 screeningu
Což je teď nevím přesně 21-23tt? Ale kazdej ať chystá jak uzná za vhodne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.7.22 12:34

@Zrustinda ja jsem v minulém těhotenství ve 28tt přišla o chlapečka a nechtěla jsem koupené vubec nic. Takže už na pověry nevěřím a pomalu už nakupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
14.7.22 13:02

@Susi990
Taky nevěřím na pověry, až se trochu zmátořím z nevolností tak začnu pomalu nakupovat. Mám taky nějaké věci slíbené od kamarádek, jako monitor dechu, vajíčko a takové ty věci co jsou na chvíli a ne zrovna levné. Ale hadříky začnu až budu mít potvrzené pohlaví na víc než 70%
Ale třeba kočár už víme přesně jaký koupíme, protože oba běháme a máme blízko do lesa, tak Thule Urban Glide to jistí a tam moc výběr barev není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí