TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
803
13.7.22 10:04

@Velešínka3 u prvniho jsem ani nevěděla te neco takové existuje a doktorka taky nic neviděla. Az jeden den když mi bylo hodne špatně tak uz nestihli zasahnout. A až pak mi bylo řečeno ze pravděpodobně to byla na 80% preeklampsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.7.22 10:10

Jinak byla jsem na screeningu včera. Přesně jak jste tu psaly mrňous se rozhodl, že se nám z profilu neukáže, byli jsme tam hodinu 🤦‍♀️ musela mě vyšetřit nakonec i vaginálně. No ale zase jsme si ho pořádně prohlidli😁
Po nekonečném šťouchání se zdařilo. Nosní kůstku máme, šíjové projasnění 1,59, vše v pořádku. Preeklampsii mi dělali taky, ale k tomu měření nic neříkala, tak asi v pohodě. Tlaky jsem měla vyšší, byla jsem ve stresu, to je jasný. Sestřička mi řekla, že když během dneška nezavolají tak vše o. k. Dostali jsme asi 10 fotek a typ na pohlaví. Z 60% kluk. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
13.7.22 10:31

Teda holky když to čtu tak to je mazec Člověk opravdu má strach pořad ale rozhodne lepší tolik na to nemyslet stres děla také hodně 🙏🏼
Já jdu teď zase ve středu na krev na nějaké odbery a potom hned na gyndu tsk se těším a zároveň ta obava tam je, ale snad bude vše oki
Letim si dnes trochu zaplavat to mi děla neskutečné dobre v zimě to bude horší to nesnáším jít rozmocena do auta chjo :smiling_face_with3_hearts:
Myslím na vás všechny aby bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
13.7.22 10:37
@Zrustinda píše:
Teda holky když to čtu tak to je mazec Člověk opravdu má strach pořad ale rozhodne lepší tolik na to nemyslet stres děla také hodně 🙏🏼
Já jdu teď zase ve středu na krev na nějaké odbery a potom hned na gyndu tsk se těším a zároveň ta obava tam je, ale snad bude vše oki
Letim si dnes trochu zaplavat to mi děla neskutečné dobre v zimě to bude horší to nesnáším jít rozmocena do auta chjo :smiling_face_with3_hearts:
Myslím na vás všechny aby bylo vše v pořádku

Tyjo, zaplavat, to ti závidím. Šla bych hned taky a do vířivky :srdce: Pořád po krvácení ležím a břicho mi roste do mega rozměrů, tak plavání ani pokoušet nebudu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
13.7.22 10:46

@Velešínka3 mne už taky docela diste bříško a to tam mám jedno. Včera jsem se potkala s kolegyni a ta se mne zeptala jestli nahodou nejsem tak v 6.mesici :lol:
Ale zatím jsem pribrala jen 0.5-1 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
13.7.22 10:46
@Velešínka3 píše:
Tyjo, zaplavat, to ti závidím. Šla bych hned taky a do vířivky :srdce: Pořád po krvácení ležím a břicho mi roste do mega rozměrů, tak plavání ani pokoušet nebudu. :(

Je tak to já zase nedám virivku se toho nějak bojím a to ji má i segra na zahradě, ale kousek od nás mají takový detsky svět takže beru i nevlastního syna jsou i tobigany a různé veci ale co je super ze je teplejší voda 😍mě je totiž vždycky zima
To je jasné holka ty se hlavně setri ať je vše v pořádku 🍀 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
13.7.22 10:49
@Susi990 píše:
@Velešínka3 mne už taky docela diste bříško a to tam mám jedno. Včera jsem se potkala s kolegyni a ta se mne zeptala jestli nahodou nejsem tak v 6.mesici :lol:
Ale zatím jsem pribrala jen 0.5-1 kg

Já jsem minulý týden v nemocnici něco zhubla (tam bylo to jídlo fakt děs), ale i tak mám nahoře 2 kg, a to jím o malinko víc než předtím. Břicho mám největší večer, děsně nafouklý a bolavý :) S dvojčatama se do konce prvního trimestru přiberou 2 kg, tak jsem naštěstí trochu pod průměrem, teď mám 60 kg a výšku 163, nechci se vidět v prosinci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
13.7.22 10:59

@Velešínka3 tak to mas peknou vahu ja na výšku 162 cm mam vahu 90 kg. Ale nejsem extra tlustá. Mimo těhotenství trochu bříško, stehna a hlavme moje prsa hodně váží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
13.7.22 11:32

Tak už mám tehotensky rifle :mrgreen: sice sem hubena jak lunt, ale to břicho už mám teda dost :lol: a fakt je to pohodlný, nechápu, proč sem ti nenásilná už dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
13.7.22 11:35
@heluska1992 píše:
Tak už mám tehotensky rifle :mrgreen: sice sem hubena jak lunt, ale to břicho už mám teda dost :lol: a fakt je to pohodlný, nechápu, proč sem ti nenásilná už dřív :mrgreen:

Tak tohle já budu řešit až na podzim. :) V létě rifle vůbec nenosím, raději sukni, šaty nebo legíny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.7.22 18:07

Holky chodíte se koupat i nekam do přírody těhotné? Prehrada nebo lom, rybník. Podle hygieny nezávadná voda, ale trochu z toho mám obavy. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
13.7.22 18:21

Tak já dnes odběr krve a vaginální utz a příští týden screening. Dnes doktor říkal i pohlaví, ale tak uvidíme, co řeknou ještě příští týden :mrgreen:. Jinak prcek je prý dost akční, vždycky když chtěl udělat dr. foto, tak rychle odplul :mrgreen:. Ale na fotce se i směje :srdce:. Břicho teda nemám už zas žádné, až se doktor divil. A to mám váhu momentálně tak 45kg 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
13.7.22 19:27
@Iwetas píše:
Holky chodíte se koupat i nekam do přírody těhotné? Prehrada nebo lom, rybník. Podle hygieny nezávadná voda, ale trochu z toho mám obavy. Co myslíte?

Já bych nešla. Šla bych max do bazénu, ale až po prvním trimestru, nebo do moře kdykoliv v těhotenství (to je nejzdravější). Po tom, co mám za sebou, by mi to za nestálo za risk, že chytím nějakou breberku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.7.22 19:58

@Velešínka3
No to jsem zvědavá, jak to léto vydržím, mám nesnášenlivost na chlor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.7.22 20:19

@Iwetas když jsem byla těhotná poprvé, byli jsme zrovna u Mácháče. Bylo děsné vedro, ale já odvahu teda nenašla a raději jsem do vody nešla. Nechtěla jsem něco chytit… Už na pohled to nevypadalo nejvábněji. Teď to mám podobně. Bazén ideálně u našich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí