TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2631
10.7.22 20:37
@Susi990 píše:
@Velešínka3 a rekli ti to predem že budou brát manželovi krev? Dnes zrovna říkal přítel ze když byl na genetice s předešlou partnerkou na 1 screening tak mu taky brali krev. Ale mne do telefonu nic neříkali.
Tak to je super že už nešpiníš doufám že to tak i zůstane a budete v pořádku

Neříkali nic předem. Myslím, že kdyby se mnou nešel, tak mi řeknou, ať ho vezmu na druhý screening s sebou, a vzali mu krev až tam. Ale vůbec nevím, na co ji brali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.7.22 20:41

@Velešínka3 mne jen přítel řekl že kdyz tam byli tak mu vzali krev a taky nevi na co (těhotenství s předešlou partnerkou taky nedopadlo, v tomhle pripade naštěstí).
Tak uvidíme zitra co budou požadovat.
A ty v klidu lež a odpočívej at jste v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.7.22 13:59

Holky tak jak screeningy? Jak to probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
11.7.22 14:10

@Iwetas Ja jsem vzala přítele, nejdřív mi vzali krev, poučili kde najdu výsledky atd a za par minut jsem sla s přítelem do ordinace na ten screening. Ukázal nám všechno co mohl, řekl, ze je vše co může zjistit on oka, poprosila jsem ho o fotku a šli jsme 😀 zároveň jsem se rovnou objednala na 2. screening.
Jen teda mě to trochu bolelo, jak mi tlačil na břicho a občas s nim zatřásl, aby se asi mimco pohnulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
11.7.22 14:48
@Luskal píše:
@Iwetas Ja jsem vzala přítele, nejdřív mi vzali krev, poučili kde najdu výsledky atd a za par minut jsem sla s přítelem do ordinace na ten screening. Ukázal nám všechno co mohl, řekl, ze je vše co může zjistit on oka, poprosila jsem ho o fotku a šli jsme 😀 zároveň jsem se rovnou objednala na 2. screening.
Jen teda mě to trochu bolelo, jak mi tlačil na břicho a občas s nim zatřásl, aby se asi mimco pohnulo

Mě to taky tlacilo dost mno jsem si říkala ze jezisi jaká jsem
Cita ty va ale budit doktorka nemusela nám se tam i pretacelo sem tam doktorka prej ze se nám chce předvést v každé poze co umí ☺️️😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.7.22 14:58

Hezký :lol:, neříkali vám třeba jestli je lepší se předtím napít nebo naopak plnější MM? Nebo je to jedno? Chci být dobře připravená, ať je mimčo co nejlépe vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
11.7.22 15:06
@Iwetas píše:
Hezký :lol:, neříkali vám třeba jestli je lepší se předtím napít nebo naopak plnější MM? Nebo je to jedno? Chci být dobře připravená, ať je mimčo co nejlépe vidět :lol:

Já tam přišla a skoro hned jsem šla na odběry, byla jsem dost napita a na těch odborech mi rovnou řekla, ze je lepší prázdný močový měchýř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.7.22 15:09

@heluska1992
Aha, tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.7.22 15:16

Ultrazvuk dopadl dobře nosni kustka byla videt a projasneni 2.4 takže taky super. Doktorka si nebyla jista jestli je to holka nebo kluk chvilku to vypadalo na holku ale hako první rekla Jeee holcicka a pak se pretocilo a rika nam No na 70% kluk. Ale za 5 minut si nebyla jista vubec :lol:. Vždy se vrtelo a nebylo ani chvilku v klidu.
Podle vseho mi byla zjištěna preeklampsie a budu brát leky které si domluvím u gynekologa buď mi tu preeklampsii leky posunou az nejak le konci těhotenství nebo uplne vymizí.
Brali mi krev a pokud do zítra odpoledne nebude nikdo volat tak to dopadlo na vybornou. Kdyby se jim z krve neco nezdálo tak budou zitra volat.
Pritel na to celou dobu koukal jako na svaty obrazek a mačkal mi šíleně ruku :)
Mame i 3D fotky a je to krasny tvoreček. Tak snad nikdo nebude volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
11.7.22 15:16

@Iwetas když se mimčo umane, tak se otočí tak, že nic vidět nepůjde a pošlou tě na 15 minut se projít 😅, u nás už to tak vypadalo. A neuděláš nic 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.7.22 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.7.22 15:20

@Susi990
Tak ať nevolaj přeji. Cekali jste dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.7.22 15:22

@Iwetas byli jsme objednani ma 12.30 a cekali jsme asi pul hodky navíc. Nejdřív ultrazvuk a pak odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
11.7.22 15:25

@Susi990 tak to se dá. Mně je to fuk, já jsem zdravotní sestra a ještě doma na PN, ale přítel je v nervu, když musí někde dlouho čekat a ještě nesnáší nemocnice a lékaře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
11.7.22 15:48
@Susi990 píše:
Ultrazvuk dopadl dobře nosni kustka byla videt a projasneni 2.4 takže taky super. Doktorka si nebyla jista jestli je to holka nebo kluk chvilku to vypadalo na holku ale hako první rekla Jeee holcicka a pak se pretocilo a rika nam No na 70% kluk. Ale za 5 minut si nebyla jista vubec :lol:. Vždy se vrtelo a nebylo ani chvilku v klidu.
Podle vseho mi byla zjištěna preeklampsie a budu brát leky které si domluvím u gynekologa buď mi tu preeklampsii leky posunou az nejak le konci těhotenství nebo uplne vymizí.
Brali mi krev a pokud do zítra odpoledne nebude nikdo volat tak to dopadlo na vybornou. Kdyby se jim z krve neco nezdálo tak budou zitra volat.
Pritel na to celou dobu koukal jako na svaty obrazek a mačkal mi šíleně ruku :)
Mame i 3D fotky a je to krasny tvoreček. Tak snad nikdo nebude volat.
Šíjové projasnění 2,4 je snad ok. Blbé je nad 2,7. Já mám 0,8 a 1,0. A holky, jak vám vyšly rizika na Downa? Nebo to vám řeknou až z krve?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí