Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak mam tu byt az do nedele. Ultrazvuk mi delat nechteli, spinim uz jen trochu. Tak vubec nevim, na cem jsem. ![]()
@Velešínka3 píše:
Ahoj, tak mam tu byt az do nedele. Ultrazvuk mi delat nechteli, spinim uz jen trochu. Tak vubec nevim, na cem jsem.
Hodně sil přeji! Všechno bude dobrý ![]()
Zdravím dámy,
Přidávám se k vám do skupiny, jsem podle MS 11tt, podle posl. UZV 11+5. V úterý už mě čeká 1. screening, zatím vše vypadá v pořádku, ale obavy samozřejmě mám. Je mi 35 let a moje první těhotenství. Dárek k narozeninám
Máte už některá screening za sebou? Jaké to bylo? Taky jste se tak bály? A nejste některá z Plzně? Jsem objednaná do Černic. Za jak dlouho jste měly výsledky?
@Iwetas píše:
Zdravím dámy,
Přidávám se k vám do skupiny, jsem podle MS 11tt, podle posl. UZV 11+5. V úterý už mě čeká 1. screening, zatím vše vypadá v pořádku, ale obavy samozřejmě mám. Je mi 35 let a moje první těhotenství. Dárek k narozeninámMáte už některá screening za sebou? Jaké to bylo? Taky jste se tak bály? A nejste některá z Plzně? Jsem objednaná do Černic. Za jak dlouho jste měly výsledky?
Ahoj, na screeningu jsem byla minulý týden v pondělí. Udělají ultrazvuk přes břicho. Zkontrolují nosní kůstku, šíjové projasnění, moč. měchýř, žaludek, mozek, víc toho neuvidí, možná zkusí tipnout pohlaví. Řekli mi výsledky krevního testu, který jim poslala moje gynekoložka. Mně řekli ještě, že mám u jednoho plodu nízko položenou placentu, ať se šetřím. Výsledek ti řeknou hned.
@Iwetas ahoj vítám tě tady
jsem dnes 12+3 podle ultrazvuku a na screening do Černic jdu v pondělí tak jsem taky zvědavá jak to cele dopadne.
Ja jsem 13+5, na screening jdu zítra (přijde mi, ze oproti ostatním docela pozdě 🤷♀️) a chtěla jsem s sebou vzít přítele - nebude to divny? Braly jste / plánujete brát tatínky s sebou?
@Luskal ja když jsem se objednávala na screening jsem se zeptala jestli můžu vzit i tatinka bylo mi řečeno že určitě ano
@Luskal píše:
Ja jsem 13+5, na screening jdu zítra (přijde mi, ze oproti ostatním docela pozdě 🤷♀️) a chtěla jsem s sebou vzít přítele - nebude to divny? Braly jste / plánujete brát tatínky s sebou?
Já šla bez partnera a byla sem tam snad jediná
i doktor se divil, proč nepřišel
![]()
@Luskal já beru tatínka i prcka. V prvním těhotenství jsem manžela měla jak na 1. tak na 2. screeningu. ![]()
@Susi990 píše:
@Luskal ja když jsem se objednávala na screening jsem se zeptala jestli můžu vzit i tatinka bylo mi řečeno že určitě ano
Manželovi tam brali k krev, takže ho vezmi určitě s sebou.
@Susi990 píše:
@Iwetas ahoj vítám tě tadyjsem dnes 12+3 podle ultrazvuku a na screening do Černic jdu v pondělí tak jsem taky zvědavá jak to cele dopadne.
Snad se tam potkáme, teda jestli mě pustí z nemocnice.
Jdu na tu imunologii.
@Susi990 píše:
@Velešínka3 a v kolik tam máš být? Ja ve 12.30
Mám tam být v 11:00.
@Velešínka3
Holky to se tam asi potkáte 😁 kamarádka říkala, že tam čekali asi 3 hodiny ![]()
Přítel jde taky, máme to rovnou s genetikou, pro jistotu si vzal odpoledne volno ![]()
Jak se mi to že začátku všechno vleklo, tak teď od minulého týdne mi to už utíká.
Já také byla minule pondělí a byla jsem s manželem a sek i nevlastní syn
A v čekárně teda měla snad každá doprovod 😀
Byla jsem na něm taky v tom 13tt