TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2631
7.7.22 08:02

Ahoj, tak mam tu byt az do nedele. Ultrazvuk mi delat nechteli, spinim uz jen trochu. Tak vubec nevim, na cem jsem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
7.7.22 08:16
@Velešínka3 píše:
Ahoj, tak mam tu byt az do nedele. Ultrazvuk mi delat nechteli, spinim uz jen trochu. Tak vubec nevim, na cem jsem. :(

Hodně sil přeji! Všechno bude dobrý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.7.22 08:33

Zdravím dámy,
Přidávám se k vám do skupiny, jsem podle MS 11tt, podle posl. UZV 11+5. V úterý už mě čeká 1. screening, zatím vše vypadá v pořádku, ale obavy samozřejmě mám. Je mi 35 let a moje první těhotenství. Dárek k narozeninám :lol: Máte už některá screening za sebou? Jaké to bylo? Taky jste se tak bály? A nejste některá z Plzně? Jsem objednaná do Černic. Za jak dlouho jste měly výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.7.22 08:58
@Iwetas píše:
Zdravím dámy,
Přidávám se k vám do skupiny, jsem podle MS 11tt, podle posl. UZV 11+5. V úterý už mě čeká 1. screening, zatím vše vypadá v pořádku, ale obavy samozřejmě mám. Je mi 35 let a moje první těhotenství. Dárek k narozeninám :lol: Máte už některá screening za sebou? Jaké to bylo? Taky jste se tak bály? A nejste některá z Plzně? Jsem objednaná do Černic. Za jak dlouho jste měly výsledky?

Ahoj, na screeningu jsem byla minulý týden v pondělí. Udělají ultrazvuk přes břicho. Zkontrolují nosní kůstku, šíjové projasnění, moč. měchýř, žaludek, mozek, víc toho neuvidí, možná zkusí tipnout pohlaví. Řekli mi výsledky krevního testu, který jim poslala moje gynekoložka. Mně řekli ještě, že mám u jednoho plodu nízko položenou placentu, ať se šetřím. Výsledek ti řeknou hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.22 09:35

@Iwetas ahoj vítám tě tady :) jsem dnes 12+3 podle ultrazvuku a na screening do Černic jdu v pondělí tak jsem taky zvědavá jak to cele dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.7.22 09:40

Ja jsem 13+5, na screening jdu zítra (přijde mi, ze oproti ostatním docela pozdě 🤷‍♀️) a chtěla jsem s sebou vzít přítele - nebude to divny? Braly jste / plánujete brát tatínky s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.22 09:44

@Luskal ja když jsem se objednávala na screening jsem se zeptala jestli můžu vzit i tatinka bylo mi řečeno že určitě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
7.7.22 09:48
@Luskal píše:
Ja jsem 13+5, na screening jdu zítra (přijde mi, ze oproti ostatním docela pozdě 🤷‍♀️) a chtěla jsem s sebou vzít přítele - nebude to divny? Braly jste / plánujete brát tatínky s sebou?

Já šla bez partnera a byla sem tam snad jediná :mrgreen: i doktor se divil, proč nepřišel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.7.22 11:01

@Luskal já beru tatínka i prcka. V prvním těhotenství jsem manžela měla jak na 1. tak na 2. screeningu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.7.22 11:31
@Susi990 píše:
@Luskal ja když jsem se objednávala na screening jsem se zeptala jestli můžu vzit i tatinka bylo mi řečeno že určitě ano

Manželovi tam brali k krev, takže ho vezmi určitě s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.7.22 11:32
@Susi990 píše:
@Iwetas ahoj vítám tě tady :) jsem dnes 12+3 podle ultrazvuku a na screening do Černic jdu v pondělí tak jsem taky zvědavá jak to cele dopadne.

Snad se tam potkáme, teda jestli mě pustí z nemocnice. :? Jdu na tu imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.7.22 11:35

@Velešínka3 a v kolik tam máš být? Ja ve 12.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.7.22 12:04
@Susi990 píše:
@Velešínka3 a v kolik tam máš být? Ja ve 12.30

Mám tam být v 11:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.7.22 13:46

@Velešínka3
Holky to se tam asi potkáte 😁 kamarádka říkala, že tam čekali asi 3 hodiny :zed:
Přítel jde taky, máme to rovnou s genetikou, pro jistotu si vzal odpoledne volno :think:
Jak se mi to že začátku všechno vleklo, tak teď od minulého týdne mi to už utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
7.7.22 14:13

Já také byla minule pondělí a byla jsem s manželem a sek i nevlastní syn
A v čekárně teda měla snad každá doprovod 😀
Byla jsem na něm taky v tom 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek