Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Velešínka3 to ti závidím.
U dvojčat nevím ale myslím že možná uslyšíš obě najednou (pokud nebudou bít nastejno)
@Susi990 já taky horko nesu špatně😞 doktor říkal ze miminko je v nejlepším pořádku tak mu budu verit. Porad malinko spinim tak snad to projde beru ještě ascorutin…mohla mi prasknout i cevka…tak snad…
@Dani52 držím palečky a věřím ze to bude v pořádku. A chodíš do prace nebo jseš doma? Aby jsis odpocinula, natáhla nohy a hodila se do klidu.
Mne už se blíží screening takže se těším ale zároveň bojím.
Už bych chtěla vědět i pohlaví ale takové štěstí nebudu mít
@Susi990 já chodím do práce ale na stridacku dělám home office. Já jsem celkem ve stresu protože mám za dva týdny svatbu takže řeším spoustu veci. Po svatbe to už bude lepší a už budu mit i sceeening🙂
@Dani52 jeeee tak to gratuluji ![]()
My jsme taky plánovali svatbu do porodu ale nakonec to necháme az bude klidek po porodu.
Ja do práce právě nechodim jsem na PN kvuli předešlému potratu a preeklapmsii.
@Susi990 my jsme pocas plánování svatby vyzkoušeli umělý a vyslo to, jsme šťastný a rušit jsme to nechtěli už bylo vše domluveny. Tak doufám ze to mimco zvládne 🙂 neboj ted to vše dobre dopadne🙂 já když mi není dobre tak jsem doma. Když to bude vpohode myslim ze vydrzim takhle až do nástupu na mateřskou.
@Dani52 jo ahaaa ja myslela že to bylo přirozeně. Ja pak po potratu(porodu) jsem brala par let antikoncepci i když mne rekli že je to jen na oko protože mám PCOS a pravděpodobně se mi už nepovede otěhotnět normálně nemela jsem bez injekci vubec měsíčky ani ovulaci. Pak bývalý pritel se chytnul špatných lidi a nechodil do prace (nakonec po 8 letech řekl ze dalsi dítě nechce on už ma holčičku z předešlého manželství) tak to byla pro mne posledni kapka.
A ted už skoro 2,5 roku mam jineho partnera zname se 6 let a od začátku jsme to zkoušeli a řekla jsem ze uz na to kašlu a v tohle leto se domluvím na gynde at začneme treba s clostylbegitem nebo neco jiného. Aaaaa najednou to nějak přišlo samo ![]()
Proto mam větší strach ze proste najednou to vyšlo.
@Susi990 my se snažili dlouho 3krat Inseminace a pak umělý a vyslo to naštěstí…taky mám pcos a nechtela jsem čekat, hlavne můj skoro manžel nechtěl on miluje deti, proto jsem rada ze to vyslo ale hrozne se bojim každého pichu…tak se na screening těším víc než na svatbu😀
@Dani52 to ti věřím ![]()
Všude čtu že i takhle brzo je možné zjistit pohlavi ja budu na screeningu 13+0 tak uvidíme.
Jen doufám ze to vsechno dobře dopadne. Ja se taky všeho bojím
@Susi990 musíme verit ze to bude vše dobrý❤️️ Já taky budu 13+0 když půjdu na screening tak jsem zvedava🙂
@Dani52 píše:
@Susi990 my jsme pocas plánování svatby vyzkoušeli umělý a vyslo to, jsme šťastný a rušit jsme to nechtěli už bylo vše domluveny. Tak doufám ze to mimco zvládne 🙂 neboj ted to vše dobre dopadne🙂 já když mi není dobre tak jsem doma. Když to bude vpohode myslim ze vydrzim takhle až do nástupu na mateřskou.
Já jsem taky po IVF. Bylo to moje první. Mám 2× ZT a 1× UPT kvůli VVV. A bylo mi pak doporučeno IVF s PGT-A. No a rovnou to vyšlo dvojnásobně, prej : To druhé embryo je horší, to se nechytí, radši ho tam dáme, zanikne, ale podpoří to první ![]()
@Velešínka3 tak to je parada. Taky jsi usla dlouhou cestu. Verim ze se zachvili budeme všechny radovat❤️️
@Velešínka3 ahojky, já si před pár dny angelsounds pořídila, a srdíčka se mě podařilo najít obě, jedno vlevo dole a druhé vpravo dole 🙂 😍 a po další mě teda spíš přišlo že se překrývají, ale těžko říct
@Susi990 Ahooj, bohužel bez úspěchu.
Dnes jsem zkoušela znovu, stále nic. Čekám do pondělí na doktora, nechci se stresovat. 🙏 😊