Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Susi990 já mam taky PCOS a navíc máme taky špatný spermiogram…ale říkam si že zázraky se dějí a možná pak další se povede…hlavně aby tohle bylo zdravé. Já měla šílené křeče 2 dni a pak už jsem volala a prý to je normální a že to musím vydržet, a na krče mi pomůže magnosolv a on teda pomohl to jako jo, ale má to projímavé účinky no.
Ach tak to mi mrzí, to je hrozný..už si byla takhle daleko
zjistili aspoň důvod proč se to stalo?
@Dani52 velká pravděpodobnost byla preeklampsie ale nikdo to nepotvrdil na 100%.Jeden doktor dokonce řekl že se někdy stává že plodu přestane bít srdíčko.
Ale ja měla pár hodin pred tim než jsem jela do poradny vysoky tlak, oteklo mi snad celé tělo a horečku. Když jsem volala na gynekologii tak prý si mam vzít paralen, jit spát a rano přijít do poradny. Ale to už bylo pozdě. Vtedy jsem byla mladá a nevěděla co je dobře a co ne myslela jsem že doktorka ví co dělá.
Ale už je to za mnou.
Teď se právě bojím každého píchnutí, nejake větší bolesti atd.
@Susi990 tak to naprosto chápu, já stresuji taky hrozně a to jsem nic takového nezažila. Teď už budeš vědět a miminko bude určitě v pořádku. Já volám taky furt doktoru, protože se bojím…hlavně když se nedaří a pak se poštěstí, tak nechceš nic zanedbat…Snažím se nestresovat ale je to fakt těžký…pátek se těším na utz, zase budu na chvíli klidnější, ale nejradši bych už rodila opravdu.
@Dani52 jo jo taky si říkám že už bych nejraději tu fazolku měla na světě ![]()
Musíme věřit a doufat ze bude vše v naprostém pořádku
@Susi990 přesně tak, hlavně už nečtu nic po netu co je negativní, pak jsem jak blázen a zbytečně se nervuji
teším se na konec 1.trimestru, trošku klidu ![]()
@Dani52 musíme věřit ze to dotahneme do konce a za nekolik měsíců budou naše piškotky na světě ![]()
Máš nějaký pocit co by to mohlo být?
@Susi990 no zatím mám pocit že holka, ale to bue asi jenom proto, že jsem ošklivá
mám samý beďary, hroznou pleť…prostě jsem ošklivá
ale co jsem četla, tak když máš nižší hcg tak to vypadá na kluka…takže dle hcg kluk
ale jinak vůbec netuším ![]()
Co ty?
@kam2 píše:
@Dani52 Já měla vysoké HCG a byl to kluk
tak vidíš, není to vždy pravda
takže jsem sama zvědavá…a měla jsi třeba problémy s pletí, nebo cokoliv? Holky co měli kluky byli vždy hrozně hezké počas těhotenství.
@Dani52 píše:
tak vidíš, není to vždy pravdatakže jsem sama zvědavá…a měla jsi třeba problémy s pletí, nebo cokoliv? Holky co měli kluky byli vždy hrozně hezké počas těhotenství.
Já vypadam jak Troska, takže asi holka
![]()
Já jsem kosmetička, takže se snažím o pleť i dost pečovat. Na nějaké akné jsem nikdy netrpěla. Takže se to asi nedá paušalizovat. ![]()
Mám dceru i syna. A u každého těhotenství mi přišlo, že jsem hnusná a ostatní jsou hezké těhule. Takže s tímto neporadím, ![]()
@heluska1992 jsem na tom podobně
připadám jsi hrozně teda…hlavně za 2 týdny se vdávam, tak doufám, že ze mně kosmetička udělá princeznu aspoň na jeden den ![]()
@kam2 tak se nechám překvapit a doufám, že to bude brzy poznat a nebude se schovávat ![]()
@Dani52 Já mám screening dnes,(13+5) ale nemyslím si, že by bylo něco vidět. ![]()
@kam2 to je ještě brzy myslím
ale závidím ( v dobrým) že už máš 1.trimester za sebou ![]()