TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
23.6.22 20:34

@Morgy2465 a nemáš nízký tlak? Ale ono je i horko a to počasí mi ted taky ničí…já jdu a dejcham jak slon😀 a to jsem závodně behala🙈 des😀já si taky koupim ten caj🙂 hele je to lepší ale krece se objevují furt, lezim no to je nejlepší. O víkendu jedeme pryc tak doufám Te to zvládnu. Zahrada je super a hlavne když jsou deti🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.6.22 21:09

@Dani52 heleď nevím, ale je to jen v obchodě, když se mě to stalo..je to stejně záhul když se to celé na ženskou sesype v tom těhotenství :D já jsem teda s toho úplně hotová, jak to neznám :D určitě to zvládneš ☺️️ to teda, a v období covidu jsem byla neskutečně za tu zahradu vděčná, když se nikam nesmělo apd..kdyby si chtěla, mužem si pak psát přes zprávy, ať to tu nezahlcujem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
23.6.22 21:34

@Ledník ahojky tak jak se daří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
24.6.22 10:26

@Morgy2465
Ahoj, chvíli jsem tu nebyla a koukám, že je tu taky někdo s dvojčaty. Já jsem dnes 11+1, jak jsi na tom ty? V pondělí jdu na NT, hrozně se bojím. Mám za sebou 2× ZT v 10tt a 1× UPT v 15tt kvůli VVV. Tohle těhotenství je moje první po IVF + PGT-A. A čekám holky.
Jinak mi nic moc není, nic mě nebolí, nevolnosti nic, břicho už teda trochu mám, už před týdnem mi to říkala sestřička na kontrole.
Ale toho NT v pondělí se hrozně bojím, před půl rokem tam přišli u minulého těhotenství na ty vady. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.6.22 10:49
@Velešínka3 píše:
@Morgy2465
Ahoj, chvíli jsem tu nebyla a koukám, že je tu taky někdo s dvojčaty. Já jsem dnes 11+1, jak jsi na tom ty? V pondělí jdu na NT, hrozně se bojím. Mám za sebou 2× ZT v 10tt a 1× UPT v 15tt kvůli VVV. Tohle těhotenství je moje první po IVF + PGT-A. A čekám holky.
Jinak mi nic moc není, nic mě nebolí, nevolnosti nic, břicho už teda trochu mám, už před týdnem mi to říkala sestřička na kontrole.
Ale toho NT v pondělí se hrozně bojím, před půl rokem tam přišli u minulého těhotenství na ty vady. :(

Ahoj, tak moc držím pěsti, ať to je všechno v pořádku! Chápu že nervy pracují, kort když sis prošla takovými situacemi. To mě moc mrzí. Ale teď už to určitě dopadne a budeš s miminky v pořádku. :srdce:
Každopádně já podle PM jsem 8+5tt dle utz 8+3tt. Tohle těhotenství si tak nějak užívám s mnoha symptomy, což u předešlých těhotenství vůbec neznám. Už teď si připadám jak chodící balón, a to jsem takhle v začátku. Jinak mě čeká za 14 dní krev a až 27.7. screening do té doby vlastně nebudu vědět jestli se obě udrželi, zda prospívají apd. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
24.6.22 21:35

Holky potřebuji asi nějak povzbudit. Jsem dnes 10+2. Prsa mne přestávají bolet a zle mi vubec není (ani nebylo). Mám takovy blbý pocit jestli je všechno v pořádku. Chce se mi z toho všeho brečet.
Partner říká že je určitě vsechno v pohodě akorát se zbytečně stresuju a miminku to neprospívá. Na screening jdu az 11.7 a do ty doby nemám žádnou kontrolu.
Predstavuju si katastrofické závěry že mi řeknou že je to v háji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
24.6.22 21:56
@Susi990 píše:
Holky potřebuji asi nějak povzbudit. Jsem dnes 10+2. Prsa mne přestávají bolet a zle mi vubec není (ani nebylo). Mám takovy blbý pocit jestli je všechno v pořádku. Chce se mi z toho všeho brečet.
Partner říká že je určitě vsechno v pohodě akorát se zbytečně stresuju a miminku to neprospívá. Na screening jdu az 11.7 a do ty doby nemám žádnou kontrolu.
Predstavuju si katastrofické závěry že mi řeknou že je to v háji :(

Ved to je dobrý konci ti 1.trimestr a to tak bývá. Každý to říká a někdo nemá příznaky ani 1.trimestr. Nestresuj se užívej si! Nemůžeš se stresovat protože to fakt škodí miminku i tobě…snaž se zaměstnat abys na to nemela čas myslet. Já už se těším až bude 1.trimester pryc a bude mi lip. Buď rada ze je ti dobre🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
24.6.22 21:59

@Dani52 ja ráda ze mi je dobře, občas pres den mne poboliva podbřišek tak si sednu do ty doby než to přestane.
Jednou jsem o mimčo ve 28 tydnu přišla. Ted je ten strach o to větší. Ale nekrvacim jinak mi nic není. Jen ten blbý pocit :think:
Budu muset to nějak vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.6.22 22:29

@Susi990 mám to stejně, uklidňuji se, že končí 1. trimestr a že to tak bývá 😊 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
24.6.22 22:42

@Susi990 neboj nic ted to dopadne dobre, hlavne ze nekrvacis jak pises🍀 urcite je všechno dobrý, ale chapu ze mas strach, ještě když jsi si prošla ztrátou miminka ale ted buď pozitivní a všechno špatný vytesni a necti nic po netu!!! Zachvili mas screening kde uvidis jak je miminku dobre❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
25.6.22 09:43

@Susi990 neboj, mě už taky nevolnosti přešly, zůstalo jen občasné nechutenství, prsa už taky tak moc nebolí a únava už taky není tak hrozná. Na jednu stranu konečně, na druhou stranu tam vzadu v hlavě to trošku hlodá, ale je třeba se tím zbytečně nestresovat. Všechno bude dobrý :wink:. Já jdu na kontrolu v pátek a už se těším. Taky mám za sebou jedno zamlklé těhotenství, takže ty obavy tam jsou… Ale musíme věřit, že je vše v pořádku a za pár měsíců budou prcci ležet vedle nás :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
25.6.22 09:49

Děkuji za podporu :srdce:
Nechci jit za gynekologem že mam špatný pocit. Musím prostě do toho 11.7 vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.6.22 12:07

@Susi990 Já to úplně chápu, měla jsem teď mezi poslední kontrolou a screeningem 5 týdnů a nakonec jsem se k doktorce ještě mezi tím natlačila, protože mě pobolívalo v podbřišku a říkala jsem si, že ty nervy, jestli je vše Ok, taky nejsou úplně dobrý.. asi mě tam mají za hysterku, ale já jsem se uklidnila, takže mi to za to stálo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.6.22 12:19

@Ledník Tak jsi měla pravdu, minulý týden po stresech v práci mě trošku pobolívalo v podbřišku (jinak než předtím), tak jsem se nakonec natlačila k doktorce, miminko mi zamávalo a už se mi do screeningu bude čekat lépe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
27.6.22 12:23

@milaano ja už odpocitavam dni kdy konečně půjdu na screening je to těžký vydržet a nevědět co se v bříšku odehrává. Snad to uteče a hkavne4aby bylo všechno v pořádku. Jsem ráda že i přes bolesti máš všechno v pořádku to je dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí