TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
803
29.6.22 20:24

@Dani52 odpocivam :)
Jsem rada ze to s fazolkou dobre dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 20:25

@Dani52 pak dej vědět na kdy mas genetiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.6.22 20:44
@Susi990 píše:
@Dani52 pak dej vědět na kdy mas genetiku :)

@Susi990 urcite dam hned pátek. Už aby to bylo. Už se to začíná vlest nějak 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 20:47

@Dani52 to mi povidej. Ja sice videla dnes fazolku ale ten screening je stejne vic důležitý a děsím se toho. Ale řekla jsem že pokud bude vsetko v pořádku tak pujdu do krámu s dětským oblečením a koupím neco krásného :lol:
Už mám napsany seznam co bude potřeba a když jsem si to spočítala az jsem koukala jestli to mam vubec správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.6.22 21:36

@Susi990 neboj nic vše dopadne dobre jiný si nepřipouštěj🙂 zachvili screening a oddech do dalšího screeningu❤️️Ono to utece a zachvilky fazolky chováme 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
1.7.22 08:49

Ahoj holky tak konečně také mužů přispívat také čekáme prdolku :*
A pozitivní tehu test na svoje narozky v dubnu :kytka:
Termín máme 2.1
Tak je krásný číst ze to mate podobně
Všem nám držím palečky ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
1.7.22 09:37

Kontrola

Tak mám za sebou další kontrolu na gyndě a všechno vypadá v pořádku. Výsledky krve dopadly na výbornou, fazolka sebou mlela, že byl problém udělat nějakou pěknou fotku 😅 😅. V pondělí jdu na screeningový odběr krve a další pondělí na screening ultrazvuk. Tak už se těším, až fazolku uvidí manžel i náš prcek. Snad bude zase dělat kotrmelce a mávat jako dnes 😅. Celkově se těším, až bude po tom screeningu a budeme vědět, že vše vypadá v pořádku. Doufám 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
1.7.22 11:10

Lenulli01

Jeee tak super my také zatím vše oki už nám tipli i pohlaví ale to zatím samozrejmne není stopro na genetice jsem slysels už i srdíčko tak jsem bulela 😂 😂
Nám se mléko miminko už na kontrole v 9tt se trochu děsím jestli nebude ciperka až vyleze 😂 🙈
Já jdu teď až za 3 tt na kontrolu a další krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
1.7.22 18:27

@MakynkaV ahoj, nevíš, jestli máme být do prenatalu nalačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.7.22 20:15

@heluska1992 Ahoj, původně jsem byla objednána v pondělí na odpoledne a říkali, že na lačno to určitě být nemusí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
1.7.22 20:21

@MakynkaV moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
2.7.22 14:23

@Terezie28 ahojky tak koupila jsis ten ultrazvukový gel a zkoušela srdíčko?
Ja dnes 11+5 (protože podle utz ve stredu jsme zase o 2 dny větší) a najdu ho už vždy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
2.7.22 15:01

@Susi990 ahojky tak jak je Ti? Já nakonec místo patku byla u doktora ctvrtek protože jsem začala špinit…doktor říkal ze je to vpohode, ze mám furt zvětšené vajecniky. Miminko uz mrskalo rucickami😀 koupila jsem si angelsounds a dnes srdicko slyšela🙂 ❤️️Ted půjdu až 25.7. Na screening takže nekonečna doba😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
2.7.22 15:06

@Dani52 taky mam angelsound a jsem nadšená srdicko najdu pokaždé. Je to úžasné.
Jo je to dobrý akorát mne dnes šíleně bolí hlava. Včera bylo venku krásně, zataženo a foukal vítr tak jsdm se byla projít.
Ale dnes zase vedro jako prase. Přítel říká ze tím jak jsem 2v1 (přezdívá mne Kindervajicko) tak proto ty horka tenhle rok nedávám. Po jiné roky jsem pořád aspon sedela na balkoně a kazdou chvilku sla k vodě.
Tyyyy jo a jinak všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
2.7.22 15:17

Tyjo, tak to já se můžu opalovat pořád nebo být v horku venku :) Jinak nevíte, jak funguje Angelsounds na dvojčata? Jestli se ty srdeční ozvy nepřekrývají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí