TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2631
7.7.22 14:27
@Iwetas píše:
@Velešínka3
Holky to se tam asi potkáte 😁 kamarádka říkala, že tam čekali asi 3 hodiny :zed:
Přítel jde taky, máme to rovnou s genetikou, pro jistotu si vzal odpoledne volno :think:
Jak se mi to že začátku všechno vleklo, tak teď od minulého týdne mi to už utíká.

Začínám lehce pochybovat, že pojedu. Zase krvácím červeně, tak se bojím, že si mě v nemocnici ještě nechají :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.22 14:39

@Iwetas takže jdes taky v pondělí do Černic na screening? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.22 14:41

@Iwetas jeee promin ja si to blbe přečetla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
7.7.22 14:54

@Velešínka3 @Velešínka3 a řekli ti aspoň z čeho to mas?
Hlavně ať jsi fit 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.7.22 15:05
@Zrustinda píše:
@Velešínka3 @Velešínka3 a řekli ti aspoň z čeho to mas?
Hlavně ať jsi fit 🍀

Neřekli… při příjmu tam byl doktor, nějaký Asiat. Skoro jsem mu nerozuměla. Prohlížel mě asi 20 minut a nic neříkal, když jsem se konečně zeptala, tak že příčinu nevidí. A jestli prý vím, že jsou to dvojčata (ne asi :zed: ) Jo a hrozně ho zajímalo kdo a kde mi dělal screening. 8o Každý den se při vizitě ptám, jestli mi neudělají ultrazvuk, že prý ne… jsem po IVF a dvojčata, takže prý extra riziková. A to jsem normálně chodila do práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
7.7.22 15:08

@Velešínka3 achjo tak to je na prd když ani nic moc neřeknou viď
A proč nechtějí udělat utvz
To se divím ze té nenechali rovnou doma teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.22 15:15

@Velešínka3 no to je teda přístup někdy tomu až člověk nemůže uvěřit.
Je to šílený.
Držím palce at to všechno dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
7.7.22 15:32

@Susi990 @Zrustinda No to mi povídejte. Když jsem řekla, že chci domů, tak mi bylo řečeno, že to tam není žádný holubník a ať si stanovím priority. Ultrazvuk se prý dělá týden po prvním nebo při propouštění. Ležím tady prý, že kdybych začala hodně krvácet, že mi hned něco píchnou. Přitom z domova jsem tu za 10 minut. Ale teď mi volali z genetiky, že mi NIPT dopadlo výborně, tak aspoň něco a zkusím to tu přežít. DÍKY holky za podporu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
7.7.22 15:45

@Velešínka3 chápu ležet tam je opruz co si budeme ze jo
Doma je doma, ale zase i 10 minut můžou kolikrát udělat hodně tak té asi chtějí mít víc pod dohledem hlavně ať je vše v pořádku a pusteji vás brzy domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.7.22 18:41

Tak jsem vas zase jednou docetla, ja s tim nasim raubirem vubec nemam kdy, natoz neco psat :nevim:

Jsem ted 10+2 a uplne mi zmizelo houpani zaludku a jelikoz od pocatku nemam zadne jine priznaky, tak je to takove divne. Nejsem si jista, jestli je vsechno v poradku a kontrolu mam akorat za tyden :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.7.22 19:05
@JezinkaBezinka píše:
Tak jsem vas zase jednou docetla, ja s tim nasim raubirem vubec nemam kdy, natoz neco psat :nevim:Jsem ted 10+2 a uplne mi zmizelo houpani zaludku a jelikoz od pocatku nemam zadne jine priznaky, tak je to takove divne. Nejsem si jista, jestli je vsechno v poradku a kontrolu mam akorat za tyden :,(

Nebuj. Mně bylo dobře 2 dny v kuse a pak to přišlo zas z ničeho nic. Nic to neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.7.22 19:11
@Susi990 píše:
@Iwetas jeee promin ja si to blbe přečetla :mrgreen:

V pohodě, půjdu v úterý. Tak doufám, že napíšeš jaký to bylo. Mně tam budou rovnou nabírat i beta free hcg a PAPP, můj lékař mi nabral jen ty povinné infekční choroby a glykemii. To vyšetření na preeklampsii mi sestra po telefonu nenabidla, ale asi nebude problém si tam rovnou říct ne? Co myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
7.7.22 19:33

@JezinkaBezinka buď v klidu, taky mi je několik dní dobře :mrgreen: ale myslím, že to je v pohodě :lol: konečně mi není blbě… Jen kdyz mam hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.7.22 19:41

@Iwetas ja si našla sama to vyšetření na preeklampsii jelikož jsem v prvním těhotenství o mimino přišla pravděpodobně kvuli tomu dokonce ani gynekolog mi to nenabidnul. Když jsem si volala na screening tak jsem se zmínila jestli to je možné udělat a sestřička odpověděla ze to není problem, odebere se krev navíc, změří tlak na obou pazich opakovane, kouknou se na prutoky pupecnikem a ještě na neco pak se to vyhodnotí(akorat si za to priplatim). Podle mne to problém neni říct si o to az na místě.
Ja mam problém s tlakem normálně ale jen z doktorů jinak doma to mam v pořádku ale stejně mne vic hlídají a možná dostanu i leky na snížení tlaku 8o
Tak uvidím jestli to všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
7.7.22 19:44
@JezinkaBezinka píše:
Tak jsem vas zase jednou docetla, ja s tim nasim raubirem vubec nemam kdy, natoz neco psat :nevim:Jsem ted 10+2 a uplne mi zmizelo houpani zaludku a jelikoz od pocatku nemam zadne jine priznaky, tak je to takove divne. Nejsem si jista, jestli je vsechno v poradku a kontrolu mam akorat za tyden :,(

Buď ráda, já jsem 13+2 a :poblion: kudy chodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky