TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
29.6.22 11:04

@kam2 mě se u prvního hned na 1. Screeningu zeptal, jestli chci vědět pohlaví. Tak mu říkám: aha, takže chlapeček, když se ptáte takhle brzy, zda to chci vědět. A opravdu 😂. Ale kamarádce na 1. Screeningu řekli holčičku a zatím to opravdu vypadá na holčičku. Takže když se poštěstí, některé z nás budou vědět pohlaví už takhle brzy. Ale pozor na to, nespoléhat na to a nezačít nakupovat v barvě. Znám případy, kdy polovinu těhotenství tvrdili jedno pohlaví a potom se to „změnilo“ 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
29.6.22 11:34

Kartářka mi v 5tt řekla, že mám holčičku na cestě. Tak jsem na to zvědavá :mrgreen: Jinak doma mám kluka i holku, takže je mi to teď v podstatě jedno, i když za holčičku bych byla asi raději. Navíc je na řadě, poslední je syn a dcera mi jde teď z baráku, tak by ji měla vystřídat jiná :mrgreen: Beru s sebou manžela a dceru. K lékaři, který ji rodil, tak snad něco uvidí. :kytka:

Jo, to jsem si taky říkala. A x dní mi bylo fajn až včera, to jsem chtěla fakt umřit. :roll: ale asi i špatný tlak, plus dusno a vedro v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 11:37

@Dani52 ja mam taky pocit ze holka, celou plet mam samí pupinek.
Po prvně jsem čekala kluka a ujizdela jsem na slanych a kyselych vecech hlavne bramburky a kysele okurky. Ted ale zboznuji nektarinky a broskve, hroznové vino a paprika co musim mít každý den. Jinak jsem broskev snědla tak 3 krát za cele léto.
Uvidíme snad se nam 11.7 na screeningu ukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
29.6.22 11:49

@Susi990

To mám s jídlem úplně stejně :mrgreen: i když teď vede meloun a třešně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 11:51

@kam2 ja teda jím nejak normálně ale za 17 dni jsem přibrala 1.5 kg. Nejsem hubená ani extra oplacana ale bříško už mi je vidět a některé veci nezapnu v pase 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.6.22 12:15

@Susi990 já už jsem byla u kožní tak mi dala kreémy a čistíci mléko tak musím říct že trošinku se to zlepšilo…ale nikdy jsem tohle neměla teda…bylo by fajn kdyby to bylo vidět takhle brzy :-) mně teda hrozně chutná maso, bych mohla pořád jíst řízky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 12:26

@Dani52 to ja maso ani ne ale ryby to můžu pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
29.6.22 13:03

Jak tady řešíte pleť, já jsem věděla od 1tt, že to budou holky, protože se embryím dělalo PGT a řekli mi pohlaví. Pleť mám stejnou jako předtím. Ale je pravda, že mám chuť na hroznové víno, meruňky a tak. Okurky jsem nejedla nikdy. Jo a teď mi na screeningu řekli, že jedno je určitě holka a druhý vypadá na kluka, ale to není možný, protože PGT se nemůže plést :) Takže vidíte, jak první screening není stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 13:04

@Velešínka3 právě že taky jim hodně ovoce tak jsem zvědavá co se z toho nakonec vyklube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
29.6.22 13:08

@Susi990 Hele já nikdy nechtěla vědět pohlaví. :-D A před KET jsem byla na kontrole a doktor měl před sebou papír o embryích, která absolvovala PGT, a bylo tam i napsané pohlaví. A jak to měl položené na stole, tak jsem mu do toho viděla :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 14:04

@Dani52 tak kvůli těm bolestem mne gynekolog vyšetřil a je všechno v pořádku. Prý mne nebere jako hysterku ale chápe že mám velký strach. No ja dnes dle utz měla být 11+0 (podle MS 10+4) ale měřil fazolku a vypada to dokonce na 11+2 (40 mm) :D
Takže jsem se uklidnila, dala doma nohy nahoru a ležím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.6.22 14:23

@Susi990 ryby taky mnam :-) zítra mám na oběd :-) já hrozně ujížděla na sladký, ale teď ho nemusím, radějí slaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.6.22 14:25
@Susi990 píše:
@Dani52 tak kvůli těm bolestem mne gynekolog vyšetřil a je všechno v pořádku. Prý mne nebere jako hysterku ale chápe že mám velký strach. No ja dnes dle utz měla být 11+0 (podle MS 10+4) ale měřil fazolku a vypada to dokonce na 11+2 (40 mm) :D
Takže jsem se uklidnila, dala doma nohy nahoru a ležím.

Tak to je krásny :-) mám radost a taky jsem klidnější, když vím, že to je pro miminko dobrý. To je neskutečný jak rychle roste miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
29.6.22 14:40

@Dani52 prostě fakt mam aspon par dní zustat ležet ale je dobre ze nekrvacim. Pry je mozny ze z minuleho těhotenství tam je nejaky srust ktery se obtizneji roztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.6.22 15:04

@Susi990 tak odpocivej a nic nedělej 🙂at je vše vporadku 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie