TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
22.6.22 21:32

@Dani52 a jen čerstvé ovoce tě zlobí? Co třeba kompot nebo pyré z ovoce zkusit? :) Tak já to maso (kuřecí, vepřový) musím fakt opatrně, ale co mě vůbec nevadí je kebab :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.6.22 21:36

@Morgy2465 kebab… Ten bych mohla denně a to od snídaně až po večeři 😂 😂 😂. Trochu se obávám opět těhotenské cukrovky, že mi tyto prasárničky brzy skončí 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.22 22:42

@Lenulli01 jojo, taky bych mohla :D..hlavně se nestresuj a buď v klidu :) určitě to bude ok.. u kluků jsem to měla v pořádku, jsem zvědavá teď u dvojčat jestli projdem testem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.6.22 06:23

@Morgy2465 nevadí mi smothie třeba :-) včera jsem měla hrozné křeče až jsem měla strach tak jsem volala doktoru, tak mi poslali magnosol ( zvýšený příjem horčíku) tak jsem zatím měla 2 prášky a křeče mám furt, ale prý je to normální…včera jsem bolestí brečela. Jinak výsledky krve dopadli dobře, mám dobrý cukr a vše akorát mám rh negativ tak mi budou píchat protilátky a krvní obraz ještě neměl. Ja doufám, že to co se mi děje je ok protože jsou to hrozné bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.6.22 07:19

@Dani52 chudáku, to ti nezávidím, hlavně ať tě to co nejdřív přejde.. asi normální to je, ale všechno má přeci své hranice, pokud by to nepřešlo, požádala bych o prohlídku…Magnosolv jsem brala v druhém těhotenství, ale jako sypkou formu do vody.. tak to je super, že to máš v pořádku :palec: :)..taky mám rh-, takže už to mám dvakrát za sebou ve 28tt mě protilátky píchali, a pak ještě injekci po porodu jsem dostala :).. hlavně klid, nebo se prostě zkus domluvit s lékařem jestli tě nemůže prohlídnout :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.6.22 07:46

@Morgy2465 no tak to máme stejný, já to mám taky do vody…akorát mi teda upozornili na projímavé účinky, tak jsem zvědavá kdy to přijde :D dnes jsem šla do práce, ale možná se seberu a pojedu domu, protože mi zase začíná být blbě…tobě pomohl ten magnosol? Já mám jít k doktoru příšti týden a řekli mi že když nekrvácím, je to vše naprosto vpořádku…tak doufám, že mají pravdu.
Tak to si mi uklidnila s tou krví, já už se bála, co to zase je a co to bude obnášet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.6.22 10:28

@Dani52 já ho brala až ve třetím trimestru, protože jsem mývala křeče do nohou, a pomohlo to, a samozřejmě na WC to bylo taky znát, ale žádná hrůza…😁 😁 Jela si teda nakonec domů..
Ta injekce po porodu byla z důvodu, že kluci oba měli po narození Rh+, tak jsem dostala injekci imunoglobulinu, abych mohla mít další děti, mě bylo řečeno a v 28tt se dává preventivně. Dost toho najdeš na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.6.22 11:32

@Morgy2465 jojo odešla jsem domu to se nedalo dnes… zítra taky budu doma. No sestřička říkala aby taky nemělo miminko silnou žloutenku tak oni mi to řeknou přesněji příští týden. Už aby to bylo🙏🏻 Jak je tobě? Tvoji kluci měli žloutenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.6.22 12:13

@Dani52 děláš dobře, že si šla domů, aspoň budeš v klidu..oni tam můžou být asi i vážnější komplikace co jsem pročítala.. každopádně i přesto všechno kluci měli žloutenku, první tak silnou ne, ale druhý ano..musel i pod modré světlo, kde byl asi 26 hodin..do toho otekl, nemohl otevřít oči a měl po celém těle takové pupínky do žluta..ale na to vše nám pomohl odvar z řepíku..já ráno udělala co bylo potřeba, a jinak ležím, jsem nějaká ko..ještě že mlaďoch je hodný a nevadí mu to.. trápí mě i střeva, a podbřišek pěkně zlobí..🤦🏽‍♀️ 🤦🏽‍♀️nějaký divný den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.6.22 13:58

@Morgy2465 teda tak to jsi si taky užila ty blaho. Chudák malej😕 já doufám ze to doktor ted ohlida. Já teda chrapu, něco sním a spím. Ten podbrisek mi teda zlobí taky ale zase nikomu min prsa. Dnes je hrozne horko mne tohle horko nedělá vůbec dobre. Obdivuji Te ze to vše takhle zvladas s dvomi detmi🙏🏻 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.6.22 14:21

@Dani52 ono jsem si nějakým způsobem užila u obou, těhotenství obě ok, ale první porod strašná katastrofa, jsem ráda, že žiju a druhý porod pohoda, ale pak ty problémy s malým, žloutenku vem čert, ale po celý jeho první rok jsme lítali po lékařích, ale po roce ze dne na den, jako kdyby mu nikdy nic nebylo…takový všelijaký to bylo. Tohle horko je fakt strašný, zrušila bych to..a bydlíš v bytě nebo domečku? V paneláku musí být totiž hrozně… Na tom asi není žádný obdiv, stačí pravidla, režim a jde to.. musí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.6.22 17:30

@Morgy2465 no to si dobra, hlavne ze deti jsou zdrave 🙏🏻 My bydlíme v baráku kde jsou 3 byty takže ne panelák a mame hned u bytu zahradu ale já venku moc dlouho nevydrzim😟 ale jinak je to parada mame 110m2 takže ono je to jakoby barak hned😀 a zahrada s chatkou🙂 co ty? Mate asi baráček vid? Dnes je to teda lepší ale krece mám furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.6.22 17:40

@Dani52 ťuk, ťuk naštěstí jsou zdraví, nějaká ta nemoc je, ale to je oproti tomu všemu nic.. :) já jsem vděčná, že je vůbec mohu mít :srdce: takže něco jako bytovka?..tak to máte prostorný byteček.. :) my máme baráček se zahradou, dáváme ho právě dokupy, protože stavět v dnešní době se nevyplatí. Já jsem si dnes koupila těhotenský čaj, prý by mohl pomoct na ty moje zlobivá střeva, tak snad :nevim: byli jsme na rychlém nákupu, a myslela jsem že pojdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
23.6.22 19:01
@Morgy2465 píše:
@Dani52 ťuk, ťuk naštěstí jsou zdraví, nějaká ta nemoc je, ale to je oproti tomu všemu nic.. :) já jsem vděčná, že je vůbec mohu mít :srdce: takže něco jako bytovka?..tak to máte prostorný byteček.. :) my máme baráček se zahradou, dáváme ho právě dokupy, protože stavět v dnešní době se nevyplatí. Já jsem si dnes koupila těhotenský čaj, prý by mohl pomoct na ty moje zlobivá střeva, tak snad :nevim: byli jsme na rychlém nákupu, a myslela jsem že pojdu..

Tak ono v dnešní dobe jsou deti nemocné furt. Moje kamoska je na očr každou chvíli. Tak to mate super. Já jsem z baráku a myslela jsem ze budu chtit barak ale tohle je super z bytu na zahradu a je tu klid. V dnešní dobe je jenom koupě parcely masaker. Já byla včera v lékárně a prave jsem nevedela který caj bych měla. Byl tam caj pro těhotné a v jednom byl kontryhel a to prave nevím jestli mohu pit🤷🏻‍♀️ Jaký sis koupila caj ty? No mne taky hned napne záleží co mi ještě “zavoni”😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.6.22 20:06

@Dani52 ono to fakt litá, ale s tím se nedá nic dělat.. ale jo, proč by ne :) každému vyhovuje něco jiného, já jsem vděčná za baráček, zahradu, děti si můžou volně běhat..však to je strašný kam se ty čísla hrnou. Taky tam mám malé procento kontryhelu, prý šálek až dva denně neublíží.. :).. no hele mě spíš bylo na omdlení, už se mě to stalo podruhé..a už je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí