TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
22.6.22 08:04

@Morgy2465 tak když máš fyzicky náročnou práci, tak to určitě do práce nechoď…ono to za to nestojí. Tohle je super že máš dva špunty a nějaký odreagování…mně stačí málo a hned černý myšlenky, snažím se už nic nečíst radši. Já teda doufám, že. trimestru se zase sklidním víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
22.6.22 08:10

Holky kdy začnete pomalinku kupovat výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.6.22 08:29

@Susi990 já jsem u prvního začala nakupovat až po 2. Screeningu. Teď to mám v plánu asi podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
22.6.22 08:33

Začnu nejdřív od 1. Screeningu, ale jen když mi vyloženě něco padne do oka, jinak počkám spis na ten 2. Screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
22.6.22 08:36

@heluska1992 ja uz mam par věciček ktere se mi opravdu že líbili. Ale tak celkove začneme od toho 17-18 tydne.
To co bude v dobré ceně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.22 08:53

@Dani52 právě jsem nad tím přemýšlela, a asi to bude blbost, bude lepší být v klidu..však po dětech se člověk ještě napracuje. :D :D.. prostě bude vše v pořádku, musíš si to říkat :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.22 09:17
@Morgy2465 píše:
@Dani52 právě jsem nad tím přemýšlela, a asi to bude blbost, bude lepší být v klidu..však po dětech se člověk ještě napracuje. :D :D.. prostě bude vše v pořádku, musíš si to říkat :)..

@Morgy2465 právě že po dětech je doba do důchodu nekonečná :D a kdo ví jestli se důchodu vůbec dočkáme teda :D snažím se být v klidu, dnes mám zase takový křeče, chvíli nic a pak bolesti…ale říkam si, že doktor říkal, že to je prý dobrý znamení a roste děloha a miminko se uvelebuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.22 09:33

@Dani52 mám obavy, že na nás důchod nečeká :D že jednou rovnou z práce půjdem do rakve, s tím co se tady děje :lol:..já to teda taky slyšela, že je to dobré znamení, že je vše tak jak má být..bohužel u kluků to neznám, těhotenství jsem měla defakto bezpříznakové, takže až teď je pro mě vše nové co se týká těchto neduhů :D každopádne už bych zase spala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.22 10:56

@Morgy2465 já si myslím, tak že budeme pracovat až do konce :-/ uklidňuji se tím, že mi je zle :D já bych si teda taky lehla, já šla na záchod a už jsem málem usnula, to je hrozný jaký mám krize :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.22 11:10

@Dani52 bohužel, jenže s tím my asi nic nenaděláme…ty jo, tak to máš fakt krize, když bys usnula i na WC.. :D poslední dny mě i trápí zima, teď jsem si musela vzít mikinu, jinak bych asi umrzla :D :D mladší mě tady litá v kraťasech a matka mrzne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.22 11:22

@Morgy2465 já jsem byla odjakživa zimomřivá :D takže teplý ponožky byli za každého počasí, teď se mi často stáva, že mám návaly horka. Dnes mi ale zlobí to břicho teda…já mám takový pocit jestli mi neškodí broskev, protože furt jak ji sním tak mi je ouvej…to samé jsem měla s melounem, ten už jsem musela přestat jíst, ani jahody mi nejdou :-( vše co jsem měla ráda :-( teď bych jedla jenom maso :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.22 12:07

@Dani52 tak tě teda musí pěkně zlobit žaludek, když ti nic s toho nevyhovuje, ale to se určitě zlomí :) :) a co zelenina?..a já zas bych jedla sladký, úplně ze začátku jsem se mohla utlouct chlebem s máslem a medem :D :D maso si dám, ale musím opatrně, protože mě jinak dohání k pocitu zvracení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.22 13:32

@Morgy2465 zlenina dobrý docela dokonce jim i papriku a ta mi dělala špatně a teď nic :D nejvíc mi zlobí to ovoce teda…no to maso to já jsem jak dřevorubec, bych mohla jíst celý den klobásky:D med mám taky ráda, já ted ujíždím na rohlíkach s máslem taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.6.22 14:21

Ahojky. Z dovolením se k vám vtírnu ;) jsem teď 9+3 a TP mám 22.1.2023 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.6.22 14:29
@AlexM píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala. Teď jsem 8+5, po každým jídle mám za půl hodiny zas hlad, už nevím, co jíst protože se mi zbláznily chutě a vlastně ani na nic nemám chuť🤦🏻‍♀️ Jinak doktor mi řekl, ať se objednám na screening, tak tam volám v domění, že půjdu až nějak ve 13. týdnu, ale sestra mě objednala už na 10. týden s tím, že ani přítel se mnou nemusí protože to prý bude na pár minut a pak stejně půjdu v tom 13. Tak jsem z toho teď zmatená 😀 čekám první dítě a všechno je pro mě nové, takhle se to dělá normálně?

Ahojky. Taky čekám první a já jsem objednaná na 27.6 krev a 18.7 screening, což mě vychází na 13tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí