Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Werisek93 píše:
Já si v šestém týdnu užila parádní týdenní střevní chřipku, kdy jsem se skoro vy*z podobyTakové děsné bolesti jsem neměla ani nepamatuju a fazole to přežila, takže buď v klidu
Sem poplach. 2×ZT, tak se bojím každého prdu ![]()
@Pavouk Já se ti nedivím. Já za sebou žádný potrat nemám, ale trvalo mi otěhotnět 2 roky, takže se taky klepu kvůli každé hlouposti. Vždycky před kontrolou jsem jak hromádka nervů.
@Susi990 píše:
@Ledník ja si u gynekologa platila 2500 kc tehotensky balicek to je ze mi u kazdy kontroly udělá ultrazvuk a da i fotku. Pry mne bude posílat i někam na kliniku takže jsem z toho trochu vedle.
Mě chce na ten další screening v tom 20tt nebo nějak, poslat ještě do Gennetu. Dělá ho sama, ale chce ještě jeden názor. U nás je balíček za 4500,–.
U nás lékařka žádný balíček nemá. Utz dělá tedy každou návštěvu, fotku si mohu vyfotit telefonem /monitor/ a testy na preeklampsii mám ve screeningu u lékaře v ceně. /ptala jsem se na to, protože se mě to bude týkat/ Ale co tak pozoruji, co lékař, to jiná pravidla. ![]()
@kam2 píše:
U nás lékařka žádný balíček nemá. Utz dělá tedy každou návštěvu, fotku si mohu vyfotit telefonem /monitor/ a testy na preeklampsii mám ve screeningu u lékaře v ceně. /ptala jsem se na to, protože se mě to bude týkat/ Ale co tak pozoruji, co lékař, to jiná pravidla.
Přesně tak, co doktor to jiná pravidla. Hlavně ale aby se s ním dalo o všem v klidu mluvit a byl vstřícný.
@Ledník tak volala jsem na genetiku. 1.screening mam 11.7. + preeklampsie.
Tak jsem zvědavá jak to dopadne. To he ještě doba ![]()
@Susi990 píše:
@Ledník tak volala jsem na genetiku. 1.screening mam 11.7. + preeklampsie.
Tak jsem zvědavá jak to dopadne. To he ještě doba
Alespoň budeš pak v klidu. Jedete alespoň někam na dovolenou, aby ti to rychleji uteklo?
Tak jsem dostala tehotenskou průkazku a fotku. 11+6tt ![]()
Dneska už budu v klidu. Nebudu doma na nikoho protivná…alespoň dneska ![]()
@Ledník nejedeme přítel je skoro pořád v práci a když ma volno třeba 2-3 dny tak se snažíme dát pomalinku ložnici do pořádku je potreba domalovat a kuchyň taky.
@Susi990 píše:
@Ledník nejedeme přítel je skoro pořád v práci a když ma volno třeba 2-3 dny tak se snažíme dát pomalinku ložnici do pořádku je potreba domalovat a kuchyň taky.
Tak alespoň při tomhle přijdeš na jiné myšlenky. Je těžký být doma sama, to se pak těžko odreagujes.
@Ledník sama úplně ne mame 4 bytové kočky ![]()
Mela jsem jine plany na léto. Chtela jsem si konečně dat zdelat zuby cele horni patro vytrhat a udělat nahradu protože mam zuby v děsném stavu. Jenže přišlo mimi nečekaně a teď to nepůjde udělat. Tak musím počkat a po porodu to dat dohromady.
@Ledník juuu to je krásný… Ja mela v patek jenom nějaký flek, když jsem to poprvé uviděla rekla jsem doktorovi ze to neni embryo ale štěňátko tak se smál ![]()
@Ledník píše:
Mě chce na ten další screening v tom 20tt nebo nějak, poslat ještě do Gennetu. Dělá ho sama, ale chce ještě jeden názor. U nás je balíček za 4500,–.
Tak to je celkem dost teda, u nás za balíček 1000 Kč. Všude se to platí jinak.