Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Susi990 jupiiiii, tak ti moc gratuluju. ![]()
To je krásná zpráva!
S tím cukrem to je dobře, že to dopadlo bez toho aniž by si musela brát léky. Byly by to další nerviky. Doufám, že i testy na tehotenskou cukrovku ti pak vyjdou v pohodě. S tím cukrem to není žádná sranda. To se ti bude dneska i líp spát. Zase budeš v klidu a pohodě.
@Ledník tuhle noc jsem se porad prevalovala a uz od 6 byla vzhůru ![]()
Jsem ráda že to dopadlo dobře. V pondělí si zavolam na genetiku aby mne objednali na screening a jsem zvědavá kdy mi dají datum.
A datum TP zatím vychází na 21.1.23
@Susi990 jdu na krev a první poradnu v pondělí a už na nic jiného nemyslím ![]()
Hrůza.
To budes mít termín minimálně za dva týdny na tu genetiku…těch 14 dnů bez utz je u mě už hraniční ![]()
@Ledník jako to čekání je šílený když nevíme co se deje jestli je všechno v pořádku ![]()
Tak držím palečky a urcite se pak pochlub ![]()
Nějak mi uniklo kolikátý jses tyden ![]()
Ahojda děvčátka, tak mě čeká screning (ten velký ultrazvuk)teď v úterý a jsem úplně na prášky aby vše dobře dopadlo
@Susi990 termín mi vychází podobný a na screening jsem objednaná 15.7., mezitím jdu jen na krev, ale žádnou jinou kontrolu nemám ![]()
@milaano ja vím že to čekání je šílený a pokud člověk necítí pohyby tak neví jestli je to v pořádku. Ja si na screening budu volat v pondělí.
@Susi990 Jo to čekání je hruza. Byla jsem na poslední kontrole 2.6. a až 4.7. jdu na odběry krve. 🤦♀️
Jinak holky vím že je ještě spoustu času ale když treba vidíte v kramu neco pěkného tak odolate a nekoupíte nebo naopak prostě nejakou maličkost vždy pořídíte?
@Susi990 dneska jsem už i protivná na všechny ostatní doma ![]()
Jsem v 11tt.
@Ledník píše:
@Susi990 dneska jsem už i protivná na všechny ostatní doma
Jsem v 11tt.
Taky sem mrtě protivná a všechno mě vytáčí
![]()