Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pavouk tak jsem to přežila, ani jsem neomdlela. Horší bylo být na lačno, ale dobrý, mám to za sebou.
@Lenulli01 píše:
@Pavouk tak jsem to přežila, ani jsem neomdlela. Horší bylo být na lačno, ale dobrý, mám to za sebou.
Super, vidíš. Já byla dnes na odběru krve pro moji hematolozku a šla sem taky na lačno, sem ráda, že sem už doma po snídani ![]()
Ahojda děvčata❤️️Tak já mám tp1.1.2023 Upřímně už se tedy těším až mi skončí první trimestr, ta únava a nevolnosti…to je tedy jízda ![]()
@89Kačka a kdo říká, že ti to skončí? Teda přeju ti to
asi zkušenost co
ne bylo zle minule skoro až do porodu
@89Kačka píše:
Ahojda děvčata❤️️Tak já mám tp1.1.2023 Upřímně už se tedy těším až mi skončí první trimestr, ta únava a nevolnosti…to je tedy jízda
Ani mi nemluv, mne je zle už měsíc ![]()
@Kammina12 to mi ani neříkej😒Minule tehotenstvi mi bylo špatně a začátkem čtvrtého byl klid tak se za to modlím 🙏
@heluska1992 Je to síla, mám dny kdy ani z postele nevylezu, přijdu si úplně marná😒
Já jsem aktuálně 11+3, a unava tento týden trochu polevila, i nevolnosti už nejsou tak silne jak byly. V minulém tehu mě bylo dobre až do 41 týdne
a máme holčičku, teď je to jine, tak jsem zvedava co nám 23.6 na velkém ultrazvuku poví
samozřejmě hlavne ať je to zdravé! Krásný průběh tehotenstvi vám holky přeju ![]()
Ja byla dnes na kontrole, vše v pořádku, jsem teď 9+5 a 8.7. jdu na 1. screening ☺️️ Porad teda zvracim, ale prckovi je to úplně šumák a dle doktora se mu daří dobře 🖤
@Mala marťa Jeee tak to jsi mě potěšila ze te přechází únava, modlím se za to každý den. Musíme zatnout zuby a vydrzet
Ahoj holky,
zatím tu není TP únor 2023 tak snad nevadí že se přidám…v úterý mě vyšel pozitivní test, čárka dobře viditelná ale zatím není silnější..zkouším pro jistotu další testy.
K dr jdu v úterý, to bych měla být 5+0. Snad tam něco uvidí..o první jsem přišla v 7 týdnů, o druhé v 7 měsíci
..tak se bojím a stále nemůžu uvěřit že se povedlo. Jsem už starší..
![]()
Kolik já už tu pročetla příznaků a konečně jsem jedna z těch
ale ten strach je potvora.
Zdravím, je některé taky tak špatně jak mě? Pořád zvracim a když nezvracim tak je mě hodně špatně že všeho. Pálí mě šíleně žáha. Měla jsem už několikrát zánět žaludku a jícnu. Zítra chci volat doktorovi a snad už mě nechá doma chtěla jsem chodit dal do práce ale nezvládnu to v takových stavech kdy ani v noci nespím. Spím v sedě jinak se mě vše vrací.😰 😰 😰
@camila píše:
Zdravím, je některé taky tak špatně jak mě? Pořád zvracim a když nezvracim tak je mě hodně špatně že všeho. Pálí mě šíleně žáha. Měla jsem už několikrát zánět žaludku a jícnu. Zítra chci volat doktorovi a snad už mě nechá doma chtěla jsem chodit dal do práce ale nezvládnu to v takových stavech kdy ani v noci nespím. Spím v sedě jinak se mě vše vrací.😰 😰 😰
Ahoj, v jakem si týdnu. Já řeším to same, už sem psala ve skupině. Zvládla sem zhubnout 7kg a nyní sem v podvaze
sou dny, kdy je to malinko lepší a dokážu sníst, alespoň polévku. Jinak sem většinou na džusu, hroznovym cukru a piskotech.
Jsem 8.tyden. akorát chodím do práce a psala jsem že nepřijdu, chci m tomu doktorovi. Marodis? ![]()
Mě se udělá někdy na hodinku dvě dobře a pak zas. Tak jsem zvědavá co mě na to poví.
Chtěla jsem co nejdéle chodit do práce ale jelikož dělám pečovatelku kolem lidi tak to v takových stavech nedávám. Stačí nějaký menší puch a hotovo
![]()