TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
2.6.22 09:11
@Rendysm píše:
@Thea35 říká se, že když je mamine špatně, tak mimčo dobře prospívá… :D
..což pomáhá těm, kterým hodně špatně je a extrémně zneklidňuje ty, kterým tak hrozně není 😅 👀
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
2.6.22 09:16
@milaano píše: ..což pomáhá těm, kterým hodně špatně je a extrémně zneklidňuje ty, kterým tak hrozně není 😅 👀

jako je to tak :D… jakmile mi jeden den není tolik blbě, jsem nervózní, když dávím nad záchodem, je to děs, ale psychicky jsem víc v klidu :D… a doktorka má taky radost, že je mi blbě :D…na druhou stranu, já si píchám injekce na ředění krve, zavádím utrogestan a chodím každý týden na injekce kortikoidů, takže je dost možný, že mi nedělá dobře třeba ani to…takže prostě člověk nemůže bejt nikdy v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.6.22 09:44

@Thea35 tak to je taky slušnej koktejl :D já zatím jedu jen v utrogestanu, ale mě už asi neuklidní nikdy nic 🙈 když mi začaly nevolnosti při prvním těhotenství a já se radovala, jak je to určitě dobré znamení, tak se plod už nějaký týden nevyvíjel, jen si to moje tělo odmítalo připustit, takže je to celé opravdu bez záruky.. každopádně nám držím palce, bude dobře, já tomu věřím! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.6.22 09:45

@karkulka1283 jj, únava je taky a když si na chvilku schrupnu, tak jak se proberu, tak mi je ještě hůř - hned začne řádit žaludek a nevím jestli nepůjdu vrhnout :roll:
@Thea35 v noci se v poslední době budím docela dost, ale když hned zas usnu, tak mi nestihne být špatně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
2.6.22 09:49
@milaano píše:
@Thea35 tak to je taky slušnej koktejl :D já zatím jedu jen v utrogestanu, ale mě už asi neuklidní nikdy nic 🙈 když mi začaly nevolnosti při prvním těhotenství a já se radovala, jak je to určitě dobré znamení, tak se plod už nějaký týden nevyvíjel, jen si to moje tělo odmítalo připustit, takže je to celé opravdu bez záruky.. každopádně nám držím palce, bude dobře, já tomu věřím! ❤️️

no prave, taky vim, ze to neni zaruka niceho a je to jen cekani do dalsiho ultrazvuku😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.6.22 09:50

Já beru jen prášky na štítnou žlázu. Jsem se objednala k doktorce, aby mě zkontrolovala hodnoty a upravila kdyžtak medikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
2.6.22 10:25

@Rendysm tak to já bych si přes den lehnout taky nešla protože bych byla ještě víc rozbitá a to syn přes den spí 4h v kuse tajze ne že bych neměla příležitost :mrgreen:

Jinak je fakt že když jsem čekala první dítě tak mi nebylo vůbec nic a v 11tt mu přestalo bít srdíčko a když jsem čekala dceru i syna tak mi byla blbě nebo mě bolela prsa atd ale u dcery mi bylo daleko hůř než u syna a teď je mi taky pěkně zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
2.6.22 11:50
@Rendysm píše:
Já beru jen prášky na štítnou žlázu. Jsem se objednala k doktorce, aby mě zkontrolovala hodnoty a upravila kdyžtak medikaci

ty beru taky no😂..stitku vubec nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
2.6.22 17:51

Ahojky, přidávám se k vám. Odhad TP je 20.1.
Jsem po 1.IVF, jediný šampion, tak se moc modlím ať krásně roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.6.22 20:37

@Pavouk vítej, držíme palce, ať roste… A to už má srdíčko? Ty máš asi častější kontroly co? Já mám tp 24.1. Podle kalkulacky a na kontrolu jdu až za 3tydny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
2.6.22 20:52
@Thea35 píše:
ty beru taky no😂..stitku vubec nemam..

Taky ji už par let nemám. :D
Beru euthyrox 125 a beru ho ve 4 ráno, pac každý ráno když vstávám, tak jdu objimat záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
2.6.22 21:30
@heluska1992 píše:
Taky ji už par let nemám. :D
Beru euthyrox 125 a beru ho ve 4 ráno, pac každý ráno když vstávám, tak jdu objimat záchod

mne to doktorka ted navysila, po x letech se mi rozhazely hodnoty uz..takze ja ted 4×150 a 3×200..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
2.6.22 21:40
@Kammina12 píše:
@Pavouk vítej, držíme palce, ať roste… A to už má srdíčko? Ty máš asi častější kontroly co? Já mám tp 24.1. Podle kalkulacky a na kontrolu jdu až za 3tydny :lol:

Transfer byl 2.5. a první UZ mě čeká 6.6. na klinice. Jenže sem v neděli 29.5. začala spinit a bála sem se, tak v pondělí 30.5. jsem jela k MUDr na gyndu. Spadl mě kámen ze srdce, mimisek měl 6+3tt a :srdce:
Teď se každý den modlím ať krásně roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.6.22 22:46

Tak se hlásím další… :3 předpokládaný termín podle dr je 20.1 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
2.6.22 22:49
@KateMoet píše:
Tak se hlásím další… :3 předpokládaný termín podle dr je 20.1 ☺️

A jak se cítíš? Já mám kámen v žaludku a pořád mě natahuje. Sem unavená jako kůtě :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí