Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hojky ženy, mám dnes kontrolu za sebou. Jsem 7+3tt a ❤️️ krásně bije. Modlím se ať šampion krásně roste dál 🙏 🙏 🙏
@Sionnach12 musíš mít klasický doporučení k vyšetření. Na gyndě ti ho vystaví.
Také se k vám přidávám
. Měla bych být v 7.týdnu a podle internetu TP 30.1.2023
. Tak uvidíme, jak to vše dopadne.
Je to fajn, že si tady říkáme zkušenosti a podporujeme se, pak to vše líp zvládáme ![]()
@Rendysm je to fajn. Já jsem v takové skupince byla už při prvním těhotenství a vlastně dodnes si tam sdílíme různé věci a rady. Je to moc fajn a víte, že v tom nejste samy. ![]()
Zdravím, tak já mám také předpokládaný termim 1.1.2023. To bude nádhera
![]()
Tak se mi s prichodem 7tt zacal rano houpat zaludek, achjoo
Jeste nezvracim, ale to prijde casem…
@LindushR Ja jsem narozena 2.1., nasi tehdy taky meli nervy, jestli to nestihnu jeste prvniho ![]()
Hojky ženy, mě je tak nějak porůznu. Jeden den ráno bez nevolností a druhý den od rána soufl, dnes se mě motá hlava. Zítra mám hematologii a kontrolu na gyndě. Sem napnuta, tak se modlím ať je vše ok ![]()
Dnes jsem 7+6tt
@Pavouk držíme palce. Já mám zítra velké odběry na gyndě. Docela se toho děsím, já a odběry… 😅 😅
@Lenulli01 Já byla na odběrech včera a jako šlo to, byly to jen 3 zkumavky. Horší bylo být na lačno ![]()
@Lenulli01 píše:
@Pavouk držíme palce. Já mám zítra velké odběry na gyndě. Docela se toho děsím, já a odběry… 😅 😅
To bude raz dva. Vysosaji a jdeš ![]()
Tak já mám od víkendu žaludek pěkně na vodě, po všem je mi zle. Ale zatím jsem nezvracela, jen v práci to stojí za to
. Moje poslední a nejhorší těhotenství. To abych asi nechtěla náhodou ještě jedno
. Na gyndě jsem zatím teda nebyla, tak snad je vše v pohodě.