TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
2.6.22 22:53

@Pavouk hele jsem trošku unavenější než normálně a jakoby cítím žaludek. Ale nezvracím, nemám nějak extra chutě a tak.
Jediné co mě trošku omezuje je bolest prsou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
3.6.22 07:29

Ahoj ženy, i já mám termín 20.1., jsem také po ivf poslední ket posledního mrazáčka. Na transferu jsem byla 4.5., 31. 5. jsem byla na ultrazvuku 6+4, takže odpovídá a srdíčko bylo i bilo. :srdce: Nevolnosti moc nemám, jen trochu žaludek na vodě a s jídlem se to zlepší. Takže pořád jím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
3.6.22 07:32
@Maribelle píše:
Ahoj ženy, i já mám termín 20.1., jsem také po ivf poslední ket posledního mrazáčka. Na transferu jsem byla 4.5., 31. 5. jsem byla na ultrazvuku 6+4, takže odpovídá a srdíčko bylo i bilo. :srdce: Nevolnosti moc nemám, jen trochu žaludek na vodě a s jídlem se to zlepší. Takže pořád jím. :)

Krásné, sme téměř společně. Já mám Teda často hlad a večer mě nejvíc pomáhá jogurt. Zatím neblinkam, ale těžko je pořád.
Já měla své 1.IVF 1.ET, tak šampionovi věřím a domlouvám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
3.6.22 07:40

@Pavouk Tak to je skvělý, že vám to takhle hned na poprvé vyšlo. :kytka: Já jsem hlavně strašně unavená. Dnes se budu objednávat ke svému gynekologovi, už mě z car dali všechny papíry, rovnou objednali na 1. screening. Už si přeju ten první trimestr mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
3.6.22 07:49
@Maribelle píše:
@Pavouk Tak to je skvělý, že vám to takhle hned na poprvé vyšlo. :kytka: Já jsem hlavně strašně unavená. Dnes se budu objednávat ke svému gynekologovi, už mě z car dali všechny papíry, rovnou objednali na 1. screening. Už si přeju ten první trimestr mít za sebou.

Já jdu na kliniku 6.6., tak uvidíme co mě řeknou a co vše uvidíme. Je to šílené čekat, pořád se modlím jak o život. Měla jsem totiž 2× ZT a před kontrolou mám tlak 500 na 300. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.6.22 07:55

Vítám všechny nové členky porodu v lednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.6.22 07:59

@Thea35 @heluska1992 já jsem začala v roku 2008 brát Euthyrox 50 a po klukach už beru 112, tak uvidím kam až se dostanu tady s tímto prckem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.6.22 17:29

Ahoj holky,
tak se k vám přidávám. Dnes na první kontrole potvrzené těhotenství, srdíčko tluče, všechno zatím vypadá v pořádku. Tak snad to tak bude až do konce. Příští týden jdu na odběry a budu se objednávat na 1. Screening. Termín porodu by měl být kolem 17. ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 08:33

Přidávám se k vám, termín bych měla mít 10.1.2023.
Jen mě už asi 2 týdny trápí neustálá nevolnost a zvracení :,( Nemáte nějaký tip, co s tím? Snažím se jist méně a častěji, ale stejně většinu věci vůbec nejim, protože se mi z nich děla špatně, nemůžu ani vařit, protože z těch pachů je mi taky hned zle :( Mám naštěstí home office, ale už bych chtěla normálně fungovat. Dostala jsem od doktora prášky proti zvracení, které pomáhají jen někdy, lizatka nepomáhají vůbec. Snažila jsem se pít coca Colu, ale po te mám porad hroznou žízeň…

• Citovat
  • Upravit
1455
4.6.22 09:21

Mně je blbě extrémně, chci jít na neschopenku, ale v práci ted katastrofa, takže to tu nějak zatím zvládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
4.6.22 09:52

Ženy, to že mě tlačil žaludek, sem se už pomalu smirovala, ale dnes od rána, nevydržím stát ani sedět, natahuje mě na blití, je mě zle a slabo. Jsem 7+1tt :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
4.6.22 10:37

@Pavouk vítej v clubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
4.6.22 17:21

Koukám, kolika je vám špatně. Já to z prvního těhotenství vůbec neznám. Tehdy mě tak možná třikrát natáhlo večer když jsem šla spát. Ale zato teď… Je mi blbě každý den, vařit nemůžu, to nedávám, jím spíše proto, že musím, než že bych chtěla. A doufám, že to brzy přejde. Jsem i hodně unavená, celkově vnímám, že je pro mě to druhé těhotenství náročnější. Do toho se musím starat o prcka, takže odpočinek je na řadě až když manžel dorazí z práce domů. Někdy si říkám, že bylo lepší, když jsem chodila do práce. Tam bylo třeba se „přemáhat“ aby nikdo nic nepoznal a možná jsem to díky tomu tak neprožívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.6.22 17:30

@Lenulli01 tak já teď nepociťuji vůbec nic. Je mi blbě když cítím pečivo, ale jinak o nevolnosti nevím. 😓 chuďátka, vůbec vám to nezávidím holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.6.22 17:52

Ja teda nevolnosti zatim ocekavam, zacaly mi u prvniho syna tak v 8tt, tak to mam jeste dva tydny cas..male vubec nevim, jak to preziju, synek je torpedo, cely den se nezastavi, jen u Krtka, to teda bude zajimave :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí