Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ellenya píše:
Me moje doktorka vzdycky rika, ze kdyz me je zle tak to znamena, ze miminko se ma dobrevzdycky si to pripominam kdyz mam hlavu zaborenou v zachodove mise
jj, moje doktorka z toho taky má „radost“, že to je dobré znamení ![]()
@Ellenya Taky mi to pan doktor rád říká, že si na to mám vzpomenout vždycky, až budu zvracet
ale přiznám se, že ne vždycky se mi daří to vidět s takovým optimismem ![]()
@Thea35 píše:
jj, moje doktorka z toho taky má „radost“, že to je dobré znamení
kéž by měla pravdu ![]()
@heluska1992 píše:
kéž by měla pravdu
viď?…a pak tady jak na smilování čekáme, až nám začne být a jestli to přejde, nedejbože ze dne na den, tak budem celý poprděný, že je něco špatně ![]()
Ahoj holky,
taky se vetřu
termín 30.1.2023 dnes jsem 7+1 a pořád strachy teda. Jsem po IVF první transfer s jediným 3denním bojovníčkem, tak doufám, že mi opustí až příští rok ve zdraví
jinak mi je taky pořád zle, blinkám, vadí mi pachy, prsa mi bolí šileně, kříže, podbříšek jako před MS…děs, ale říkam si že to za to stojí ![]()
Ahoj všem, taky se přidám…termím mám 6.1.2023. Trošku vám závidím ty nevolnosti. Nemít citlivá a bolavá prsa, tak nevím že jsem v 10tt.:-( Ale to přisuzuju víc Utrogestanu. V pondělí 20.6.2022 mě čeká krev a UTZ…už aby to bylo…se asi zblázním z nervů, aby bylo vše ok. Měla jsem 2× ZT v 6 a 8tt.
@Ledník jak já ti rozumím, ty nervy už prostě nikdy neskončí
Mám za sebou jedno ZT v 8 tt a právě jsem žila v domnění (pořád doufám), že se to moc neopakuje.. teď jsem v 9 tt a čeká mě celý měsíc do screeningu, do té doby ani žádná kontrola, takže nebudu mít vůbec přehled! Tak držím palce, aby tentokrát všechno dobře dopadlo ![]()
@milaano možná by gyndarka pochopila když ji požádáš o dřívější kontrolu. Já v 8tt zaspinila, tak jsem jela na pohotovost a po cestěse smirovalas nejhorsim. Ale vse bylo ok. A hned jsme byla klidnější a zkrátila si tak cekani na utz u své doktorky.
Neber to jako návod. ![]()
Zajímalo by mě, kolik holek by si koupilo domu ultrazvuk, kdyby to bylo v jejich možnostech? ![]()
Já určitě ano ![]()
@Ledník Já jsem trošku doufala, že na mě doktorka mrkne na to termínu, kdy jsem objednaná na krev, ale ten den je tam jen sestřička, takže to určitě ne
Líbí se mi, jak některé holky ty kontroly odmítají, že prostě tělo ví a miminko ví a nevím, kdo ještě ví a já bych na tom ultrazvuku nejradši ležela pořád ![]()
@milaano no tak to je pech…to bych se zbláznila ![]()
Kdy jdeš na ultrazvuk?
@milaano no tak to je pech…to bych se zbláznila ![]()
Kdy jdeš na ultrazvuk?
Ahoj holky tak se k vám taky přidám. V pondělí kontrola kvůli bolestem ale zatim všechno v pořádku.
Jsem 8+4 ![]()
Termín vychází někdy na leden ale doktor to přesněji vypočítá až v pátek na další kontrole (problem s mesickama). Ale od začátku těhotenství jen stres a nejistota jestli bude všechno v pořádku (o prvni jsem přišla pred 10 lety). Tak aspon můžu tady s váma kecat ![]()
@Susi990 ahoj, moc držím palečky, ať to tentokrát už vyjde ![]()
Ty začátky jsou hrozně stresující. A to všichni říkají, že máme být v klidu. Kdy jdeš na další kontrolu?
@Ledník na další kontrolu jdu zítra. V pondělí jsem byla na odběry na lačno a rovnou mne i prohlídnul jelikož jsem měla v neděli bolesti a zvýšenou teplotu.
Tak první těhu dopadlo špatně a pak to tolik let nešlo, neměla jsem ovulaci a nedozravali vajíčka. Mesicky uplne rozhozeni bez podávání hormonů vubec nepřišli.
Bylo nám řečeno že to asi puude jen IVF.
A najednou minulý měsíc bolest prsou a na testu //. Jsem čuměla jako blazen ![]()
Zítra dám vědět jak jsem dopadla.
V kolikatem si týdnu?