TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
14.6.22 13:05
@Ellenya píše:
Me moje doktorka vzdycky rika, ze kdyz me je zle tak to znamena, ze miminko se ma dobre :nevim: vzdycky si to pripominam kdyz mam hlavu zaborenou v zachodove mise :lol:

jj, moje doktorka z toho taky má „radost“, že to je dobré znamení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.6.22 13:16

@Ellenya Taky mi to pan doktor rád říká, že si na to mám vzpomenout vždycky, až budu zvracet :D ale přiznám se, že ne vždycky se mi daří to vidět s takovým optimismem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
14.6.22 13:22
@Thea35 píše:
jj, moje doktorka z toho taky má „radost“, že to je dobré znamení :D

kéž by měla pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
14.6.22 13:25
@heluska1992 píše:
kéž by měla pravdu :mrgreen:

viď?…a pak tady jak na smilování čekáme, až nám začne být a jestli to přejde, nedejbože ze dne na den, tak budem celý poprděný, že je něco špatně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
14.6.22 13:50

Ahoj holky,
taky se vetřu :-) termín 30.1.2023 dnes jsem 7+1 a pořád strachy teda. Jsem po IVF první transfer s jediným 3denním bojovníčkem, tak doufám, že mi opustí až příští rok ve zdraví :-) jinak mi je taky pořád zle, blinkám, vadí mi pachy, prsa mi bolí šileně, kříže, podbříšek jako před MS…děs, ale říkam si že to za to stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.6.22 12:08

Ahoj všem, taky se přidám…termím mám 6.1.2023. Trošku vám závidím ty nevolnosti. Nemít citlivá a bolavá prsa, tak nevím že jsem v 10tt.:-( Ale to přisuzuju víc Utrogestanu. V pondělí 20.6.2022 mě čeká krev a UTZ…už aby to bylo…se asi zblázním z nervů, aby bylo vše ok. Měla jsem 2× ZT v 6 a 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.6.22 14:13

@Ledník jak já ti rozumím, ty nervy už prostě nikdy neskončí :nevim: Mám za sebou jedno ZT v 8 tt a právě jsem žila v domnění (pořád doufám), že se to moc neopakuje.. teď jsem v 9 tt a čeká mě celý měsíc do screeningu, do té doby ani žádná kontrola, takže nebudu mít vůbec přehled! Tak držím palce, aby tentokrát všechno dobře dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.6.22 14:53

@milaano možná by gyndarka pochopila když ji požádáš o dřívější kontrolu. Já v 8tt zaspinila, tak jsem jela na pohotovost a po cestěse smirovalas nejhorsim. Ale vse bylo ok. A hned jsme byla klidnější a zkrátila si tak cekani na utz u své doktorky.
Neber to jako návod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.6.22 14:55

Zajímalo by mě, kolik holek by si koupilo domu ultrazvuk, kdyby to bylo v jejich možnostech? :lol:
Já určitě ano :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.6.22 15:05

@Ledník Já jsem trošku doufala, že na mě doktorka mrkne na to termínu, kdy jsem objednaná na krev, ale ten den je tam jen sestřička, takže to určitě ne :zed: Líbí se mi, jak některé holky ty kontroly odmítají, že prostě tělo ví a miminko ví a nevím, kdo ještě ví a já bych na tom ultrazvuku nejradši ležela pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.6.22 19:18

@milaano no tak to je pech…to bych se zbláznila :zed:
Kdy jdeš na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.6.22 20:06

@milaano no tak to je pech…to bych se zbláznila :zed:
Kdy jdeš na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
15.6.22 20:50

Ahoj holky tak se k vám taky přidám. V pondělí kontrola kvůli bolestem ale zatim všechno v pořádku.
Jsem 8+4 :lol:
Termín vychází někdy na leden ale doktor to přesněji vypočítá až v pátek na další kontrole (problem s mesickama). Ale od začátku těhotenství jen stres a nejistota jestli bude všechno v pořádku (o prvni jsem přišla pred 10 lety). Tak aspon můžu tady s váma kecat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.6.22 08:02

@Susi990 ahoj, moc držím palečky, ať to tentokrát už vyjde :srdce:
Ty začátky jsou hrozně stresující. A to všichni říkají, že máme být v klidu. Kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.6.22 08:06

@Ledník na další kontrolu jdu zítra. V pondělí jsem byla na odběry na lačno a rovnou mne i prohlídnul jelikož jsem měla v neděli bolesti a zvýšenou teplotu.
Tak první těhu dopadlo špatně a pak to tolik let nešlo, neměla jsem ovulaci a nedozravali vajíčka. Mesicky uplne rozhozeni bez podávání hormonů vubec nepřišli.
Bylo nám řečeno že to asi puude jen IVF.
A najednou minulý měsíc bolest prsou a na testu //. Jsem čuměla jako blazen :lol:
Zítra dám vědět jak jsem dopadla.
V kolikatem si týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí