Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ledník ka už taky doufám. Proto je ta nejistota když musíme čekat tak dlouho do další kontroly.
Dala jsis tu zmrzku?
@Ledník zítra budu volat kvuli objednání na screening tak se na to zeptam.
@89Kačka má prášky jsme tu všichni. Čekání je šílenost. Tak to jsi skoro stejne jako já. Budeme si držet palce ![]()
@Susi990 dala, snědla jsme velký kelímek malinove dřeně. Pak taky topinky s vajickem, hořčicí a cibuli, zeleninový salát, višně a meloun. Takže teď moji mysl zaměstnává bolest bricha
a chvíli nemyslím na zítřejší utz
![]()
@Susi990 mně gynekoložka říkala, že si můžu připlatit utz za 500,–, ale netuším kolikrát do měsíce by byla ochotna mě vidět.
Zítra se jí zeptám.
@Ledník ja mela k večeři rizek s bramborem a okurkovy salát, 3 nektarinky. Asi po hodine 2 kousky kynuteho merunkoveho kolace a syrove nitě
kombinace chutí nekdy na posr…
![]()
@Ledník ja si u gynekologa platila 2500 kc tehotensky balicek to je ze mi u kazdy kontroly udělá ultrazvuk a da i fotku. Pry mne bude posílat i někam na kliniku takže jsem z toho trochu vedle.
@Susi990 je to fakt sranda. Co si to tělo nadiktuje, že potřebuje. A bude hůř…zatím mě nebudi hlad v noci, ale to přijde.
@Ledník mne taky jen se vzbudím ze se potřebuji napít. Ale ted piju strašně moc. Ja zatim nemam ani vlčí hlad jen prostě je ta chuť ale neprežiram se ![]()
Jsem zvedava kolik kg priberem
Ženy, dala sem si s chutí cesnekosyrovou pomazánku a takovou křeč do bříška sem dlouho nezažila. Polejvalo mě horko a zároveň studenej pot ![]()
Třikrát v křečí sem se pěkně posr… A teď už mě bříško nebolí. Řekněte mě, že se to občas stane v těhu, ale mimisek nijak prostorově usurpovan nebyl. Nebo křeče ve střevech ublíží? Sem už šílená ![]()
@Pavouk to máš tak krátký střeva? Ne neboj, průšvih je jen pokud má člověk průjem a nezvládá u toho pít a je to třeba dva dny a nepomáhají běžné léky… To už pak MUDr nasadí léky, popřípadě závodní. Ale pokud je mimino v pořádku, tak ho žádný Bobek ven nedostane.
@Kammina12 píše:
@Pavouk to máš tak krátký střeva? Ne neboj, průšvih je jen pokud má člověk průjem a nezvládá u toho pít a je to třeba dva dny a nepomáhají běžné léky… To už pak MUDr nasadí léky, popřípadě závodní. Ale pokud je mimino v pořádku, tak ho žádný Bobek ven nedostane.
Nevím jak jsou krátký nebo dlouhý, ale od osmi do jedenácti večer ty křeče a bolest bříška nebyla vůbec příjemná ![]()
Tak snad je to dobré, dnes už v pohodě. ![]()
@Pavouk jo křeče mívám třeba z vajíček, když si je neudělám úplně do tvrda
ty jo, to bych nejraději vyskočila z okna… Ale teď to bude různé, zácpa, nebo naopak, pak bývá taková očista spíš před porodem, ale to já neznam, Amálka se mi narodila o tři týdny drive ![]()
Já si v šestém týdnu užila parádní týdenní střevní chřipku, kdy jsem se skoro vy*z podoby
Takové děsné bolesti jsem neměla ani nepamatuju a fazole to přežila, takže buď v klidu ![]()