TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
16.6.22 21:37

To jsem měla 8 tt taky. Dokonce i bolestí jako při menstruaci a pak slabé krvácení. Ale jen maličko…potom tři dny ještě hnědý výtok a pak už nic. Tak to asi k tomu 8tt patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
16.6.22 22:22

@Ledník ja nekrvacim ani nespinim jen pár krát za den jsou to slaby bolesti. Ale zase se to nedá porovnak s bolestma úplně na začátku když jsem měla jen slabě pozitivní test. To byli křeče az bodave bolesti že jsem se musela predklonit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.6.22 10:18

@Susi990 myslím na tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
17.6.22 11:32

@Ledník jaaaa :mrgreen: já bych domů ultrazvuk pořídila hned protože už 4 týdny nevím co se dole děje. Mám teda domácí doppler na odposlech srdíčka ale na to je ještě brzo. Ale samozřejmě že už jsem to zkoušela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.6.22 11:39

@karkulka1283 4 týdny je dlooooouhá doba. Měli to dělat častěji. Pořád říkají ať jsme v klidu a jediné nervy které máme jsou z cekani na ultrazvuk…
A pak tedy taky z toho, když pozoruju doktorku jak se tváří pri pozorovani utz, než promluví… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
17.6.22 12:42

@karkulka1283 také jsem koupila, dnes zkusila, ale zatím je brzy, takže jsem nic neslysela, jen sebe 😂 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.6.22 12:49

Ahoj, já se taky přidávám. TP 12.1. Ale jelikož čekám dvojčata, tak to bude stejně asi minimálně o dva týdny dřív. :)
Mám za sebou 2× ZT v 10tt a ukončení kvůli VVV v 15tt, ale nevzdávám se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.6.22 13:37

@Velešínka3 tak to ti moc gratuluji. A máš můj obdiv. Mám za sebou 2× ZT, tak vím jak nervy pracují.
Drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.6.22 13:40
@Ledník píše:
@Velešínka3 tak to ti moc gratuluji. A máš můj obdiv. Mám za sebou 2× ZT, tak vím jak nervy pracují.
Drž se!!!

To mi povídej, ten strach před každou kontrolou ani nedokážu popsat. :) Teď mě čeká za 10 dní screening, kde se minule objevily ty vady :zed: Musíme to nějak přežít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.6.22 14:52

@Velešínka3 zjistili proč se ty vady objevily?
Já jdu v pondělí na krev a první poradnu. A 29.6. jdu na 1.screening.
My to všechno zvládneme a budeme mít úžasný miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.6.22 14:56
@Ledník píše:
@Velešínka3 zjistili proč se ty vady objevily?
Já jdu v pondělí na krev a první poradnu. A 29.6. jdu na 1.screening.
My to všechno zvládneme a budeme mít úžasný miminka :srdce:

Já jdu o dva dny dřív :-D Hrozně se tam bojím. V poradně jsem byla dneska. Teď jsem 10+1, kolik ty?
Když si vybavím, jak jsem tam ležela, manžel vedle mě a doktor: Je mi to líto… A začal vyjmenovávat, co tam vidí špatného. (Bylo toho fakt dost) Už to znova fakt nechci zažít. :zed:
Mám za sebou všechna vyšetření, já i manžel. Na nic se nepřišlo. Ale bylo mi doporučeno příště otěhotnět pomocí IVF s PGT-A. To mám za sebou a z 8 embryí jsem měla geneticky zdravá jen 3. Prý si se mnou genetika prostě hraje a na důvod se nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.6.22 15:15

@Velešínka3 Aha, tak to je opravdu boj s přírodou. Ale PGT-A bych věřila. Je moc dobře, že už existují takové metody. A je skvělý, že jsi znovu otěhotněla.
Tohle už musí vyjít dobře!
Chodila jsem do Podolí 3 roky a po několika IVF z toho byla jen 2ZT. Takže už i to, že tobě IVF vyšlo je krásná zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
17.6.22 15:21
@Ledník píše:
@Velešínka3 Aha, tak to je opravdu boj s přírodou. Ale PGT-A bych věřila. Je moc dobře, že už existují takové metody. A je skvělý, že jsi znovu otěhotněla.
Tohle už musí vyjít dobře!
Chodila jsem do Podolí 3 roky a po několika IVF z toho byla jen 2ZT. Takže už i to, že tobě IVF vyšlo je krásná zpráva.

PGT-A taky není stoprocentní, proto se bojím. Noo, první ET nevyšel, tak jsem měla KET těch zbylých dvou embryí a naštěstí se chytily (i když teda obě a to mi říkali, že to dvojčata nebudou, protože jedno bylo výrazně horší a předpokládali, že zanikne, ale podpoří to první) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.6.22 15:30

@Velešínka3 100% není nic, ale je to zase další krok k tomu vyloučit další nezdar.
Taky mi dávali vždycky dvě s tím samým komentářem :lol:
Ten den mám narozeniny, takže ti to vyšetření musí dobře dopadnout. Ten den žádné špatně zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
17.6.22 19:31

@Ledník ahojky píšu až teď mela jsem toho docela moc za cely den. Tak dnešní kontrola v pohodě, krevní obraz super. Bála jsem se zvýšeného cukru jelikož od lonskeho roku mam diabetes 2.typu ale bez léků řešeno jen dietou ale cukr byl krasnej.
Mela jsem dnes byt 8+6(podle kontroly v pondeli bylo 8+2) ale dle dnešního UTZ jsem 9+2 :) takže fazolka roste jako blazen.
Musím se objednat na 1.screening a na diabetologii aby mne hlídali. Jonak kontrola az za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí