Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To jsem měla 8 tt taky. Dokonce i bolestí jako při menstruaci a pak slabé krvácení. Ale jen maličko…potom tři dny ještě hnědý výtok a pak už nic. Tak to asi k tomu 8tt patří.
@Ledník ja nekrvacim ani nespinim jen pár krát za den jsou to slaby bolesti. Ale zase se to nedá porovnak s bolestma úplně na začátku když jsem měla jen slabě pozitivní test. To byli křeče az bodave bolesti že jsem se musela predklonit. ![]()
@Ledník jaaaa
já bych domů ultrazvuk pořídila hned protože už 4 týdny nevím co se dole děje. Mám teda domácí doppler na odposlech srdíčka ale na to je ještě brzo. Ale samozřejmě že už jsem to zkoušela ![]()
@karkulka1283 4 týdny je dlooooouhá doba. Měli to dělat častěji. Pořád říkají ať jsme v klidu a jediné nervy které máme jsou z cekani na ultrazvuk…
A pak tedy taky z toho, když pozoruju doktorku jak se tváří pri pozorovani utz, než promluví… ![]()
@karkulka1283 také jsem koupila, dnes zkusila, ale zatím je brzy, takže jsem nic neslysela, jen sebe 😂 🙏
Ahoj, já se taky přidávám. TP 12.1. Ale jelikož čekám dvojčata, tak to bude stejně asi minimálně o dva týdny dřív. ![]()
Mám za sebou 2× ZT v 10tt a ukončení kvůli VVV v 15tt, ale nevzdávám se!
@Velešínka3 tak to ti moc gratuluji. A máš můj obdiv. Mám za sebou 2× ZT, tak vím jak nervy pracují.
Drž se!!!
@Ledník píše:
@Velešínka3 tak to ti moc gratuluji. A máš můj obdiv. Mám za sebou 2× ZT, tak vím jak nervy pracují.
Drž se!!!
To mi povídej, ten strach před každou kontrolou ani nedokážu popsat.
Teď mě čeká za 10 dní screening, kde se minule objevily ty vady
Musíme to nějak přežít!
@Velešínka3 zjistili proč se ty vady objevily?
Já jdu v pondělí na krev a první poradnu. A 29.6. jdu na 1.screening.
My to všechno zvládneme a budeme mít úžasný miminka ![]()
@Ledník píše:
@Velešínka3 zjistili proč se ty vady objevily?
Já jdu v pondělí na krev a první poradnu. A 29.6. jdu na 1.screening.
My to všechno zvládneme a budeme mít úžasný miminka
Já jdu o dva dny dřív
Hrozně se tam bojím. V poradně jsem byla dneska. Teď jsem 10+1, kolik ty?
Když si vybavím, jak jsem tam ležela, manžel vedle mě a doktor: Je mi to líto… A začal vyjmenovávat, co tam vidí špatného. (Bylo toho fakt dost) Už to znova fakt nechci zažít. ![]()
Mám za sebou všechna vyšetření, já i manžel. Na nic se nepřišlo. Ale bylo mi doporučeno příště otěhotnět pomocí IVF s PGT-A. To mám za sebou a z 8 embryí jsem měla geneticky zdravá jen 3. Prý si se mnou genetika prostě hraje a na důvod se nepřijde.
@Velešínka3 Aha, tak to je opravdu boj s přírodou. Ale PGT-A bych věřila. Je moc dobře, že už existují takové metody. A je skvělý, že jsi znovu otěhotněla.
Tohle už musí vyjít dobře!
Chodila jsem do Podolí 3 roky a po několika IVF z toho byla jen 2ZT. Takže už i to, že tobě IVF vyšlo je krásná zpráva.
@Ledník píše:
@Velešínka3 Aha, tak to je opravdu boj s přírodou. Ale PGT-A bych věřila. Je moc dobře, že už existují takové metody. A je skvělý, že jsi znovu otěhotněla.
Tohle už musí vyjít dobře!
Chodila jsem do Podolí 3 roky a po několika IVF z toho byla jen 2ZT. Takže už i to, že tobě IVF vyšlo je krásná zpráva.
PGT-A taky není stoprocentní, proto se bojím. Noo, první ET nevyšel, tak jsem měla KET těch zbylých dvou embryí a naštěstí se chytily (i když teda obě a to mi říkali, že to dvojčata nebudou, protože jedno bylo výrazně horší a předpokládali, že zanikne, ale podpoří to první) ![]()
@Velešínka3 100% není nic, ale je to zase další krok k tomu vyloučit další nezdar.
Taky mi dávali vždycky dvě s tím samým komentářem ![]()
Ten den mám narozeniny, takže ti to vyšetření musí dobře dopadnout. Ten den žádné špatně zprávy ![]()
@Ledník ahojky píšu až teď mela jsem toho docela moc za cely den. Tak dnešní kontrola v pohodě, krevní obraz super. Bála jsem se zvýšeného cukru jelikož od lonskeho roku mam diabetes 2.typu ale bez léků řešeno jen dietou ale cukr byl krasnej.
Mela jsem dnes byt 8+6(podle kontroly v pondeli bylo 8+2) ale dle dnešního UTZ jsem 9+2
takže fazolka roste jako blazen.
Musím se objednat na 1.screening a na diabetologii aby mne hlídali. Jonak kontrola az za měsíc.