TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1455
12.6.22 16:55
@camila píše:
Jsem 8.tyden. akorát chodím do práce a psala jsem že nepřijdu, chci m tomu doktorovi. Marodis? :think:
Mě se udělá někdy na hodinku dvě dobře a pak zas. Tak jsem zvědavá co mě na to poví.
Chtěla jsem co nejdéle chodit do práce ale jelikož dělám pečovatelku kolem lidi tak to v takových stavech nedávám. Stačí nějaký menší puch a hotovo :poblion: :oops: :roll:

Tak to jsme stejně, taky sem 8tt. Ale do práce chodím zatím. Naštěstí muzu třeba kolem oběda odejít. Nebo když jdu na záchod, tak si toho nikdo ani nevšimne. Ale byly dny kdy sem nad neschopenkou uvažovala, ale doktor se moc netvaril. Na všechno mi řekl, ze to tak bohužel někdo má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
12.6.22 17:08
@camila píše:
Jsem 8.tyden. akorát chodím do práce a psala jsem že nepřijdu, chci m tomu doktorovi. Marodis? :think:
Mě se udělá někdy na hodinku dvě dobře a pak zas. Tak jsem zvědavá co mě na to poví.
Chtěla jsem co nejdéle chodit do práce ale jelikož dělám pečovatelku kolem lidi tak to v takových stavech nedávám. Stačí nějaký menší puch a hotovo :poblion: :oops: :roll:

Ahojky, já Teda nebliji, ale zle a těžko od žaludku mám, jak kdyby tam byl šutr. Sem unavená a mám PN, v práci bych se trápila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.6.22 17:12

@heluska1992 právě jsem zvědavá jak se bude tvářit zítra :D ale co já vím kdy to přejde :nevim: můžu to mít v 1.trimestru můžu to mít celé těhotenství. :nevim: kor když jsem háklivá na ten žaludek. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.6.22 17:15

@Pavouk právě já buď zvracim nebo okamzite bolesti žaludku a hned zelená.
Tak jsem zvědavá jak dopadnu.
Chápu že to k tehotenstvi patří podle nich ale v takových stavech nejsem nic schopna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.6.22 17:55

@camila Ja myslim, ze ti neschopenku da, zvlast jestli s lidmi manipulujes, muzes treba omdlit a pri presunu seniora to muze byt fatalni pro nej… Ja jsem taky mela neschopenku s prvnim synem, delala jsem vedouci v socialnich sluzbach u vozickaru, taky jsem zvracela, az jsem mela 48kg na 170cm. Navic jsem mela zodpovednost za prubeh sluzeb, tzn zaskoky za pracovniky ve vsech sluzbach, dvanactky, nocni, proste holka na vsechno, stresy obcas sileny.

Musis to doktorovi jen dobre podat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
12.6.22 18:18
@JezinkaBezinka píše:
@camila Ja myslim, ze ti neschopenku da, zvlast jestli s lidmi manipulujes, muzes treba omdlit a pri presunu seniora to muze byt fatalni pro nej… Ja jsem taky mela neschopenku s prvnim synem, delala jsem vedouci v socialnich sluzbach u vozickaru, taky jsem zvracela, az jsem mela 48kg na 170cm. Navic jsem mela zodpovednost za prubeh sluzeb, tzn zaskoky za pracovniky ve vsech sluzbach, dvanactky, nocni, proste holka na vsechno, stresy obcas sileny.Musis to doktorovi jen dobre podat :palec:

Já obvodní zavolala a neschopenku mě hned vypsala. Bez problémů a keců. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.6.22 07:46

Když je ti tak blbě, tak by ti měl dát neschopenku a jestli ti ji nedá, tak běž k praktickému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.6.22 07:53

Mně je taky pořád špatně, zvracím sice jen jednou za čas, ale návaly na zvracení jsou… Strašně mě štve, že mám problémy s pitím, nesnesu čaje a to ani těhotenské, džusy, šťávy, v podstatě piju jen vodu, teda dám si jeden hlt a pak po nějaké době musím další, protože když dám víc hltu najednou, tak to letím vyhodit :roll: a jídlo jím, po troskách a spíš jen rohlíky, ty mi nevadí :dance: a díky tomu jsem už zhubla dvě kila… Už se těším, až mi bude líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.6.22 08:35
@camila píše:
Zdravím, je některé taky tak špatně jak mě? Pořád zvracim a když nezvracim tak je mě hodně špatně že všeho. Pálí mě šíleně žáha. Měla jsem už několikrát zánět žaludku a jícnu. Zítra chci volat doktorovi a snad už mě nechá doma chtěla jsem chodit dal do práce ale nezvládnu to v takových stavech kdy ani v noci nespím. Spím v sedě jinak se mě vše vrací.😰 😰 😰

Mně doktor předepsal nějaké prášky, které mi docela pomohly. Chtěl mi napsat neschopenku, ale mám možnost práce z domova, takže tu jsem odmítla. Prozvracela jsem asi měsíc, kdy jsem do sebe nedostala skoro nic a zhubla 9 kg. Nicméně teď jsem v 11. týdnu a začíná se to lepšit… prostě jsem si zvykla, že i když je mi špatně, musím pořád něco malého jíst a pít (sušenky, piškoty, meloun, polévky). Něco v sobě udržím, něco ne. Na začátku jsem se bála sníst cokoliv a bylo to mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.6.22 10:26

Teda holky, já obdivuji ty z vas, co čekají mimčo a stíhají a zvládají péči o další ditko. Jsem v 9. týdnu a delam chuvu triletemu a petiletemu, co má k tomu vývojovou poruchu. A musím říct, ze to je s těmi nevolnostmi a vším ostatním pěkně narocny 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
13.6.22 16:07
@maky 1993 píše:
Také se k vám přidávám :kytka:. Měla bych být v 7.týdnu a podle internetu TP 30.1.2023 :D. Tak uvidíme, jak to vše dopadne.

Mám stejný termín ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
14.6.22 10:33

@Terezie28 Jo je to dost náročné, syn má rok a dcera 5 let a občas mám pocit že se asi zblázním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.6.22 10:58

Ahoj, holky.
Nenápadně se tu k vám přidám :) mám termín cca 25.1. už jsem po UTZ, srdíčko krásné bije a za týden mě čeká další kontrola. Jsem 7+4tt.
Jinak mě je špatně už od 3tt a stále to trvá :( ze začátku jen nevolnosti. Posledních 14 dni už i pravidelné zvracení. A špatně je mi fakt 24/7, ať jim, nebo piju cokoliv, prostě je mi mizerně. Včera už jsem večer doma jen manželovi brečela, že už to další měsíce nezvládnu, ať to vezme za mě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
14.6.22 11:56
@Werisek93 píše:
Ahoj, holky.
Nenápadně se tu k vám přidám :) mám termín cca 25.1. už jsem po UTZ, srdíčko krásné bije a za týden mě čeká další kontrola. Jsem 7+4tt.
Jinak mě je špatně už od 3tt a stále to trvá :( ze začátku jen nevolnosti. Posledních 14 dni už i pravidelné zvracení. A špatně je mi fakt 24/7, ať jim, nebo piju cokoliv, prostě je mi mizerně. Včera už jsem večer doma jen manželovi brečela, že už to další měsíce nezvládnu, ať to vezme za mě :lol: :lol:
Úplně tě chápu, já to mám stejně :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
14.6.22 12:54

Me moje doktorka vzdycky rika, ze kdyz me je zle tak to znamena, ze miminko se ma dobre :nevim: vzdycky si to pripominam kdyz mam hlavu zaborenou v zachodove mise :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí