TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
4.6.22 18:05

@JezinkaBezinka držím palce. Jak starého máš syna? Syn je taky akční, pořád by chtěl něco dělat, někam běhá… Naštěstí si ale dost vyhraje i sám, tak můžu i odpočívat na gauči. Když zrovna dovolí 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
4.6.22 18:11

Ženy, já tohle taky u prvního těhu nezažila. Sem až překvapená, jak Mega šoufl mě je :jazyk:
Nevydržím stát ani sedět. Pololeh je pro mě nejlepší poloha. Sem ráda, že sem na homeoffice, v kanclu bych to nedala. Dnes oběd chystal syn s mužem. Jen sem skrabala brambory a 2× letěla s pocitem, že budu blít. Celý den ležím a cesta na záchod je pro mě hotovej maraton :oops: :oops: :oops:
Ale tak věřím, že šampion se má k světu a roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.6.22 18:19

@Lenulli01 Za 4 dny ma 2 roky :lol: Takze jeste sobe dost nebezpecny torpedo, clovek mu musi byt jeste hodne za zadkem, ma kolikrat takovy napady… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
4.6.22 19:18

@JezinkaBezinka tj, já mám mladšího ještě. 15.měsíců. Takže to znám, teď začíná vymýšlet zrovna lumpárny a je třeba být ve střehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
4.6.22 20:56

Ja uz mam nastesti triletaka, takze kdyz mu reknu ze mamince neni dobre a potrebuje odpocivat tak to chape :palec: zatim mam typicke ranni nevolnosti jako u prvniho tehotenstvi, behem dopoledne se to srovna a odpoledne uz v pohode, ale taky cekam jestli se to jeste rozjede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.6.22 11:14

Ahoj holky, mohu se k vám taky přidat? :mavam: Termín porodu mám 13.1., jsem teď 8+2. Je to moje úplně první těhotenství, po roce a půl snažení, takže jsem občas trochu vyjukaná a přehnaně vyděšená z každé drobnosti, tak možná budu mít občas hloupé dotazy :lol: První kontrolu máme za sebou, vše vypadá v pořádku. Koncem června jsem objednaná na první screening.
Co se nevolností týče, tak vás holky teda moc lituju, to si nedokážu představit takhle fungovat. Já naštěstí trpím jen nechutenstvím, ale špatně mi vyloženě není. Jen se bojím, aby to teprve nepřišlo a o to,,kvalitněji" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.6.22 11:17

@Sionnach12 buď v pohodě. Třeba to ani nepřijde. U prvního jsem taky nevěděla, co to je. Přišlo to až u druhého. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
5.6.22 11:29

@Sionnach12 jeee ty už jdeš na screening koncem června :srdce: Já mám termín 15.1 a jdu až v půlce července. Do to doby budu na nervy asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.6.22 11:48

@heluska1992 Já si taky říkala, že je to docela brzo, ale doktorka mi hned na té první kontrole řekla, ať se tam objednám, a tam mi dali tento termín. Nicméně paní u telefonu nebyla příliš sdílná a z toho mála, co mi řekla, jsem pochopila, že mi snad koncem toho června jen vezmou krev, o žádném ultrazvuku nemluvila…třeba je na něj fakt brzy a pozvou mě na něj taky až dýl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.6.22 13:15

@heluska1992 já mám termín 17.1. a volat ohledně screeningu budu zítra. Tak dám vědět. Je to na dvakrát. Prvně krev, potom ultrazvuk. Alespoň co si pamatuji před dvěmi lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.6.22 15:10

@Lenulli01 Aha, takže tam pojedu fakt víckrát, jo? Mně ta paní na telefonu fakt skoro nic neřekla. Asi byla při pátku už myšlenkami jinde. :D A nepamatuješ si i, co jsi měla s sebou? Stačila těhotenská průkazka, nebo je potřeba i nějaká zpráva od doktorky či tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
5.6.22 15:13

Na mě byla protivná jak… protože sem si nebyla jistá jestli sem 7+3 nebo 7+4 :lol: sem nevěděla, že den je takovej rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.6.22 16:41

@Sionnach12 byla jsem dvakrát. Jednou odběr a potom ultrazvuk. 2. screening už byl jen ultrazvuk. A potřebovala jsem akorát těhu průkazku, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
6.6.22 08:16

@Sionnach12 ahojky,na první části screeningu ti vezmou krev a udělají ultrazvuk jen takový zběžný aby zjistili jestli miminko prospívá a oka že objednají na velký ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.6.22 09:11

Děkuju za info holky :srdce: Mně totiž ta,,milá" paní do telefonu říkala, ať si přinesu zprávu z ultrazvuku, kterou mi ale doktorka nedala. Tak asi myslela tu průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí