Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikouš123 Jo taky furt jím, ale váha je furt stejná 😂 teď jsem si dala jahody se šlehačkou a chystám se na meloun.
Ještě že vyrábí espumisan. 😂 😂 🤦♀️
@Terezie28 bože nemluv mi o melounu ten bych si sakra dala 😂 😂 😂 😂.. pro espumizan se mám v planu zítra stavit
@Terezie28 @Nikouš123 holky ja mam taky porad desnou zravku
nejvic me to bere takhle navecer, tri vecere jsou u me uplny standard
![]()
@Ellenya Jo, budim přítele v noci - mezi půlnoci s jednou hodinou ranni, že mám strasny hlad 😂 🤷♀️
@Terezie28 ze me uz si manzel dela srandu at si dam na nocni stolek aspon piskoty
tak to zkus ![]()
Ahoj, tak já se k Vám taky s dovolením (no vlastně i bez) přidávám.
O miminko se snažíme od prosince, ale vůbec mě nenapadlo, že to zrovna v dubnu vyšlo (úplně jsme nějaké snažení vypustili z hlavy, spousta stresu), navíc mi zdánlivě „normálně“ přišla někdy okolo 5.5. MS, ač teda o něco slabší. Zatím jen podle konzultace přes tel. s Dr. šlo nejspíš o nidaci, jen mě to při všem tom stresu nenapadlo.
Až před týdnem jsem během 2 dnů měla několikrát pocit na omdlení a motání hlavy a to až tak, že mě paní v pneuservisu musela pomoct na sedačku a donést mi vodu. Takže obvoďák, včera odběr krve a objednání na kardio. Všude se ptali na těhotenství, všude jsem odpověděla o tom, že zkoušíme, ale že MS byla. No a až sestřička na kardio mi řekla, ať si ten test udělám, že je dost ženských co „menstruují“ až do 3 měsíce…
Stejně jsem jí nevěřila, ale test jsem si udělala, pak ještě jeden a pak jsem jela ještě pro digitální a všechny pozitivní… Fakt, když to člověk vůbec nečeká.
![]()
Ahojky, já se k Vám taky přidám. Jsem 8+0, srdíčko tluče a za necelé tři týdny znovu kontrola.
A závidím Vám, že máte chutě a zravku. Mně je pořád blbě a sice jím taky pořád, ale v malých dávkách a jen proto, aby mi nebylo ještě víc špatně
už aby to přešlo…
@Rendysm píše:
Ahojky, já se k Vám taky přidám. Jsem 8+0, srdíčko tluče a za necelé tři týdny znovu kontrola.
A závidím Vám, že máte chutě a zravku. Mně je pořád blbě a sice jím taky pořád, ale v malých dávkách a jen proto, aby mi nebylo ještě víc špatněuž aby to přešlo…
gratuluju a jinak presne, taky jim dost, ale jenom proto, co pises😅
@Thea35 je to hnus, když je ti blbě… Jestli to budu mít, tak jak u kluků, tak mi bude blbě až do konce čtvrtého měsíce ![]()
@Rendysm píše:
@Thea35 je to hnus, když je ti blbě… Jestli to budu mít, tak jak u kluků, tak mi bude blbě až do konce čtvrtého měsíce
tohle je moje v zásadě první těhotenství, páté za poslední rok, ale všechna skončila velice brzo, radši taky počítám s tím, že mi bude blbě dlouho, je to hodně vyčerpávající, ani chvíle úlevy v zásadě, blbě se mi dělá už i v noci
…na druhou stranu, pokud já překlepu v pořádku první trimestr, tak budu nejvíc šťastná, myslim, že ani moje imunoložka tomu moc nevěří
…takže nevolnosti, pojďte na mě, vydržím všechno, když to bude v pořádku ![]()
@Thea35 říká se, že když je mamine špatně, tak mimčo dobře prospívá… ![]()
@Rendysm Ahoj,je mi úplně stejně a do toho jsem šíleně unavená ![]()
@Rendysm píše:
@Thea35 kde pracuješ, že děláš i v noci?
to naštěstí nepracuju, v noci se snažím standardně spát
… ale budí mě žaludek ![]()