TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6203
27.5.22 08:13

@heluska1992

https://www.emimino.cz/…dnatka-2023/

skupina je stále tady na tom odkazu. Dnes proběhla čistka nováčků s 0 a lidí, kteří nepřispěli ani slovíčko. Je možné, že ses mi tam připletla, tak prosím požádej znovu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
27.5.22 09:42
@heluska1992 píše:
Vy jste zrušily skupinu? :(

nebo nam jen zakazaly pristup?😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.5.22 14:47

@kam2
Mě jste také vyhodily - příspěvek jsem napsala :-) kontrolu mám až v pondělí, zatím nemám moc s čím přispívat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.5.22 22:24

Taky se přidám TP 13.1.2023❤️️🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.5.22 10:34

Ahoj,
tak mě také vychází pozitivní testiky 🙂 TP vychází na 23. ledna. Snad vše půjde jak má a žádné karamboly po cestě 🙂 Na kontrolu jdu až za necelé 2 týdny, v půlce 8. týdne.
Požádala jsem si o skupinu, ale zatím bez reakce… Vezmete me taky k sobě? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.5.22 12:40

@Nina87 jsem na tom podobně příspěvky jsem měla asi dva ale byla jsem ve skupině taky tak 3 dní vzhledem k termínu porodu 25.1…cistka byla důkladná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.5.22 14:26

Holky, tak nebudte ve skupine, odsud se vyhodit neda…ja byla s prvnim tehu ve skupine, kam jsem dyl neprispela (nebylo co noveho a stacilo mi cist prispevky a sdileni ostatnich) a pak na neco reagovala, normalne me odtamtud vystipaly jak stenici, ze jsem urcite slidila ze ony si tam sdileji tajnosti. Dokonce js si zrusila profil, protoze mi chodily nenavistne zpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
28.5.22 14:41

@JezinkaBezinka
To je šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.5.22 15:00

@Nina87 Nj, i jsem to resila s adminkou, samozrejme jsem i napsala uvodni prispevek ve skupine s datem porodu a tak, ale uplny nezajem a nechaly mi tam sproste nadavat…na chvili me to vylecilo od emimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
28.5.22 17:20

Psala jsem, že je skupina pro aktivní členy. Spousta holek ještě ani doma nesdělila rodině o těhotenstvi a proto tam chceme uzivatele, co se občas zapojí a ne aktivní čtenáře. Číst si můžete i zde, když na to tedy přijde a v tom případě není soukromá skupina pro vás. Jen pro info, nevím, kde jste byla, ale u nás se rozhodne nikdo nepomlouvá. Jen chráníme citlivé údaje. Psala jsem před týdnem, že projdu seznam a úplně nováčky s 0 příspěvky půjdou rovnou a kdo nenapsal za 4 týdny vůbec nic, tak také. Stačilo se decentně představit a napsat pripadne termin porodu. ;) Nemusí se tam přispívat denně. Ale zase vůbec??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.5.22 17:35

Ahoj, zítra začínám 6tt. Termín porodu vychází na 28.ledna🙂 u dr. jsem byla na začátku 5tydne. Už bylo něco málo vidět, ale opravdu málo. Miminko je tam kde má být. Bude to naše první. Snad se někdo připojí. Psát si můžeme tady, mě to vlastně vůbec nevadí. 😃 jak se cítíte holky? Nějaké nevolnosti nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
28.5.22 18:10

@Annyka já teda teď týden katastrofa, byla sem rada, ze ziju :D nepomáhá mi absolutně nic.
Dneska už je to o dost lepší, ale tipuju, ze to zase přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.5.22 18:14

@heluska1992
A kolikátý jsi týden? Promiň, nevím jestli jsi to už psala..
Já se teda ještě držím. Občas ráno, ale když se hned nasnídam, je to v pohodě. Jediný co, tak bolest v podbřišku. Asi se to tam chystá 🤗 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.5.22 18:24

@kam2 No ja ale pisu o skupine pred dvema lety, nebylo tam receno nic o tom, koho tam chteji nebo ne ;) A netreba byt tak vztahovacna, ja na soukrome skupiny nemam cas a take jsem se nehlasila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.5.22 18:27

@Annyka To jsme skoro stejne! Ja jsem 4+4tt :srdce: A dneska mi v noci bylo hrozne soufl od zaludku, ale asi za to mohl hrozny vzduch v loznici, jak jsem vysla na cerstvy, to uz uz zvraceni se zastavilo :lol: U prvniho syna jsem mela nekolik tydnu nevolnosti a nechutenstvi, taky jsem pribrala jen 4kg nad puvodni vahu pred tehu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí